Kategorier
diskussion & debatt

Dö för fan!

In other thoughts — Jag är emot dödstraff (givetvis) av etiska och moraliska skäl. Att döda är fel. Barbariskt. Punkt. 2 wrongs dont make a right som man säger. Jag tror fast på att man ska leva som man lär. Men det betyder ju inte att jag blir ledsen om en barnamördare eller liknande blir […]

In other thoughts — Jag är emot dödstraff (givetvis) av etiska och moraliska skäl. Att döda är fel. Barbariskt. Punkt. 2 wrongs dont make a right som man säger. Jag tror fast på att man ska leva som man lär.

Men det betyder ju inte att jag blir ledsen om en barnamördare eller liknande blir påkörd av tåget eller misshandlad svårt.

Just sayin´

(jo jag tittar på Dr. Phil)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Dö för fan!”

Jag håller med! Det värsta som skulle kunna hända med Sverige är att de skulle tillåta dödsstraff! FY!

Inte nog med att det är vidrigt och barbariskt men det är också förskräckligt synd om de skulle döda fel person. Hellre fria än fälla, säger jag!

Vad säger du?

(och nej, jag skulle heller inte bli ledsen om en barnamördare dog..)

jopp- och dessutom, dödsstraffet skapar fler offer. även en mördare har en mamma och en pappa, kanske syskon, egna barn, vänner, annan familj osv. som är oskyldiga. nej dödsstraffet för inte med sig något gott alls.

Om det finns inga som helst tvivel om att man är skyldig till ett mycket grovt brott som överlagt mord eller pedofili, då borde det finnas dödsstraff i sverige tycker jag. Så ja, jag är ganska mycket för dödsstraff, för jag tycker inte man förtjänar att leva när man förstört en annan människas liv. Men återigen, det måste finnas bevis som kan fälla till 100%. Sen kan man ju titta på det, vem ska sköta avrättningen? Vem vill ha ett sådant jobb? Där kan det dock bli lite svårare. Såvida man inte kan använda sig av robotar eller något..

att mörda är fel. Varför skulle det då vara rätt av staten att mörda? Ska staten även få begå andra brott? Nej — jag är glad att jag lever i ett civiliserat land som sverige, som är intresserad av rehabilitering och inte bestraffning.

Det är bara att titta på de samhällen som dessa barbariska och gammalmodiga straff utövas. Vill vi leva så? Inte jag. Att döda människor måste alltid anses fel. Sen att vissa förtjänar att dö är en annan sak, men det är inte samhällets, din och min, uppgift att ta hand om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *