Kategorier
diskussion & debatt

Det finns ingen moral i fittan*

(*citat av fyllo på söder idag. Bör vrålas lite sådär fyllo-ilskt för bästa effekt) Stod mitt i Ringen idag. Christie ammade Vincent stående då en jävla skabbkärring gick förbi, stannade till, blängde och fräste; ”Får man stå så där och amma!?” sen pep hon snabbt iväg. (så typiskt svenskar som är oförskämda) Men jag ropade efter […]

(*citat av fyllo på söder idag. Bör vrålas lite sådär fyllo-ilskt för bästa effekt)

Stod mitt i Ringen idag. Christie ammade Vincent stående då en jävla skabbkärring gick förbi, stannade till, blängde och fräste; ”Får man stå så där och amma!?” sen pep hon snabbt iväg. (så typiskt svenskar som är oförskämda)

Men jag ropade efter ”JA DET FÅR MAN!” på vilket [insert valfritt könsord här] kärringen svarade: Det kan missuppfattas!

Ja då är det du som har snuskig fantasi
sa jag och kokade.

Jag hade fan lust att ge kärringa en käftsmäll. Jag fick iallafall en våldsam lust att fläka fram patten och tokamma Ninja. Eller typ spruta mjölk på kärringjäveln. Svordomarna + könsorden var många. (när hon gått givetvis, JAG är  inte oförskämd) Jag kan vara kreativ när det behövs.

Nej, från och med nu så ska mitt aktivistammande öka. Jag uppmanar alla andra rabiata ammare att göra detsamma. Här ska det fläkas pattar åt höger och vänster. Svenska folket behöver fostras!

/arg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Det finns ingen moral i fittan*”

"Får man stå så där och amma?" Vad är det för jäkla fråga? Varför skulle man inte få det? Vilka konstiga människor det finns alltså…

Alltså här har du helt fel! HELT FEL! Man kan ju inte hålla på och STÅ och amma var som helst! Sitta rocks, vet du väl? Man ska SITTA varje ursäkt till att sitta som man får ju 🙂

nä skojar bara. Tänk hur många puckon som var ännu svenskare och inte ens sa något utan bara tänkte det och sen skrev en insändare. Det är synd att amning ska ge sådana känslouppror, man ger ju sitt barn mat, det är väl värre om man INTE matar sitt barn?

haha jag undrar hur man är lagd i sinnet om man kan missuppfatta något sånt när det är ett (eller fler) barn i närheten. Drar man inte slutsatsen: amning! på en gång då? OM hon ens har med saken att göra vill säga!!!!

anaiah "sattyget"! haha 🙂 det var länge sen jag hörde det ordet. nu blev jag faktiskt på lite bra humör av en sådan simpel sak..

i övrigt håller jag med- vad fan är det med folk? och kärringar i synnerhet?!

har varit utan nät i en vecka, btw!! hade 128 nya inlägg på bloglovin, puh! torka svett

men nu så… the stalker is back!

Idiot-tant. Svenska folket är så oförskämt men samtidigt alldeles för fegt, det är en tricky situation. Men jag blir riktigt irriterad på människor som är så oförskämda, jag vill bara drämma till dem – så jag förstår att du blev sur.

Hm.. Det roliga är att jag är i vanliga fall ganska gnällig när det kommer till "allmän ammning", typ på caféer och lknande. Men jag inser nu att det är för att jag känner mig lite trängd, som att jag inte har något val annat än att sitta mitt i någons amningsstund och det tycker jag är jobbigt. Pryd eller vad, vet inte.

Men mitt i Ringen, där kan ju jag bara gå iväg och varför skulle jag då störas av att någon ammar?? Det är ju inte själva AMNINGEN som är "problemet2 (det är ju visserligen bara ett problem om man gör det till det, vilket jag ibland gör…bla bla bla…).

Bah, löjligt. Amma på ni, men ge mig gärna en möjlighet att inte behöva sitta precis brevid. 😉

Förra sommaren blev det rena rama kalabaliken när en finsk mamma satte sig pà en uteservering och ammade "öppet" pà en trendig uteservering i Zürich. Hon blev utkastad av ägaren. Vilket resulterade i förstasidor i dagstidningar och en "Jagammarvarfanjagvill"-grupp startades. Sà tvà veckor senare drar finska mamman med sig trettio kvinnor med sprängfyllda bröst samt 42 bebisar till samma uteservering och alla sätter igàng samtidigt. Gud vad jag önskar att jag varit där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *