Kategorier
diskussion & debatt

Jag säger det här för sista gången:

Den som vill läsa en snäll blogg kan surfa vidare. Det finns säkert nån fluffig prinsessblogg därute i etern som kan tillfredsställa ditt behov. Kanske en blogg om virkning eller kanske kattungar. Säkerligen finns det en hel bunt rövslickarbloggar där alla är överliberala och bara håller med varandra hela tiden. Jag betackar mig för överkänsliga idioter som […]

Den som vill läsa en snäll blogg kan surfa vidare. Det finns säkert nån fluffig prinsessblogg därute i etern som kan tillfredsställa ditt behov. Kanske en blogg om virkning eller kanske kattungar. Säkerligen finns det en hel bunt rövslickarbloggar där alla är överliberala och bara håller med varandra hela tiden.

Jag betackar mig för överkänsliga idioter som överanalyserar varenda jävla ord jag skriver och som hela tiden kräver att jag ska vara ”snäll” eller som ställer krav på mitt skrivande. Jag tänker inte och kan inte ta hänsyn till varenda jävel som råkar surfa in här. Jag vägrar anpassa mig och min blogg för att nån tycker att jag är taskig.

Jag skriver inget här för att elak eller för att såra någon. Men jag tänker fan i mig inte låtsas tycka nåt annat än det jag gör eller låta bli att skriva om sånt som berör mig bara för att NÅN kanske blir lite ledsen i ögat.

FUCK THAT! Klarar man inte av mitt sätt att uttrycka mig på eller mina åsikter så har man valet att sluta läsa.

/förbannad

(och jag som hatar sådana här aggressiva inlägg. Jag uppskattar varenda en av mina läsare och har inte för avsikt att stöta bort någon. Men nu får det fan vara nog. Jag börjar tappa lusten att ens skriva och DET gör mig förbannad)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag säger det här för sista gången:”

Helt jävla underbart skrivet – precis som det mesta du skriver.

Håller med dig, om nån nu tycker det du skriver är stötande eller kränkande.. Varsågod att låta bli att läsa eller hoppa över till andra sötare bloggar!

Fortsätt skriv som du gör, livet är inte alltid en dans på rosor, varför låtsas som det är det – däremot får DU ros av mig för att du skriver på ett härligt humoristiskt sätt! 😀

Fast ärligt talat. Varför ens lägga ner energi på dessa kommentarer?

Du får cirka 80% vettiga kommentarer och några idiotkommentarer. Varför ens slösa tid, bloggutrymme och energi på att bemöta?

Precis, kan man inte uttrycka sin åsikt om man inte tycker lika, utan att angripa personen bakom åsikten så kanske man ska ta en kurs i diskussionsteknik…

Livet är grundat på den enskilda individens egna uppfattning och åsikt, och vad som gör oss till människor [nåja, de flesta av oss] är att kunna säga "Nu tycker ju jag inte som du, men det är helt ok, så länge jag får tycka som jag vill" och att man kan diskutera ämnet utifrån det…

Jag har min åsikt och uppfattning och alla andra har sin, men för den sakens skull vill jag inte bli kallad en massa saker för att en annan person är fullständigt socialt inkompetent och borde låsas in tills vett har tryckts in i personen… But hey! That's my opinion 😎

Jag tycker inte alltid som LD eller andra här, men jag har ännu (inte ens på FL god damn it) kallat någon nåt provocerande (trots att jag har varit med från dag 1 på FL), och jag är inte den som sticker under stol med min åsikt… heller…

[JAAA!!! JAG ÄR EN MÄNNISKA] :tired:

Jag tycker inte heller att du ska anpassa dina inlägg för någon… Bara fortsätt med ditt race, du är ju bäst. Det var inte så jag menade (ja jag tar åt mig lite). Men jag ville liksom bara säga vad jag tänkte rent spontant om saken. Vi läsare ska väl inte heller anpassa oss? Det var en känsla jag förmedlade, inte en åthutning åt dig.

Hoppas du förstår vad jag menar.

Och jag vet att du också vet att vissa föräldrar har dåligt samvete för att de lämnar barnen på dagis tidigt, det ska man inte behöva försvara egentligen. Hur många vill lämna sin ettåring?

Nä jag orkade inte skriva under det andra inlägget. 70 kommentarer liksom.

Jag fattar inte varför folk ska klaga.

Du skriver om ett ämne, du förklara hur det är hos er, hur ni gör och hur ni tänker.

Vad är då problemet? Andra kan gärna dela med sig av sina erfarenheter, men inte klaga om att det du gör är fel.

Du förklarar ju att det gäller dig och hur DU resonera om varför du gör som du gör.

Jag har aldrig förstått varför man ens kan "klaga" på en annans blogg. GIllar man inte det så slutar man läsa eller?

Skriv vad du vill i din blogg och lägg energi på att skriva på det som gör din blogg till din 😎

Hej du!

Se till att suga åt dig av alla som faktiskt håller med dig ;-P

Jag vet, lättare sagt än gjort!

Kan säga att jag faktiskt gick steget längre med mina barn.

Min dotter gick på dagis från två år till tre års ålder…sen blev hon storasyrra o vi valde att ha henne hemma istället…så vi sa upp platsen. Ojojoj…va skit jag fick för det….hur kunde jag liksom

O aldrig mera "dagis"…jag har verkligen tyvärr inga bra erfarenheter alls. jag är så tokallergisk mot att barn ska kuvas in i fack tidigt.

De ska anpassa sig o tryckas in i systemet. blärk

Sen ska tilläggas att när sonen var ett började de hos dagmamma, men det var ju helt annorlunda…hon har blivit som en extra farmor eller mormor…så för mig var det samma lika som att börja jobba men lämna barn i släkts regi….nu hade vi tur med henne….hon är GRYM! Jag är medveten om att alla dagmammor inte är det heller.

Du ska iaf fortsätta att skriva det du vill o tycker…inte anpassa dig till andra! Så är det…

Kunde ha gjort ett så långt inlägg hehe…men nu ska hon sluta svamla o fortsätta jobba här 🙂

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

NEJNEJNEJ, för mitt liv sluta inte skriva! Eller, förlåt, gör precis som du känner för, jag förstår om det kan vara tärande med inskränkta människor.

Men bär med dig att din blogg är verkligen jättebra och jag hade sett det som en stor förlust om alla neggon och pekpinnefanatiker därute lyckades döda skrivlusten i dig.

Du ska veta att din blogg är den första jag läser när jag ska läsa ikapp bland mina bloggar på bloglovin!

Jag tog då inte åt mig av ditt förra inlägg, trots att vi ska lämna bort vår plutt när han bara är ett år. Hur skulle världen se ut om alla höll med varandra?

Jag ser det som en dygd om man kan vara öppen för andras åsikter och till och med ibland ändra sina åsikter och inse att man faktiskt inte har rätt hela tiden! Så jag lyssnar gärna till ALLAS åsikter!

Nu tycker jag ärligt att du ska sluta ta åt dig av alla negativa kommentarer! :-d Lyft fram de positiva. Vi är jättemånga om diggar dig och dina åsikter. Du är min nya idol och jag är så glad över att jag "fann" dig och denna blogg innan jag fått barn. På så sätt kan jag läsa, värdera och ta till mig på ett sätt jag tror hade blivit svårt för mig annars. Nog för att mina åsikter inte går långt från dina, men det är skönt att få ord på dem, för jag tycker som du, i mångt och mycket. Sen finns det grader av allt!

Tack för en underbar blogg. :thumbup:

Vet du, när man börjar bli en mer "känd" bloggare så får man automatiskt oxå betydligt mer "elaka" kommentarer. För att klara av det så måste man lära sig att sålla. Mitt råd är att endast ta åt dig av de bra kommentarerna och sen strunta i allt som gör dig arg. Du vet ju innerst inne att dom som skriver oftast är så fega att dom inte ens kan skriva ut sitt namn och email. Ofta är dom anonyma. Vilket gör att man blir mer säker på att dom bara vill skapa en konflikt.

Dom njuter av att du skriver försvarsinlägg och när du visar dom att du blir arg så blir dom bara mer taggade. Vänd andra kinden till. Du vet att du är en skitbra mamma, en cool och självständigt tjej med båda fötterna på jorden och som står för vad du tycker. Det tycker jag är starkt gjort!

Kram

Ibland känns det nästan som att det finns folk som enbart läser bloggar för att klaga, gnälla och rent av hacka ner på folk..

Ofta man får den känslan tyvärr..

Menar varför läsa om man uppenbarligen hatar innehållet och enbart ska hacka.

ÄR skillnad på att disskutera saker på ett moget och vuxet sätt och på att enbart hacka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *