Kategorier
diskussion & debatt

Män är ena jävla kåtbockar

Jag blir så trött på den här föreställningen att alla män är kåta svin som inte gör nåt annat än tänker på sex hela tiden. Och jag är trött på föreställningen att alla män konsumerar porr. Det finns MASSVIS med män som väljer bort porr. Av olika skäl. En del anser att porr är kränkande […]

Jag blir så trött på den här föreställningen att alla män är kåta svin som inte gör nåt annat än tänker på sex hela tiden.

Och jag är trött på föreställningen att alla män konsumerar porr.

Det finns MASSVIS med män som väljer bort porr. Av olika skäl. En del anser att porr är kränkande och fel. En del vill inte bidra till porrindustrins utnyttjande av kvinnor. En del tänder helt enkelt inte på det. Osv.

Ba så alla fattar det.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Män är ena jävla kåtbockar”

Helt ärligt, tror faktiskt inte det är så många män som inte tänder på porr, men att de skulle nog inte erkänna det för alla tjejer. så tror jag det är.

sandra ett ord: FL

(och diverse korkade karlar som självutnämnt sig själv som talesmän för hela manliga släktet)

anonym att tända på porr och att konsumera porr är två skilda saker. Att tända på när två människor har sex är naturligt. Jag tror inte det finns många kvinnor heller som inte TÄNDER på porr.

lena — fri vilja? Vilket bull. Alla val vi gör är påverkade av vårt bagage; våra upplevelser, vår tro, vår erfarenhet.

Majoriteten av kvinnorna inom porrindustrin har låg självkänsla, är trasiga, drogmissbrukare, offer för sexuellaövergrepp osv.

Dessutom så är ett enormt stort mörkertal tvingade in i industrin av olika skäl.

Ni måste ändå hålla med om att det är skillnad på porr och porr?

Oftast får ju kvinnan mer betalt än mannen? Och vad behöver hon göra? Smörja sitt uderliv med glidmedel och skrika/stöna "harder".. och tom få 3 ggr mer betalt??

mannens kuk (i pk språk "penis") Ska den stå hela tiden… Det är tom press på utlösningen.. jag menar.. kom igen?? vem är det som blir utnyttjad egentligen?

Har funderat på det där jag också. Min pojkvän/sambo råkar vara typen som i princip aldrig varken kollat eller kollar på porr, för att det helt enkelt inte ger honom något. Säger jag det till en vän så får jag höra "Men vad du är naiv, klart han kollar på porr, i alla fall tänder han på det, det gör ju alla killar!". …För det är ju så j-vla lätt för en helt annan tjej att veta vad just MIN pojkvän tänder på bara för att en kille hon varit med en gång ville ha sex och titta på p-rulle, eller bara hängt för mycket på Flashbackforumet. Väääääs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *