Kategorier
diskussion & debatt

Jag är expert på Fitta för jag har en

Dagens roligaste (dummaste) på FL: nu vet inte jag hur många fittor du luktat på. nu förmodar jag inget utan bara påstår att ett finger som har varit uppstoppat i fittan inte luktar som fittan i sig, och nej, det är snarare solklar kunskap än brístande. hur det kommer sig att fingret inte smakar/luktar likadant […]

Dagens roligaste (dummaste) på FL:

nu vet inte jag hur många fittor du luktat på. nu förmodar jag inget utan bara påstår att ett finger som har varit uppstoppat i fittan inte luktar som fittan i sig, och nej, det är snarare solklar kunskap än brístande. hur det kommer sig att fingret inte smakar/luktar likadant som fittan luktar vet jag inte, jag vet bara att det är ett faktum som jag tror alla killar här inne kan styrka. jag vill inte verka dryg, men om du hetero så anar jag att de flesta (eller ja, alla) killar här inne har lite mer kunskap om fittsmaker än vad du har.

Alltså allvarligt. Hur otroligt skrattretande är det inte när en MAN (d.v.s fittlös varelse) kommer med påståendet att han vet mer om fittor än mig? Kan det bli mer arrogant? Och hur tänker han när han påstår att vi absolut inte kan veta hur en fitta luktar eller smakar? Shit jag har haft daglig tillgång till fitta i 32 år! Jag borde veta en hel del if you know what I’m sayin’!

Sen undrar jag lite över påståendet att ett finger som stoppats upp inte luktar som fitta. Stoppar jag ett finger i bajs så luktar det garanterat bajs. Stoppar jag fingret i snus så luktar det snus. Sker det någon magisk kemisk reaktion på fingret mellan fittan och näsan som förändrar lukten?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag är expert på Fitta för jag har en”

ja jo, hm. är fingret smutsigt så är det välan hans bakterier som börjar växa till så fittlukten ändrar sig. kan jag tänka. den rena fittan blir liksom smutsig på hans finger. och luktar annorlunda.

Jag förstår ditt argument, men även hans…

Du har visserligen som du säger, tillgång till en fitta dagligen de senaste 32åren. MEN han kanske har luktat/smakat på fler än vad du har… Och det var nog det han menade.

Alla ser olika ut. Luktar olika. Smakar olika. SÅ jag tycker varken en man eller kvinna kan bäst om just fittan.

Likaså när det gäller kuken om man får säga så… Bara för att du har något, så betyder ju inte det att man vet bäst om alla andra såna 😛

Jag förstår ditt argument, men även hans…

Du har visserligen som du säger, tillgång till en fitta dagligen de senaste 32åren. MEN han kanske har luktat/smakat på fler än vad du har… Och det var nog det han menade.

Alla ser olika ut. Luktar olika. Smakar olika. SÅ jag tycker varken en man eller kvinna kan bäst om just fittan.

Likaså när det gäller kuken om man får säga så… Bara för att du har något, så betyder ju inte det att man vet bäst om alla andra såna 😛

FYYY FAAAN va du är vulgär? skäms du inte? varför ens använda ett ord som fitta? DU KRÄNKER DIG SJÄLV och alla kvinnor, kan du inte ens respektera ditt eget kön? måste du vara så vulgär? du är för fan vuxen och du skriver fitta hit fitta dit, har du ingen självrespekt? :-s:-s

men det är väl hans fingrar som luktar nåt från början då isåfall.

sen om en karl har starkt luktande kuk så får man fanemig inte bort lukten från sig själv hur mkt man än tvättar :/

My

Vem fan är du att komma och säga att någon här har nevärderat kvinnor för att de använder ordet fitta?? Det är ett namn på kvinnans könsorgan ju!!

smulan, muttan, pullan, slidan, vaginan, fittan, grottan, blomman etc etc

ALLA ORD med samma betydelse.

Ser inte att du klagar över att vi även kallar mannens könsorgan för Kuk!

Jisses…

Fattar inte riktigt heller varför lukten skulle förändras den korta färden för fingret ifrån fittan till näsan, men men det kanske finns någon sjuk förklaring eller så är det ihop myttat alltihop:)

Ja, du har en fitta, men du har väl knappat varit lika nära den som män kan vara??? Har du slickat fitta, nosat fitta stirrat in i en fitta??

Sluta lek besserwisser

Vad är det för fel på fitta (ordet)? Är räkburk, fiskhink, grishål, framröv, knullhål, horhål, slamphink etc bättre tycker du??

/Ewa

Vissa lättflyktigare delar av lukten kanske dunstar iväg snabbt från fingret emedan man kanske känner dessa om man luktar direkt i källan?

Snubben kan ju göra ett empiriskt försök, han onanerar i handflatan och fråga sig om

han tror att hon upplever smaken som honom, eller om han bara tycker att det smakar handflata.

För övrigt tycker jag att:

Naturell fitta är mer upphetsande än lukt och smaklös klorerad sådan.:-P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *