Kategorier
feminism & genus

Håll käften och sug kuk

Snusk-Tobbe har knåpat ihop ännu en video där han bemöter kritiken han fått för sitt tidigare äcklande. Han ville såklart ge igen för det hemska inlägg som Cissi skrivit och som kränkt honom. Som jag skrev i tidigare inlägg så trodde jag inte att jag skulle behöva förklara skillnaden mellan det Cissi skrev och det Tobbe sa, men jag tänker göra det ändå.
Elaine Eksvärd påpekar den främsta skillnaden i sitt inlägg ”Kom till Pappa!”: 

Ja, Cissi skrev att män skulle lära sig ”slicka fitta” men hon riktade sig inte till en specifik person. Det var inte så att hon gjorde en request på vilka som känner för att slicka henne.

Cissi text var allmän och generell. Hon pratade om ett fenomen, ”killen med gitarren” och män som grupp. Det Tobbe gjorde var att rikta in sig på henne och det är så sexuella trakasserier ser ut.
Det handlar ju som sagt om makt och strukturer. Som jag nämnde innan så har män länge använt sexuella anspelningar för att trycka till oss, för att skrämma och och för att tysta oss. Kvinnor som är offentliga eller vågar säga vad de tycker i offentliga sammanhang är väl förtrogna med detta. Att bli tillsagd av arga män att ”hålla käften och suga kuk” tillhör vår vardag. Och kritiserar vi manssamhället så är det för att vi fått för lite kuk.
Och är de inte arga på oss så skämtar de om det. Vi ska hålla tyst och suga kuk hahaha ”men vadå tål du inte skämt eller?” heter det då. Ja tills en kvinna skriver att gitarrkillar ska sluta vara så egocentriska och kanske försöka jobba lite på hur man närmar sig kvinnor istället för att utgå att vi får ståfitta varje gång de drar fram gitarren. (Gitarren kan få vara en metafor för annat nu)
skarmavbild-2016-10-17-kl-17-31-29
Anna Kaagaard Kristensen, min medadmin på Aporna tillika vän sa följande i en privat chat, ja jag vet den är privat Anna men du är så jävla skarp och smart och sjukt rolig så nu får du stå ut med att jag hänger ut dig för du sätter verkligen fingret på det:

Är det bara jag som tänker att kvinnor skulle vara mer intresserade av att ha sex oftare om män slutade att vara lama nötter som tog initiativ till sex som är lika smidiga som när hundar slickar rent sina egna rövhål?

Om jag skulle få en femma för varje person som har berättat att deras manliga partner tar initiativ till sex genom att: olla dem på röven, vifta med sitt stånd som att det vore värsta eventet att den jäveln kan resa sig eller att de tar på sig själv och bah ”kolla här, mhmm!” Då skulle jag ha en jävla massa femmor.

Eller som min kompis så ”när jag vill ha sex så tar jag på honom och när han vill ha sex så tar han också på sig själv” egoism är ju inte jättetändande.

Jag tycker fan att gnälliga män som tycker att de får ligga för lite kan ta och ägna sig åt lite jävla självreflektion och fundera över vad de själva kan göra för att förbättra situationen, och typ sluta olla på folk och bli bättre i sängen. Det är så korkat att klandra kvinnor för att de tycker att det är tråkigt att ligga med män som är töntiga, egotrippad och dåliga.

När kvinnor i frågespalter skriver typ ”hjälp, min man tycker att jag är tråkig i sängen” då jävla ska det tipsad om porriga underkläder, att steppa upp och så vidare.

Men män de kan vara ollande, kukviftande, töntiga gnällspikar och de ska ändå få ligga. Man kanske borde prata mer om att problemet är att många män är lika sexuellt mogna som 12-åringar istället för kvinnorna som inte vill ha kassa halvarslade ligg.

Bam! Där satt den. Huvudet på spiken liksom. Eller kuken kanske.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Håll käften och sug kuk”

”Men män de kan vara ollande, kukviftande, töntiga gnällspikar och de ska ändå få ligga. Man kanske borde prata mer om att problemet är att många män är lika sexuellt mogna som 12-åringar istället för kvinnorna som inte vill ha kassa halvarslade ligg.”
Finns inget mer att säga. Huvudet på spiken!

Hahahahaha åh ja män som ba ”kolla på min kuuuuuuk” när de vill initiera sexuellt samkväm med sin partner. Och detta samtidigt som alla kvinnor VET att alla mäns akilleshäl är just kuken och således inte kan med att avfärdande säga ”jaha, och, alltså seriöst?” pga risk finns att detta kommer påverka relationen helt sjuuuuukt negativt och således liksom artigt måste låtsas uppskatta detta eller iallafall skratta vänligt under avfärdandet så det inte resulterar i så stora repor på kuk-egot. Vad är det seriöst med män och kukar? Varför beter sig män som om de vore den enda i hela världen som kan visa fram en erigerad penis, så till den milda grad att de till och med måste dela med sig av detta sjunde mirakel till främmande kvinnor på nätet? Fattar inte?!
Får väl lägga till #inteallamän här för formens skull.

Jag kopierar den här anekdoten från min IG: Var tillsammans med en kille för en massa herrans år sen. Det var morgon, jag låg i sängen och han kom ut naken från duschen. Leende går han fram till sängen och börjar snurra med sin snopp 5 cm framför mitt ansikte samtidigt som han sjunger introt till Smoke on the water. ”Dududu, dudududuuu…” Och snurrar på snoppen med förväntansfull min som om han kom med en present. Jag ställde mig upp och började juckande dra mig i blygdläpparna och sjöng med ”Dududu, dudududuuu”. Hans min. Total chock. Jag har aldrig sett en tjej göra så förut.” Nä tacka fan för det. För vårt kön är smutsigt och skamligt och ska hållas på plats. Deras är guds gåva till kvinnorna. Inte konstigt att män skickar dick pics och rättar till pungen offentligt medan kvinnor inte ens vågar klia sig när de har svamp. Fucking svamp som gör att man tar en borste och river tills det blöder. Oh what a fun double standard.

Exakt!!! Jag har legat runt i mina dagar och av alla dessa män har en varit ett bra ligg och det är efter att jag har tränat honom. En skickade ”romantiska” inviter genom att viska att Den Store ville komma fram och busa. En trodde han var en gud i sängen för att medan vi körde missionären vispade han runt med två fingrar mot klittan som en elvisp och halvskrek – Visst kommer du snart? Det här gillar du va? Suck. Blä. Sex med män är ofta skittrist.

Ja men precis!
Har aldrig träffat en man som förfört mig. Som pratat, smekt, lockat och bara gett mig tills jag velat ha honom. Alltså killar verkar inte ens tänkt tanken hur man gör? Jag har ändå träffat ganska många. Så jag fixar det hellre själv nuförtiden! 😉

Ja, att börja onanera är det bästa som hänt mig. Den njutning jag kan och får uppleva med mig själv är som en skänk från ovan. Det går inte ens att jämföra med det ”bästa” sex jag haft med en man. Jag har ingen lust att ens träffa en man längre tack vare min onani, den är helt magisk.

Älskar ju min man men fan vad jag önskar ibland att han var kvinna och kunde fatta något. Spelar ingen roll om jag berättar för honom att jag gillar ömhet, mys, liksom slow the fuck down. Ändå kommer han där ollandes med kuken på mig, eller ger mig den där ”äru impad?” blicken när han tar ut sin håra kuk och smeker den och tror på riktigt att efter det så är man jätteintresserad av att ha sex. Eller att bara sticka ned handen i mina trosor och börja fiffla med fiffin, jag säger till och med till, vad göru? Min klitoris är inte nån jäkla knapp du bara knäpper på. Säger till snälla smek mig, kyss mig, men nä bom rakt på. Så himla ledsamt ändå, allt är verkligen bra förutom just när vi kommer till detta. Aja, han slickar fitta som en gud och skulle aldrig nöja sig med att bara han kom så det är ju något. Men FYFAN vad penis-sex är tråkigt, eller fyfan vad tråkigt med osmidga snubbar 🙁

Typ alla mina ex har antingen petat på mig med sin kuk, viftat med den framför mig, bara dragit fram den och liksom väntat på en reaktion (ofta blivit ’vad i helvete är det för fel på dig?’) eller helt sonika börjat dra i den själv.
Och varje gång jag påtalat hur avtändande det är så har responsen antingen varit a) men det är ju bara på skoooj eller b) känt sig kränkta och tycker att jag förminskar dom.

Så många manliga egon jag inte vågat uppröra. Har låtsats kåt och gilla saker när jag i själva verket tyckte sexet var så jävla dåligt att jag hellre hade gått och diskat kastruller med fastbränt ris. Har inte vågat säga nej och försäkrat dem om att jag bara ”är sån” när de ”vad torr du är, har du svårt att bli våt?” Plågat mig igenom värdelösa slickningar medan de tittat förväntansfullt uppåt och efteråt ”vad länge jag kunde hålla på!” Och sen legat där jättenöjda med sig själva som om de var några jävla guldmedaljörer. Och nej, det är verkligen inte bara att säga ifrån och vara ärlig. Män överlag reagerar med alltifrån aggressivitet till självömkan på det. Och sen får man trösta dem/ säga förlåt för att de är såna självupptagna jävla jättebebisar.

Hahaa fucking klockrent. Och va, vad har alla snubbar för problem egentligen… Ibland tänker jag att man borde sätt dem alla i en skog och låta dem springa runt och runka av sig lite. Några knulldockor kunde man också placera ut. Obligatoriskt för alla män över 35 att vara en timme i den hagen varje dag. Eller så kunde man erbjuda en slags runkservice? Typ en robothand och en robot”fitta” för den som vill. Så skulle dom hålla käften sen, resten av dagen.

Fast hur länge skulle det dröja innan någon börjar klaga på att en massa killar väljer bort mänskliga relationer till förmån för att leka med den nya, uppgraderade Cock-o-Matic 5000 med inbyggd kyl?

Jag tycker att det är så fantastiskt och viktigt att någon tar upp det här. Det är ju liksom inte en enskild händelse, utan det är….så vanligt så jag misstänker att det är närapå norm?
Om det här uppmärksammades mer kanske också den här bilden av att män är kåtare och mer sexuella än kvinnor löstes upp något. Det vore ju jävligt fint faktiskt.

Först och främst…
De här killarna/männen som beter sig så sjukt illa har en familj som, får man hoppas, försökt ge dem värderingar där de uppför sig mot andra som de själva vill bli behandlade.
Varken Jag eller mina idag vuxna barn skulle någonsin använda ett språk som i kommentarerna i förra inlägget eller i det här.
Alla har ett ansvar och på metropol beskrev en Muse Hasselvall hur man gör skillnad i idrottsvärlden http://touch.metro.se/metro-debatt/vi-fostrar-killar-till-att-fa-gora-vad-de-vill-vad-tjejer-vill-spelar-ingen-roll/EVHpjk!raTLx9z5Godf6/ men …
Mödrar och kvinnor har också ett stort ansvar.

Hade en gång en pojkvän/kk som liksom skulle initiera sex genom att jucka på mig. Med kläder. Oxh ibland med ljudeffekter. Det var så himla märkligt och när jag frågade vad fan han höll på med blev han assur och ledsen pga så himla ”känslig och snäll”. Och trots detta gjorde han det flera gånger?

Jag tänker att kvinnor behöver kunna säga NEJ, utan kommentarer som påminner om kommentarer i förra inlägget. När det gäller föräldrar, vare sig man eller kvinna, så har vi ett ansvar att lära ut värderingar som speglar det samhälle vi vill leva i.

Snubben som i brist på att kunna dra fram den irl på krogen tryckte upp en mobil med en bild på kuken och undrade om jag ville följa med och se den på riktigt. Eh, nej.
Men jag förstår inte riktigt varför jag ska behöva föregå med gott exempel och säga ett artigt ”nej tack” i det eller andra lägen som diskuterats här. Jag tycker att det är ganska enkelt: Som man frågar får man svar.

Skrattade högt när jag läste inlägget! Men det värsta är att jag aldrig lagt nån större tanke, på hur vanligt det är, kan bara ta min egen fantastiska karl som exempel. Han kan komma gående i trappen, be mig kolla bakåt från soffan som står lutade mot våran spalje, å pang när jag vänder mig har jag en kuk i ansiktet. Frågade han ikväll varför män gör sånt och fick till svar att det är kul, frågade då om han hade tyckte var kul, om han hade fått en kuk i ansikte å påde svarar han, joo säkert om jag var tjej! Öhh what!
Har karlar nån inbyggd mekanism för sånt här eller tar dom bara efter manliga vuxna, som barn?? Har både en son och en dotter här hemma, sonen han vill gärna vara med handen utanför byxorna, å rätta till sitt kön flera gånger, dagligen, medan jag aldrig har sett dottern intrisera sig för sitt. Är det lättare att intressera sig för nått som hänger å dinglar? Å vad är så fantastisk med denna mekanism, som många av oss uppenbarligen inte förstår.

Har du någon gång kollat porrfilm det har säkert din man gjort X antal gånger 90 % av er kliar i huvudet och undrar över mannens beteende när det kommer till sex kolla då 100% av dessa filmer så blir bruden skit impad av en kuk han drar fram den och porrbruden börjar genast suga som en tok detta över förs sedan till killar att tro att detta är PRECIS så brudarna vill ha det och går igång på!!! Hur många hårdporr filmer har DU sett som innehåller kyssar smekningar ”inte 2 fingrar i fittan smek” ömhet o.s.v alltså kan ni alla rellatera KILLE=Sexuell erfarenhet=hård porrfilm 99% av alla killar och det är just det killarna gillar därför säljs filmerna så bra för att dom är riktade till just killar med budskapet KNULLA sönder din fru flickvän sambo KK you name it!!!

Som med allt annat är det bra att i personliga situationer vara tydlig med sina preferenser tänker jag. Min pappa sa en gång ”säg aldrig till en man att han är dålig i sängen, för det tål han inte att höra”, jag var kanske typ 22. Jag börja asgarva och svara, hur ska det då kunna bli bra för mig? Den devisen har jag levt på, alltså min egen, i övrigt lyssnar jag ofta på min pappas tankar och råd, men detta kändes så fel och förlegat. Tycker sex blir bättre och bättre, och jag och min man testar nytt på bådas initiativ. Sen är jag säkert mer sugen än många andra tjejer, verkar vara, för vi tar båda initiativet, men det är nog bara jag som smeker mig själv ☺️

Åh vad mycket igenkänning!
Både kring hur bekväma män är med att pilla med sig själva i tid och otid, centrera allt sex kring sin kukdyrkan, chock-inviter och att lägga fram den som en gåva 🙂
Har börjat diskutera detta riktigt mycket med min man, i början var det frustrerande och massa jobbiga känslor, men nu är det väldigt intressant och lärorikt!

Så Jäkla Klockrent!
Eller karlar som smsar eller mailar bild på sin kuk med fråga om en blir sugen/vill ligga och tror att det på allvar ska ge ett ja-svar..? Så vanligt beteende, särskilt inom nätdejting.

Jag känner också igen mig i era berättelser. Här har man läst romantiska böcker som ung men blivit helt lurad. Inte fasiken drar killen i romanen fram snoppen och säger ”kan du inte suga av mig”. Otvättad äcklig snopp som legat inne i ett par svettiga kalsonger en hel dag.
Och killar som tror att man blir så upphetsad av deras könsorgan att man inte behöver eller vill bli smekt själv. Eller att man ägnar sig en halvtimma åt killen medan han nyper lite tafatt i bröstet och sen är det bara att köra på.
Min sambo var lite sådär förut, trodde att jag skulle bli kåt om jag vaknade av att han småjuckade mot min rumpa. Bad om romantik, om att jag också ville bli riktigt upphetsad och att han kunde anstränga sig. Blev sura miner många gånger, och suckar över att jag inte blev sugen över en kuk i ansiktet bara sådär.
Skäms nästan över att skriva det, men nuförtiden är det jag som ber om sex. Sambon är heeeelt ointresserad och nu låter till och med juckandet mot rumpan som en bra idé. Nu använder jag inte såna där metoder som killarna så det är väl alltid nåt förstås. Men det är lagom roligt att känna sig oattraktiv och vara utan sex. Jag anstränger mig till max, jag gör allt han gillar men får inget tillbaka. Om vi har sex (om det går så långt vill säga och det är väl typ en gång på 3-4 månader). Så ligger han som en död sill, suckar lite. Helt oengagerad. Jag vet att det är ovärdigt att hålla på som jag gör, och hade aldrig gått med på det förut. Men jag vill så gärna att han ska älska mig lika mycket som förut, att han ska vilja ha mig. Nu var jag väldigt utelämnande, men sånt här pratar jag inte med nån om på riktigt.

Så är det här också. Jag upplever att han blivit avtänd bland annat på grund av att jag tidigare ställt krav och konfronterat honom när han tagit intiviativ typ att jucka mot min rygg i sängen eller lagt min hand på hans erigerade kuk. Eller när sexet är slut när han kommit. När jag bett om smek och ömhet för att bli kåt blev det för jobbigt och ovärt för honom helt enkelt.

*suck* män som överskattar sin penis förmåga. Har kanske inte riktigt så jobbiga erfarenheterna som många beskriver här i kommentarsfältet men kan bidra med två grejer jag hatar:
1. Sa till ett ex att jag inte gillade en viss ställning. Han: ”jo alltså, jag vet FOR A FACT att denna ställningen är najs för tjejer.” (???)
2. När en kille inte får upp den och istället för att ägna sig åt andra trevliga aktiviteter (typ tillfredsställa sin partner på annat sätt, vilket jag såklart själv gjort om jag var sugen ”i huvudet” men kroppen inte hänger med) så börjar dom BEKLAGA sig ”detta händer ALDRIG mig” och man får liksom trösta dem.

NEEEJ punkt 1 har hänt mig också </3
När jag tröttnade på att han berättade att hans ex gillat en ställning och kontrade med "jag lovar att hon fejkade pga INGA kvinnor kan gilla detta" blev han så kränkt.
Dagen efter gjorde han slut.
"Synd"

jag tänker att det är ett problem som bärs upp av de samhällstrukturer vi har och att problemet bärs upp av både män och kvinnor som förväntningar på hur manlig och kvinnlig sexualitet ska vara. och ett symptom på hur svårt det är att kommunicera runt sex. En del män vet inte hur de ska närma sig kvinnor och kvinnor har fått inte fått lära sig att det är ok att vara tydlig med hur man vill bli hanterad i sängen.
däremot tror inte alls det är någon ”norm”. testade frågeställningen på annat forum och det var hyfsat få kvinnor som kände igen sig i ollandet och ta sig på kukandet när man ville ha sex. Många upplevde att de flesta män är rätt måna om kvinnans njutning och kan anpassa sig, om de får veta hur.

Jag håller med om att om man är väldigt tydlig kan man ev få det som man gillar. Men generellt är män inte lyhörda för signaler, eller för ointresserade för att verkligen se och lära sig vad just den kvinnan njuter av. .. Är tyvärr min erfarenhet iaf :-/

”Men män de kan vara ollande, kukviftande, töntiga gnällspikar och de ska ändå få ligga.”
Vem är det som säger att de ”kan” vara det? Jag skulle se till att hålla mig på säkert avstånd från dessa individer.
Om någon annan väljer att ligga med dessa grobianer… to each their own.
”Man kanske borde prata mer om att problemet är att många män är lika sexuellt mogna som 12-åringar istället för kvinnorna som inte vill ha kassa halvarslade ligg.”
Man får ligga med vem man vill (som visar samtycke). Jag tänker inte slösa tid på att försöka uppfostra någon man som jag inte ens är intresserad i från första början. Om dessa män helt enkelt slutar få ligga, kanske de kan släppa hela den här påkonstlade macho-rollen som ingen gillar, säkert inte ens dom själva.

Jag måste sälla mig till Sofies kommentar här ovan. Känner igen det strukturella problemet med att inte våga/vilja förklara vad jag som kvinna vill ha och att partners inte vetat hur saker fungerar. Däremot hae jag motsatt erfarenhet av mottagande när jag väl uttryckt det i klartext. Dvs. några har inte tagit emot det väl men majoriteten har absolut tagit emot det och inkorporerat det i sin verktygslåda fragment.

När man läst igenom alla inlägg så tänker jag så här…… ni är verkligen en hög med stackars kvinnor som inte kan / vill/ får ha ett bra sexluv! Tycker verkligen synd om er och ordet Bitter fitta är väldigt passande.
5 barns mor med arbete man och ett underbart sexliv!

Tack för kommentarerna … nu blev jag lite gladare för mitt liv utan sex… de senaste 10 åren, innan var det inte så mycket heller, men vad fan … har alltid varit krävande, kräsen och lite väl ’ful’ för det.
Men så har jag upplevt ganska lite av det som beskrivs, har lärt upp mina pojkvänner när jag har haft partner…
inte kommit fram till dröm-mannen men bra sex utan tvekan.
Det hela låter ju som om män projecerar sin egen sex på kvinnor … kanske om alla skulle frigöra sina homoerotiska begär och kukfäkta och beundrar med varandra … och när det räcker, lära sig allt annat sex som finns …. såna romantiska slow-motion tango, typ

Alltid kommer det bilder på deras organ. Jag bestämde mig för att aldrig aldrig bekräfta derad kukar. Däremot kunde man ha lite kul och fråga om dom hade en tändsticksask att jämföra med. Endel puckade totalt ointelligenta män tar fram en tändstiksask och skickar nya foton. Det är då man frågar är det en liten eller stor ask haha vilka idioter dom är.

Bland det bästa jag läst på länge!
Jag är själv singel, men är med på diverse communities där killar ofta skickar inviter till att ligga – allt ifrån ett one night stand till att bli kk – och blir minst sagt förbryllade när de får ett nej. Är jag inte tillräckligt kåt?! Jodå, jag vill gärna ligga, men om jag vill få en skön orgasm får jag det på egen hand (ordvits) på 1-2 minuter, medan det är en otroligt låg sannolikhet att jag får en överhuvudtaget tillsammans med en kille efter över en timmas sex.
Alla killar menar dock att så skulle det inte vara med just dem – de slutar inte före tjejen fått orgasm! Sedan kommer ofta en kukbild.
Har också vid olika tillfällen, efter att killen kommit, påpekat att det hade varit trevligt om jag också kommit. Vissa säger att ja, nästa gång så! För ofta tror killen att jag kommit eftersom jag stönat en del…

Mitt ex kallade sin penis och pung gemensamt för ”klockspelet”. Om jag satt vid köksbordet kunde han komma fram, dra ner gylfen och trycka upp ”klockspelet” mot mitt ansikte. Jag visste aldrig hur jag skulle reagera på detta märkliga beteende. Lyckligt beskåda det vackra ”klockspelet” med slak snopp och hängande pung? Varsamt smeka detta mästerverk? Eller intresserat vänta på att ”klockspelet” skulle börja klämta fram en melodi? Som jag minns det glodde jag nog bara osäkert (på hans ansikte) och väntade på att han skulle gå därifrån.

Träffade en man som var äldre än mig.
Han hade varit gift ganska länge. Frun ville inte ha sex längre så han hade inte haft det på flera år. Så kommer vi då till tillfället och han visste inte hur han skulle göra. Han trodde att han var mästare i sängen men han var så urkass.
Jag kan säga att jag är ganska erfaren men han talade om för mig vad jag gjorde för fel. Jag tillfredsställde mig själv och det fick man inte göra det skulle han göra .Men du kan ju inte det sa jag till honom du tillfredställer bara dig själv. Efter drt ville jag inte ta i honom jag förstod hans fru dom han låg i skilsmässa med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *