Kategorier
diskussion & debatt

Anledningen till varför sverigedemokrater inte borde få adoptera

Det finns ju vissa som försöker vara frisinnade och toleranta som tycker att sverigedemokrater ska få adoptera. Det är lite förargligt att folk inte tänker på barnen. Barn till SD anhängare kommer att bli mobbade, jag känner verkligen ingen som som tycker om sverigedemokrater eller deras värderingar och åsikter och det delger vi ju givetvis våra […]

Det finns ju vissa som försöker vara frisinnade och toleranta som tycker att sverigedemokrater ska få adoptera.
 
Det är lite förargligt att folk inte tänker på barnen
. Barn till SD anhängare kommer att bli mobbade, jag känner verkligen ingen som som tycker om sverigedemokrater eller deras värderingar och åsikter och det delger vi ju givetvis våra barn, man vill ju inte riskera att barnen har samröre med sverigedemokrater eller ännu värre, blir en av dem.

Det äckligaste är ju att det har blivit helt accepterat att komma ut ur garderoben och vara sverigedemokrat helt öppet, vem fan vill ha det smetat i ansiktet? Det visar ganska tydligt hur jävla depraverat och moraliskt fördärvat Sverige har blivit. Sen skriker de diskriminering och yttrandefrihet varje gång någon ifrågasätter deras svineri.

Jag menar om två sverigedemokrater inte kan få barn så är det ju naturens sätt att säga att det inte är meningen att sverigedemokrater inte ska skaffa barn. Dessutom så vet ju alla att sverigedemokrater är nära besläktade med pedofiler. Är det verkligen något som vi vill utsätta barn för? 

Jag menar, barn är ju ingen rättighet, att få barn är ett privilegium. Ett privilegium som man får göra sig förtjänt av, det hjälps inte att bara gapa en massa om diskriminering och rättigheter. Det centrala måste väl ändå vara vad som är bäst för barnet, barnens välmående måste vara viktigare än sverigedemokraters dröm om att bilda familj, alla barn har rätt till en eller två bra och vettiga föräldrar, något som sverigedemokrater inte kan erbjuda barnen.

Inget barn ska behöva placeras med två sverigedemokratiska egoister som värderar sin egen lycka högre än barnets rätt till bra föräldrar.


Tack Anna Kaagard Kristensen som skrivit detta inlägg som jag givetvis rippade rakt av. Budskapet behöver spridas. Klicka ”gilla” här nedanför inlägget och klicka ”gilla” på bloglovin’.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Anledningen till varför sverigedemokrater inte borde få adoptera”

"[…] naturens sätt att säga att det inte är meningen att sverigedemokrater inte ska skaffa barn. Dessutom så vet ju alla att sverigedemokrater är nära besläktade med pedofiler."

Ovanstående kändes väl inte helt okej för mig, men om jag får en källa så kanske?

Helt underbart inlägg LD!

Sverigedemokrater nej dra åt skogen , man spyr ju på´t hur man kan behandla andra.

Stackars barn till sverigedemokraterna isf …

Det här är ett mycket bra sätt att påpeka hur snacket går om vissa människor bara för att de råkar skilja sig från den stora massan. :thumbup:

Men visst, det kanske inte är humor. Det är egentligen ganska skrämmande att det finns människor som tänker så här på riktigt (inte nödvändigtvis om SDare då). :thumbdown:

anna – det ingen annan vågar säga? Nja… det finns en hel del som "vågar" tycker jag; smånassar och smårassar och diverse andra stolpskott.

Resten av sveriges befolkning är nämligen kloka nog att inse att de är fulla av skit. :thumbup:

Ha-ha-ha. Byt ut "Sd" eller "sverigedemokrater" till homosexuella, tänk över texten lite, sen kommentera ifall ni fortfarande har lust.

Fyfan vilken jävla människa du är som skrivit detta. Om det är någon som inte ska få skaffa barn så är det du. Att döma en människa för dennes åsikt, eller för vilket parti denne ska rösta på är lika illa som att vara "rasist" som du påstår att alla som ska rösta på SD är. Du dömer dom för att dom röstar på ett parti samt deras värderingar, en del av dom dömer invandrare. Usch säger jag bara. Vilken jävla människosyn.

Jag tycker ingen med "avvikande" åsikt eller idéer eller sätt skall få adoptera.

tex om folk kör ngt annat än VOLVO

eller inte röstar på sossarna

gillar svarta kläder

inte gillar all sång med lotta

eller inte skattefuskar

eller faktiskt går till jobbet under Os och hockey vm

nej NORMEN är det viktigaste och det är normalt att vara normal=)

*(märkligt att så få fattar IRONI):-P

Ida:

Jag tror att du satte huvudet på spiken utan att ens veta om det. Det ÄR nämligen just sverigedemokrater som skriver just så om homosexuella. Hon har ju bara bytt ordet homosexuell till sverigedemokrat för att illustrera hur duma i huvudet de är. Precis så som du tänkte, fast tvärt om.

:-d

ida (igen) eftersom att du uppenbarligen missade poängen så känner jag att jag måste bemöta din kommentar….

du blir arg på mig för att du tror att jag tycker att man inte ska få ha barn om man är rasse (alltså pga en åsikt) men sen i nästa vända säger du att JAG inte borde få skaffa barn pga… ja just ja… min åsikt. Du blir arg på mig för att jag dömer sd'are, men i nästa andetag dömer du mig…..

Hur tänker du då? förklara gärna!

Hahaha, bästa på länge 😀

Och undrar hur bra koll de SDare som inte fattade att texten egentligen handlade om vad SDare har sagt om homosexuella… Det blev liksom bara en dubbelt så bra poäng helt plötsligt 🙂

Har läst den där texten förr men då var det inte svergiedemokrater man skrev om utan dansbansmusiker. Då var den rolig nu fick den en helt annan innebörd. Helt galet att SD har så konstiga åsikter och att folk köper deras skitsnack.

Vem är det som skapar fack och diskrimineringar egentligen? Det är alla varesig vilka åsikter man har.

Bara för att man är sverigedemokrat och har dom åsikterna så har man inte samma rätt som andra människor?

Och jag är definitivt inte sverige demokrat. men oavsett vilka åsikter människor har, ska alla ha i stort sett samma rättigheter. Om man nu inte dödar någon eller liknande.

Det kallas att leva i ett demokratiskt land, att alla ska få tycka vad de vill utan att bli smutskastad.

Sen får man ju tycka vad man vill om andras åsikter, men att sverigedemokrater inte skulle få ha barn är ju löjligt?

Däremot sjuka nazister BORDE inte skaffa barn.

Emma Skämtar du eller? Så att SD:are sitter och säger att homosexuella inte borde få skaffa barn, att det är onaturligt, att de är pedofiler och liknande då har de rätt att uttrycka sina åsikter, men om man skriver det samma om dem så är det en kränkning? Vilket jävla bullshit….

Du kanske ska tänka över hur jävla kränkande det måste vara att vara trans- eller homosexuell och ständigt få ifrågasatt om man ska få lov att skaffa barn eller inte och bli kallade för pedofiler, äckel, onaturliga och fan allt vad det nu är. Om vi nu har yttrandefrihet i Sverige så kan vi fan nyttja vår rätt att uttrycka vårt äckel och vår avsky inför hur vissa människor kränker och ser ned på vissa grupper i vårt samhälle, lika väl som att de utnyttjar sin rätt att uttala sig till att spy ut fördomar och dumheter. Jag vet inte om du inte förstår poängen i texten eller om du bara är dum.

Hahaha, jag dör! Tanken slog mig aldrig att folk kunde missuppfattas Annas text, jag tyckte det var solklart från början till slut.

Men så fel man kan ha! Ursäkta mig, men ni som tror på riktigt att Anna menade allvar med sin text är ju riktigt jävla korkade.

Sorry, slummade egenom texten, läser inte denna tjejens blogg. Läste bara det jag såg innan jag såg kommentarerna. Missade ironin, så ursäkta mig att jag tog det seriöst 🙂 Moget att överreagera och skriva värsta långa texten tillbaka och säga att man är korkad. Wow, du känner inte mig.

Och homosexuella är vanliga människor, så nej jag har verkligen inget emot dom!

Peace out.

Hanna- jag gick in på din blogg och det första jag läser är att du skriver "Var och en blir lycklig på sin tro och Gud älskar alla oavsett läggning, hudfärg, religion!"

Missade jag något här eller?

Om du tror att det är så och du kallar dig för kristen så borde du nog inte kalla dig för Sverige demokrat…

Du kanske ska läsa på lite om det partiet innan du kallar dig för SDare.

vilken värld lever ni i? ingen som gillar sverigedemokrater? hur kommer det sig då att de fick så stor framgång i det sista valet? och sannolikt kommer att ha minst lika stor framgång i detta val? YES, leve demokratin och att vi får rösta på precis VAD VI VILL!! och akta er vad SD kommer att nå mark framöver, vi är jävligt trötta på invandrarjamsandet här i Sverige, andra länder skrattar åt sveriges naivitet.

förresten borde ingen få adoptera, varken bögar, flator, hetero eller någon, kan man inte skaffa barn på egen hand ska man låta bli.

Anna Ingen har kritiserat demokrati. Det folk ställer sig frågande till är om det verkligen är rätt att peka ut en viss grupp med människor som sämre föräldrar och sedan inskränka deras möjligheter till att skaffa barn.

"förresten borde ingen få adoptera, varken bögar, flator, hetero eller någon, kan man inte skaffa barn på egen hand ska man låta bli"

Varför tycker du så?

"förresten borde ingen få adoptera, varken bögar, flator, hetero eller någon, kan man inte skaffa barn på egen hand ska man låta bli."

Nej fan det är mycket bättre att vi låter människor som inte kan få barn gå runt med den sorgen… och fan tänk på barnen!

Om inte deras föräldrar vill ha dom då är det nog meningen att dom inte ska ha några föräldrar, ta bort barnhem och adoptivföräldrar, det är ju naturens gång som säger att dom borde dö!

Jävla dum jävel!

visst dem har dåliga åsikter. men det är inte ett hållande argument att "barnen blir mobbade i skolan"…. och allt det andra. då får inte muslimer adoptera/ha barn heller då ju… osv.osv.

sånt går aldrig att komma runt. däremot har jag svårt att se en SD adoptera varifrån som helst, om ens alls.. det är väl dubbelmoral? :S

Det här var det sjukaste jag någonsin läst!

Nära släkt med pedofiler?

Och skulle sverigedemokrater vara sämmre

föräldrar än andra?

Förstår mig inte på dig och ni i kommentarerna som håller med.

Men visst, alla har rätt till en egen åsikt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *