Kategorier
diskussion & debatt

Låt svarta få vara svarta och vita få vara vita!

Varför ska vi förändra raserna liksom? Det är ju biologiska skillnader mellan dem och det är ju det som är så bra tycker jag! Tänk om vi alla var lika liksom? Alla vet ju att vita är lite mjäkiga och klena och att svarta är bra på sport. Varför försöka förändra det?

Varför ska vi förändra raserna liksom? Det är ju biologiska skillnader mellan dem och det är ju det som är så bra tycker jag! Tänk om vi alla var lika liksom?

Alla vet ju att vita är lite mjäkiga och klena och att svarta är bra på sport. Varför försöka förändra det?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Låt svarta få vara svarta och vita få vara vita!”

caucasiangirl – jo men du vet, när man envisas med att vita ska spela basket eller annan sport eller att svarta ska ha samma kläder som vi. Kostymer och jeans är för vita!

intresant att länken till detta inlägg heter

lat-negrer-fa-vara-negrer-och-vita-fa-vara-vi

Vart kom det ifrån liksom?

emma haha, jag tänkte att jag skulle vara lite provokativ men insåg att det kanske skulle komma nåt spån och haka upp sig på ordet neger.

lady dahmer- okej… men jag förstår inte grejen med inlägget.

Vad ville du få fram?

tycker du på riktigt att vita inte ska spela basket och att svarta inte ska gå med kostym… eller hur du nu uttryckte dig i en annan komentar?

emma — det är en reaktion på det eviga könstjatet. Och om relevansen av de sk. olikheterna. Det finns ju olikheter mellan raserna, rent biologiskt (jo nu menar jag allvar) men vem fan skulle få för sig att tjata och poängtera dem? (ja utom en och annan nazze) Och har de någon egentligen betydelse i det stora hela?

för mig är det samma sak ang. könen och de ev. biologiska skillnader som inte är ett resultat av miljö och fostran.

LD- ja jag förstod det till slut:-P

Trode nästan att du gått och blivit galen haha…

Jag håller med dig till 1000% i den liknelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *