Kategorier
feminism & genus

Att gnida sin kuk mot kvinnor är sånt som killar gör

Usch, jag kom och tänka på en annan sån där grej angående män som tar för sig helt självklart av kvinnors kroppar.
 
Jag var tillsammans med en snubbe när jag var typ femton, Fredrik hette han. Jag sov ofta över hos honom men vi hade inte legat med varandra och jag hade väl inga planer på det heller vad jag minns. En natt vaknar jag av att han håller på att böka och tafsa på min kropp. Oklart var, jag minns inte, jag var ju helt nyvaken.
 
Jag låg iallafall på mage och jag låtsades sova för han höll på att gnida sig mot mig på nåt sätt och jag ville inte behöva handskas med att be honom sluta för jag vågade liksom inte och jag ville inte låta mig övertalas, vilket jag förmodligen hade om jag varit vaken. Han liksom gnuggar sig mot min mage och jag kniper ihop ögonen och hoppas att han ska sluta. 
 
Den här natten så hade han en kompis på besök som sov på en madrass bredvid på golvet. Denna kompis vaknar plötsligt varpå Fredrik rycker till. Han säger, skrattandes, ”oj här ligger jag med byxorna nere” och jag fattade att han förmodligen legat och runkat och gnidit sin jävla kuk mot mig. Helt ogenerat. Helt normalt. Helt i sin ordning. Hans kompis sa ingenting heller. Och jag? Jag kände bara skam. Men fortsatte låtsas sova. 
 
Jag dumpade honom ganska kort efter. Inte pga det dock för jag var så jävla indoktrinerad i det här att jag aldrig ifrågasatt det i efterhand. Det var sånt som killar gör och som vi förväntas hantera på bästa sätt. Jag har aldrig berättat om detta innan, inte för nån, och jag skäms ärligt talat fortfarande. 
 
Jag har fler sådana här berättelser också. Som att försöka sova bredvid snubbar som försöker komma till, som inte kan sluta ta på ens kropp. Flera olika tillfällen under tonårstiden.
 
Som den där gången när jag följde med en kille hem för att sova, jag var tretton bast och han.. jag vet inte, men vuxen. Arton kanske. Vi la oss i hans säng och han försökte kyssa mig och jag visade att jag inte ville. Då körde han ner en hand under täcket istället och började gnugga mitt kön istället. Jag frös till, blev helt stel och vågade inte säga eller göra nåt. Jag låg där som en pinne tills han tröttnade och sen somnade vi.
 
Jag inledde senare nån konstig relation med honom där vi träffades på helgerna, ofta alkoholpåverkade, och hånglade. Jag var så jävla kär i honom. Han frågade hur gammal jag var och jag sa att jag var fjorton. Han var ok med det. Och när jag tänker tillbaka på det generellt, på honom och tiden då, så var han ju en sk snäll kille. Han var verkligen det. 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Att gnida sin kuk mot kvinnor är sånt som killar gör”

Alltså så hemskt att i princip alla kvinnor har den här typen av berättelser. Jag har haft pojkvänner som gnidigt sig mot mig när jag sovit, som precis som du beskriver i ditt tidigare inlägg stoppar in ett finger i mig lite random när han går förbi, tar tag i min rumpa så fort jag böjer mig ner för att t ex plocka upp nåt från golvet, tjatar sig till sex, skuldbelägger mig om jag inte vill ha sex, tjatar sig till handjobb/avsugning när jag har mens för att det är så synd om honom som inte får ligga (ja stackars karl alltså), stoppar in snoppen i mig fast jag inte är våt alls, tror att glidmedel kan användas istället för sexuell upphetsning osv osv osv.¨ Har tyvärr hur många berättelser som helst. Mitt sexliv och min sexualdrift är helt pajad pga män. Vet inte ens vem jag är i sängen egentligen.

fyfan alltså. varit med om typ exakt likadana incidenter och förstår den skammen så väl. hoppas du en dag helt kan släppa den skammen för den ligger helt på dem.
p.s. skulle du kunna kolla upp frasen "everyday narcissism" och skriva om vad du tycker om det konceptet? känns som mycket av min ångest/depression stammar från det samt varför jag har haft vissa beteenden som brukar vara relaterade till abuse-offer utan att varit med om något (alltså innan jag blev könsmogen- efter det kom massa ’trevligt’ abuse). fick en aha-upplevelse när jag läste en artikel om det så vill jättegärna se ditt perspektiv. <3
Till P: Är 99% säker på att LD menade att han var en RELATIVT "snäll" kille. alltså att han var den snällaste av de män hon interagerat med och tyckte därför han var snäll DÅ.
Annie. våldtäkt är vad det du varit med om är och är därmed knappast konstigt att du har svårt för sex. Mina enda tips är att 1) undvika män och 2) att onanera. självsex kan vara ett bra sätt att finna sin sexualitet igen efter att ha tappat bort vem man är i sängen. såvida man inte mår såpass dåligt att självsexet blir ett självskadebeteende.

Åh, vad jag känner igen i mig i det du skriver. Snubben jag var tillsammans med när jag gick i gymnasiet brukade också i tid och otid stoppa ner fingrarna i mina byxor, ta mig mellan benen, osv, och när jag visade mitt obehag och att jag inte uppskattade det blev han på dåligt humör och menade att jag var tråkig och att han aldrig skulle bli sur om jag tog på honom. Han kunde också vara långsint och alltså sur väldigt länge när jag upprört honom på något vis. Hände också vid ett flertal tillfällen att han gned sig mot mig under natten eller låg och runkade när jag var bredvid i sängen. När jag tänker på det här idag blir jag så jäkla förbannad på hur han betedde sig och hur det påverkade mitt sexliv med andra killar och min syn på mig själv långt efteråt.

P: Jag tolkar det LD skrev som att killen ansågs vara en snäll kille. Att en 18-årig kille är tillsammans med en 14-årig tjej var inte jätteovanligt när jag var i den åldern och killarna skammades inte vad jag märkte. Tjejerna däremot ansågs vara lite slampiga.

Har läst varenda berättelse från alla, i detta och ditt tidigare inlägg samt på instagram. Och det fortsätter ju verkligen bara att totalt STRÖMMA IN berättelser från tjejer som aldrig fått bestämma över sin egen kropp. Visste ju att det va såhär men är ändå helt klubbad av verkligheten.
Har aldrig haft nån pojkvän som gjort nåt sånt mot mig men har ju stött på ett och annat pucko när man dejtar (men TACK för att jag åtminstone hann få tvätta av händerna efter att ha runkat av dig innan du dumpar mig och säger att jag nog ska gå hem nu…). Eller bara när man är och dansar på krogen. Det sjuka är att det krävs ju verkligen inte heller de där "grövsta" erfarenheterna för att bli totalt hjärntvättad som kvinna att du inte har något att säga till om. Det är som att vi alla lever i den här jävla sekten Patriarkatet och ofta inte ens fattar va fan som pågår. I lördags va vi ute ett gäng och dansade när en snubbe (en bekants bekant) kommer fram till mig och börjar snacka. Jag nämner min pojkvän ganska snart (vet inte ens varför jag gör det, är nåt slags default mode om man inte vill bli antastad på krogen typ) varpå han säger "vilket tur att du sa att du har kille! Annars hade jag tänkt och hångla med dig ikväll". Jag bara fnittrar typ. I efterhand blir jag så himla arg, varför sa jag inte bara dra åt helvete?? Men jag har lärt mig att det är ju en komplimang. "Tihi så kul att jag är knullbar för dig och att om det inte vore för att jag nu råkar vara en annan mans egendom så hade du gjort vad du ville med mig, tack tack!" Så jävla sorgligt. Så jävla sorgligt att en klasskompis tog mig mellan benen på konfirmationsläsningen och ingen sa nåt, självklart inte prästen. Så jävla sorgligt att en kompis kompis totalt dissar henne och kallar henne för "cunt" ("på skämt såklart!!" Whatever..) för att hon inte är intresserad av honom och han inte kan ta det. Så jävla sorgligt att jag alltid får så dåligt samvete när jag inte orkar ligga med min kille och han gång på gång måste berätta för mig att det är ORIMLIGT att jag ska ha dåligt samvete för det (jag har världens bästa kille tack gode gud). Och då har jag aldrig ens haft en relation där en snubbe har försökt gett mig dåligt samvete för det?? Men det typ ligger inbäddat i hjärnan bara av att leva i denna sekt att du ska STÄLLA UPP. Blir illamående av att tänka på vad denna värld gör med oss.
All jävla KÄRLEK och STYRKA till oss kvinnor som ändå pallar fortsätta (och samma kärlek och styrka till de som inte gör det)!!! <3

Läser inlägget och alla kommentarer och tänker bara att men gud det där har ju hänt mig oxå. Då tänkte jag inte så mycket på det. Som om att det är så här det ska va. Eller det går nog snabbt. Glöm och gå vidare. Nätter man har vaknat och inte vågat röra sig. Losats sova. Eller när det började mysigt och slutade i att det gick mycket längre en vad man ville. Skuld och skam. Tänkte inte så mycket på det då. Men nu 10 år senare så tänker jag att det va bara så fel.

Pussen som blev påtvingad på dagis; satte mig och grinade i ett hörn, fröken drog fram mig och sa pojken var kär i mig.
Fyllgubben som kom fram och till mig i 11-års åldern och väste i mitt öra att jag var "väldigt utvecklad för min ålder".
Pojkarna som sprang in på gympalektionerna i lågstadiet(!) och slet av oss tjejer handdukarna.
Pojkarna som började smälla till en på rumpan i mellanstadiet, nypa en i brösten för att "se om de börjat växa än".
Killarna i högstadiet som gjorde mycket av det ovanstående + blev mer och mer våldsamma. Slet i sönder trosor ("stringlyft"). Kastade stenhårda isbollar, som helst skulle kastas mot brösten eller rumpan. Drog ner mjukisbyxor på tjejerna.
Alla dom ggr jag blivit juckad på på dansgolvet. Alla dom ggr som jag blivit tafsad på på krogen. I hemmet. Av mina pojkvänner.
En gång när jag och min pojkvän inte haft sex på länge gick jag förbi honom i BH. Han slet tag i mitt ena bröst och när jag ryggade undan kom utskällningen (från honom alltså) över att vi aldrig låg längre.
Ett urval. Och som så många andra skriver så har mycket av detta indoktrinerats i oss att vi ska tåla det, bli glada över det, ta det som en komplimang etc. Hur förjävla sorgligt är inte det?

annie: all styrka till dig! hoppas verkligen du kan ta itu med allt tungt du varit med om och hitta dig själv igen. klart en inte måste ha hög sexualdrift eller ens vilja ha sex med andra, inte alls så att man måste komma tillbaka till någon slags "average"(vad fan det nu är??) nivå men just att känna att man äger sin egen sexualitet är viktigt. men så jävla svårt för oss kvinnor. jobbar väldigt hårt med sånt själv trots att jag inte har varit i samma situationer som du. viktigt att släppa skuldkänslor eller försöka förmildra omständigheterna för den som utsatt en. du har rätt att bestämma över din kropp. <3

Jag får så ont av att läsa allt. Känns som det är meningslöst. Är det meningen att mina döttrar ska uppleva det här? Som ALLA kvinnor upplevt? Känns hopplöst.
Känner också ju mer jag upplever och tar till mig, hur mycket jag står ut med i min nuvarande relation trots att jag lever med en hyfsat rimlig man. Han är en av de som "försöker", men det är så jävla tröttsamt att förklara allt och han verkar inte kunna ha någon som helst insikt i vår relation. Han kan reflektera och diskutera efter han lyssnat på penntricket, läst dina inlägg eller annat så. Typ som när mitt ex våldtog mig och misshandlade mig, men de här små sakerna som han också utsätter mig för i min vardag finns inte ens i hans huvud att tänka över, reflektera över utan ALLT ska jag behöva lyfta fram och påvisa hur sjukt det är 😒
Känner just nu, i den här stunden att jag bara vill lämna. Jag orkar inte. Ska aldrig mer ha en relation med en man, aldrig.
Heja dig och alla andra kvinnor 🙌🏼 Ni är så jävla grymma som orkar ta fighten och orkar berätta ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *