Kategorier
diskussion & debatt

Stackars små dumma män

Det är tydligen synd om män som ”tvingas bli pappor mot sin vilja”. (tråd på fl) Ok vänta lite…. pratar vi om våldtäkt nu? (För annars förstår jag inte hur man kan bli pappa mot sin vilja. Om man valt att ha sex. Alla vet ju hur barn blir till.) Eller är det ännu en […]

Det är tydligen synd om män som ”tvingas bli pappor mot sin vilja”. (tråd på fl) Ok vänta lite…. pratar vi om våldtäkt nu? (För annars förstår jag inte hur man kan bli pappa mot sin vilja. Om man valt att ha sex. Alla vet ju hur barn blir till.) Eller är det ännu en tråd som idiotförklarar männen och fråntar dem allt ansvar för sitt egna handlande? Som vanligt då med andra ord.

Jag är så jävla trött på daltandet. Stoppar du kuken i nån så vet du att det finns en risk att denne blir gravid och då även en risk att du blir pappa. Ursäkter som ”Jag trodde hon åt p-piller” kan du köra upp i röven, för var och en ansvarar för sitt eget liv och därmed sitt eget skydd. Vill du inte bli förälder så är det enkelt; Använd kondom. Använd dubbla. Eller ha helt enkelt inte penetrerande sex. Punkt.

Choose the actions, choose the consequences.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Stackars små dumma män”

Hej! Hittade hit genom din kommentar hos "mammabecka" och ville bara säga att jag håler med dig till 100 procent och att du verkar vara en jävligt vettig människa! Keep up the good work 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *