Kategorier
diskussion & debatt

Valfrihet

Visst är det väl UNDERBART att man kan klicka sig härifrån och välja att läsa en annan blogg om man tycker att denna suger?! En som är mer i sin egen smak?  Alla är ju olika, en del gillar Leffe, andra modebloggar, vissa läser helst renodlade mammabloggar och vissa attraheras mer av bimbobloggar… osv. Och 99% av de […]

Visst är det väl UNDERBART att man kan klicka sig härifrån och välja att läsa en annan blogg om man tycker att denna suger?! En som är mer i sin egen smak? 

Alla är ju olika, en del gillar Leffe, andra modebloggar, vissa läser helst renodlade mammabloggar och vissa attraheras mer av bimbobloggar… osv. Och 99% av de som kommenterar här är ju positiva och trevliga och läser just min blogg för att de tycker att den är kul.

Underbart att de har hittat en blogg som passar dem, inte sant?!

Jag erkänner ju själv att jag ibland läser bloggar som är dåliga, irriterande eller trista. Men det där behovet att tala om för bloggaren ifråga att denne är tråkig, ful, dum i huvet, äcklig, har en kass blogg osv. har liksom aldrig infunnit sig. Tanken har aldrig slagit mig ens.  Varför vill man det egentligen? Vem vill det?

Man måste nog ha väldigt jobbigt med sig själv om man känner ett behov av att mobba (jo för det ÄR faktiskt mobbning). Egentligen borde man tycka synd om än bli arg….

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Valfrihet”

VA??? Så jag måste inte läsa din blogg?:-P

haha Jag tycker din blogg är fantastisk och att du ska fortsätta blogga om allt du gör. Fortsätt ha dina åsikter och stå för dom. Det är ju det som gör dig till dig.

Oavsett om jag tycker om dig när det kommer till mat, amning, närhet, klädfärger, barn, rakning och liknande så läser jag ju din blogg för att du har en förmåga att fånga mig som läsare i dina texter. Du upprör och berör på ett sätt få lyckas göra med mig. =)

Kepp Up The good Work!!

Håller med dig! Ingen människa kan gilla alla olika sorters bloggar. Men varför måste man påpeka det i otrevliga kommentarer? nej sluta läs bara istället för att hacka!

DU mobbar ju både dina vänner och dina grannar + allt annat folk du någonsin stöter på. varför är du bättre helt plötsligt?

Precis, har man inget snällt att säga så ska man vara tyst. Dock måste jag ju erkänna att jag kan läsa korkade inlägg och gärna ger svar på tal i så fall MEN jag gör det aldrig på ett otrevligt sätt, för det tycker jag är fullständigt onödigt – ingen blir glad av det.

Ja, visst är det ortoligt löjligt med folksom går in för att störa sig på andra och deras bloggar. Jag vill dock bara upplysa dig om att det inte handlar om mobbning i direkt mening. Kränkning-javisst, men inte mobbning. Jag läste en kurs vid universitetet som handlade om konflikter och mobbning och det du här beskriver som mobbning skulle inte defineras som mobbning. SLå upp det såfår du se.. Mobbning definieras ungefär såhär: Mobbning innebär att en eller flera personer utsätts för systematiska trakasserier inom en organisation en längre tid. Är inte hemma just nu och kan slå upp i boken den direkta definitionen. Men i vilket fall som helst handlar det om att en eller flera personer utsätter en eller flera personer för kränkning UNDER LÄNGRE tid!!

Men jag tycker ändå inte att det är OK att trakassera över internet, det är en av de fegaste formerna av kränkning enligt min mening…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *