Kategorier
diskussion & debatt

Nån tryckte kanske på knappen…?

FL’are om religion: Antingen så tror man på GUD och hela paketet eller så gör man inte det. Basta! De har blivit överbevisade men kan inte stå för det.  Hyckleri. Och jag ba tänker ju att man kan tro på Gud OCH vetenskapen och att det inte finns nån motsättning mellan de två!

FL’are om religion: Antingen så tror man på GUD och hela paketet eller så gör man inte det. Basta! De har blivit överbevisade men kan inte stå för det.  Hyckleri.

Och jag ba tänker ju att man kan tro på Gud OCH vetenskapen och att det inte finns nån motsättning mellan de två!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nån tryckte kanske på knappen…?”

Religiösa frågeställningar är ofta av naturen att de ej kan besvaras av vetenskapen. Därmed inte sagt att de inte är intressanta, bara att de inte har så många tillämpningar i jordelivet utan mer diskuterar intressanta eller mindre intressanta saker om vad som kan hända efteråt.

Vetenskap handlar om världen och hur den fungerar. Religion handlar om människan och vad som ligger bortom livet.

Först: bra blogg, trillade in här av en slump och gillar den redan stenhårt.

Ang. inlägget: Äntligen någon som insett det. Tack!

Måste bara tillägga att det roliga är att de flesta som kommer dragandes med sina vetenskapliga bevis för att överbevisa de som har en tro glömmer att majoriteten av vetenskapen vi matas med är vinklad, man har plockat bland oändligt många resultat för att få fram det man vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *