Kategorier
feminism & genus

Överallt i världen mördas, våldtas, könsstympas kvinnor just för att de är kvinnor

Jämställdhet är mer kontroversiellt än kvinnohat. Feminister är mer föraktade än våldet de motarbetar och män blir ofta mer upprörda över att bli ihopgrupperade än över att kvinnor våldtas och mördas.
Läs min senaste krönika om varför vi uppmärksammar kvinnodagen hos Vi med barn! Gilla! Dela! Kommentera under krönikan!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Överallt i världen mördas, våldtas, könsstympas kvinnor just för att de är kvinnor”

Hej!
Vet inte vad jag ska göra men testar det här…
På Drottningtorget i Gbg demonstrerar idag (av alla jävla dagar) en anti-abortorganisation! Tänker att jag egentligen inte borde behandla dig som någon slags bulldozer som får ta strider andra inte orkar/kan/vill bara för att du har plattformen men jag var ändå tvungen att fråga, be, böna – kalla det vad du vill – Riv upp lite himmel och jord? Snälla? Blir så trött, ledsen, förbannad! Hur kan man ställa sig o så tydligt kränka kvinnors rätt idag av alla dagar?

Jo, alltså citat från manlig bekant för typ två timmar sedan ”Ja, det är så jävla drygt, nu har ju ”personens flickväns namn” gått och blivit feminist också…………..”
Då säger jag bara ”Det är jag med! Vad kul att hon blivit det!” *stirrigt leende*

Haha, såg en turkisk nyhet; en kvinna hade misshandlat sin man och när dem ifrågasatte henne så svarade hon att ”det var okej för att männen misshandlar kvinnor så varför inte tvärtom” ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *