Kategorier
feminism & genus

Kvinnohatarnas hemliga konferens

 
 
Skapad av Moralfjant // ung & uppkäftig genushäxa

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Kvinnohatarnas hemliga konferens”

Har sett den innan, men jag kan omöjligt tycka att några parodier som inkluderar Adolf är roliga. Der untergang är den sorligaste film jag någonsin sett. Hela Adolfs liv är så sorgligt. Jag får alltid en klump i halsen när någon skämtar om Hitler. Jag kan inte föreställa mig hur det skulle kännas att tusentals människor skrattar år mig när jag dött.

@Anja

Du tycker alltså synd om Hitler för att människor skrattar åt honom? vänta.. va? Det är inte synd om alla människor han såg till att få mördade men det är synd om HONOM för att folk SKRATTAR..? Jag var helt säker på att du skulle säga att du inte tycker skämt om andra världskriget var kul med tanke på vad som hände, men detta var något nytt. Jag har också läst mycket om Hitlers liv för att det intresserar mig att försöka förstå varför han blev som han blev, men oavsett så finns det INGET han har eller ens kunde ha råkat utför som rättfärdigar vad han gjorde. Det var ett aktivt val, han är INTE ett offer. Dessutom så känns det inget alls för Hitler att folk skrattar åt honom för han är död. Han kan således varken veta att folk skrattar eller uppleva några känslor av det. Men även om han visste det så tycker jag personligen att det är något man får ta efter att ha orsakat så mycket lidande hos så många.

@Anna

Ja, jag tycker synd om Hitler.

För det första för att jag inte varit bättre själv. Jag har varit orsaken till att tusentals individer torterats, plågats och mördats. Jag insåg att det jag gjorde var fel och är numera vegan.

För det andra för att jag har enklare att relatera till psykisk smärta än fysisk. De flesta som dog under förintelsen hade haft ett helt okej liv och familjer. Kärlek. Adolfs liv är bara fullt av svek och hat.

Jag tror att hat mot andra kommer från ett hat mot sig själv.

Adolfs liv var fullt av människor som han litade på men som sedan svek och lämnade. Detta skapade en trasig själ. Och en trasig själ är inte bra på att älska.

Vi måste lära oss att acceptera. Förlåta och gå vidare. Människor kan förändras, Hur hemska saker de än gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *