Kategorier
diskussion & debatt

Karma works in slow ways

Läser en tråd på FL om nån jävla idiot som förlorat körkortet. Hon körde tydligen 160km/h och tycker nu synd om sig själv. Hon kom lindrigt undan tänker jag. Spöstraff och skampåle vore mer lämpligt. Jag har noll tolerans för sånt skit. Jag hoppas ärligt talat att människor som anser sig ha rätt att leka […]

Läser en tråd på FL om nån jävla idiot som förlorat körkortet. Hon körde tydligen 160km/h och tycker nu synd om sig själv. Hon kom lindrigt undan tänker jag. Spöstraff och skampåle vore mer lämpligt.

Jag har noll tolerans för sånt skit. Jag hoppas ärligt talat att människor som anser sig ha rätt att leka med MITT liv på detta sätt råkar ut för en fruktansvärd olycka (givetvis utan att skada nån annan än sig själv) Jag hoppas de kör åt helvete och att de blir vanställda alternativt förlamade.

Jag har verkligen INGEN tolerans alls.

”Jag är faktiskt en bra människa även om jag gillar att köra fort!”  Nej det är du inte. Du är en egoistisk idiot som skiter fullständigt i om du riskerar andras liv. Du har ingen respekt för lagen, dina medtrafikanter eller deras liv. Du är inte ensam på vägen och du är framförallt inte så jävla säker som du tror. Det kan komma en mötande familj, en cykel, en full unge på moppe, ett barn.

Jag skiter i hur bra förare du TROR att du är. Hastighetsbegränsningarna finns av en anledning.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Karma works in slow ways”

Så sant!!! Dom som håller på på det där viset fattar nog inte hur otroligt farligt det är! De fattar nog inte att de kan skada och tom DÖDA andra människor genom att köra på det där viset. Min mans kompis håller på sådär också. Jag är livrädd när jag åker med honom. Sätter mig inte i hans bil om jag inte absolut måste! :/

Helt rätt! Jag avskyr folk som försvarar sitt vettlösa sätt att köra med att de minsann är duktiga förare. Javisst, men alla andra förare då, som kanske stressar ur totalt när du vrålar förbi dem? Eller ligger och kryper långt upp i anus bakom dem?

Som sagt, man är inte ensam på vägarna.

Jag håller med dig fullständigt. Jag har två vänner som jag knappt vågar åka med, och självklart har jag berättat för dom vad jag tycker om deras "dödskörning" Men nej, dom verkar inte bry sig över huvud taget..

Det är få gånger jag håller med dig till punkt och pricka, men hör och häpna!

"WORD" haha Helt rätt! Kan du inte köra efter de hastigheter som är uppsatta behöver du inte ge dig ut i trafiken alls!

BRA SKRIVET!!

Ett barn/en tonåring kan fatta dåliga beslut och cykla mitt på en väg, alternativt cykla full… men its so not okey för en vuxen människa att fatta ett sådant korkat beslut att köra som en idiot "för att det är kul", och riskera inte bara sitt eget liv utan även andras… Jag håller med, man ska inte ha sympati för alla olyckor dom är med i, som bara drabbar dom.

Kan bara hålla med [igen]….

Min mamma fick sitt liv förstört för 31 år sedan. Som 8-åring togs min mamma ifrån mig…. Hon krockade med en man som druckit sig redlös och körde ungefär 150 km/h på en 90-sträcka. Han dog i krocken och jag tycker faktiskt han kom lindrigt undan. Hade han överlevt hade jag konstant påmint honom om vad han hade gjort!

Min mamm låg på sjukhus i 3 månader, hon har inte haft en värkfri dag på 31 år. På grund av krocken, som orsakade hjärnskador, så är inte min mamma den hon var innan, framför allt så har hon blivit en människa som jag inte kan respektera – fast hon är sjuk så orkar jag inte leva med en patologisk lögnare i mitt liv… Jag måste värna om mina barn…

Min mamma har bara varit ett värddjur för mig, under min uppväxt… och allt ändrades den där dagen, den 12 dec 1978…. ibland funderar jag på ifall det hade varit bättre för både mig och min bror om hon inte hade kommit ihåg bältet den där kvällen… det var inte alltid hon hade det på sig, men någonstans fanns det en mening, det vet jag, men jag har svårt att se den….

Morgan Fasth har för alltid förstört min mamma, svinet valde att dricka och köra… lite grövre än att köra fort, men jag ser ärligt talat inte skillnaden.

Håller helt och hållet med jag hoppas våran gemensamma vän tar åt sig dessa ord skulle ju verkligen kunna komma från honom… "Jag är faktiskt en bra människa även om jag gillar att köra fort!"

Helt jävla rätt!

Så fort jag bara HÖR nån som rejsar motorn för att sen höra det äckliga ljudet av en bil som kör som en galning får alltid mig att be om att den ska köra rakt in i ett träd och bli invalidiserad (och självklart utan att skada någon annan)

Jag HATAR bilar!!! Morr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *