Kategorier
feminism & genus

ang. delfinalen i gillettetävlingen… vi har FYRA röster var!

Jessika skriver:

Tips tips. Vi har fyra röster var. Om man klickar på de andra ländernas flikar så kan man rösta en gång per land på Natashjas bild. Så ni som orkar får gärna gå in en gång till och rösta via Norge, Danmark och Finland!

(sprid ordet!)
(asså ni får fan stå ut med mitt horande.)
(Nån på danskarnas … eller var det norskarnas sida tyckte att jag borde diskas eftersom att jag visar för mycket röv. Hahaha. Jo det är säkert därför)

]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

25 svar på ”ang. delfinalen i gillettetävlingen… vi har FYRA röster var!”

Jag måste bara gnälla lite över att de raderade din första bild med argumentet att "Du visade bara benen och ingen outfit"… varför fan har någon då kommit till delfinal med en "enbart ben"-bild?

gjort!

Man måste rösta via facebook! Såg att någon inte fattat det. Så om man klickar på gilla så går det via fejjan. Logga in och klicka igen (om inte din röst har gjorts automatiskt då kan du inte klicka igen, om du inte byter land)

Självklart har man röstat! Skönt med en normal tjej! Skrev det som kommentar på fejjan, men fick så jävla mycket skit för det. Men du är ju både skitsnygg och normal, klart att du får min röst! E så jävla trött på tjejer med storlek 34…som om det vore hälsosamt på en vuxen kvinna liksom?

i fyllan & villan har jag nu (stolt) röstat på dig så gott jag kunnat. fan ta om du inte vinner. man kan omöjligt bli annat än förskräckt över bilderna föreställande onormalt bruna, & jämna spiror som publicerats.

(har givetvis röstat även utan ett antal glas röda i kroppen)

Försöker rösta med likt skribenten ovan kan jag inte klicka nån knapp! Kommer fortsätta försöka dock!

Hm, jag har försökt rösta nu.

När jag gick in låg slutsiffrorna på 49.

Efter att jag röstat på norska sidan låg det på..49.

Efter att jag röstat på den danska låg det på..48. (!!!!).

Och efter att jag röstat på den finska låg det på 49 igen.

Jag anar oråd.

"Tjejen som vinner får shoppa en ny sommargarderob till ett värde av 1000 euro. Bloggaren från vinnarens land följer med som smakråd och stylist under dagen.

Vinnaren kommer även att vara med i ett inslag på MTV, och ett bildspel på den här sajten. "

Ser du fram emot shoppingdagen? Med egen stylist och allt? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *