Kategorier
feminism & genus

När män vill döda smutsiga horor så är det alltid nån annans fel

En lite tydligare variant av ”extremfeministerna förstör för oss andra goda och vettiga feminister”:
radfems

Rimligtvis borde kritiken riktas mot männen som pratar om att skjuta och våldta kvinnor men det är vanligt förekommande att man gärna skyller på nån annan än den som beter sig illa. Man försöker hitta orsaken till det dåliga beteendet eftersom att man inte kan tro att dessa män skulle bete sig så här utan en väldigt god anledning.

Det är radikalfeministernas fel att de här männen vill skjuta och våldta kvinnor, nåt annat vill man inte kännas vid för då måste man konfronteras med det faktum att männen man gillade och kom överens med faktiskt är obehagliga kvinnohatare som ser på kvinnor som goda feminister/kvinnor och smutsiga horor som förtjänar att våldtas och dödas.

radfems2

(detta syftas alltså på en känd antifeministisk blogg där personen bakom samlat lösryckta tweets från flertalet människor, feminister och andra aktivister och sen klippt och klistrat lite godtyckligt för att få det att passa hans antifeministiska agenda och det verkar många godtrogna ignoranter falla för tyvärr.)

Kvinnohatare vill alltid hitta anledningar till att rättfärdiga sitt hat och förakt. Är det inte ”manshatande feminister” så är det nåt annat. Du och jag uttrycker sig inte så här för att vi blir arga, vi säger inte att vi vill döda smutsiga horor för att vi lackar ur på nåt en eller flera kvinnor säger. Och anledningen till det är att vi inte är kvinnohatare. Men kvinnohatare kommer alltid hitta ursäkter till att rättfärdiga sitt hat och sin våldsamhet.

Skyll inte det på radikalfeminismen.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”När män vill döda smutsiga horor så är det alltid nån annans fel”

Hej Natasja (och andra som ev. läser detta)!
Vet du om det finns någon bra sida/forum etc. på nätet om intimhygien för personer med fitta? Insåg härom dagen hur lite jag egentligen vet om just den delen av min kropp, då jag fick förklarat för mig att mensblod inte koagulerar pga. innehåller slemhinnor(alltså hade aldrig reflekterat över det innan??), samt idag då jag pga. orsak blev tvungen att googla runt lite efter tips mot klåda osv. Hittar liksom ingen bra sida med info??? 🙁 skulle vilja ha en fet jävla portal med osponsrad, kvinno- och trans*separatistisk information, tips, fakta osv. Men hittar inget. Allt som finns är ju liksom tampongföretagens hemsidor, någon sketen artikel på vårdguiden, några trådar på familjeliv som kryllar av troll, samt konstiga tips på apotekens hemsida (ex detta: ”underlivet mår bra av att tvättas med vatten och intimtvål 1-2ggr dagligen). Antingen så är all info styrd av ekonomiska vinstintressen, eller så är den så normaliserande och hysch-pyschig att den inte ger svar på allt som finns att undra.
Ojjj… nu blev det här en låång text. Skulle i alla fall vara supertacksam för svar! Vill ju bara veta hur och varför min kropp fungerar :(, men tydligen är inte det så prioriterat här i världen… </3
tack för awesome blogg osv! frivilliga kramar!

DET FINNS EN PLATS I HELVETET FÖR KVINNOR SOM INTE HJÄLPER VARANDRA.
Hata männen, det är männen och bara männen som gör fel!!! Hur är det en normal reaktion att vilja våldta och mörda människor med åsikter som inte passar en själv? SÄMST. BLIR SÅ ARG. SÅ JÄVLA ARG. STÅ UPP FÖR VARANDRA FÖR I HELVETE.

Ja HERRE GUDRUN, skämmes på er som får männen att bli så pass pissed off att de vill våldta/mörda lite. Gör om gör rätt ”radfemmes”!!!!
Fan, alltså HUR kan en resonera så? Fruktansvärt att omges av sådana män och sedan svälja skiten med hull och hår.

Ja, det är ALLTID kvinnors fel att män våldtar, slår och trakasserar kvinnor. ALLTID KVINNORS FEL. Herregud vad less jag blir.
Vad är det för människor som vill skjuta och våldta kvinnor för deras åsikter?! Och vad är det för människor som försvarar dem?!
Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra, det säger jag.

Inom alla förtryckta grupper finns det de som vill göra uppror, och de som vill tysta ner upproret för att inte ”förvärra” situationen. Så har det alltid varit. Sluta stå upp mot våra vita slavdrivare, det leder ju bara till att vi får mer stryk! Sluta protestera mot kungens makt, det leder bara till fler nedbrända byar! Osv.
Den senare gruppen har aldrig gjort någon skillnad. Hade de fått bestämma så hade vi fortfarande haft kungamakt och svarta slavar mm.
Tack vare att den första gruppen är beredd att offra i värsta fall sina liv för framtiden, så har världen blivit bättre. Ingen kan någonsin underkasta sig för att bli sedd som jämlike. Det krävs alltid en strid och den striden är alltid farlig.
Fortsätt kämpa. Lyssna inte på rädslans röst.

Hear hear! Tycker det är sjukt att folk knappt reagerar på att det männen säger är FEL utan reagerar på att någon annan är orsaken till att männen säger sådana idiotiska saker. Är inte det samtidigt att nedvärdera de män som de säger sig värna? Eftersom männen då uppenbarligen inte har självkontroll utan beter sig och säger sådant på grund av ”provokation”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *