Kategorier
feminism & genus

"Asså jag orkar inte med den här utvikningsdebatten! Kan ni väcka mig när det är lite mer så här?"

*Liv Strömquist. Jag älskar henne.


]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

33 svar på ”"Asså jag orkar inte med den här utvikningsdebatten! Kan ni väcka mig när det är lite mer så här?"”

Laks: Får du säkert, men källan står inte här så du får googla dig fram! 🙂 Då kommer du till Aftonbladet t.ex. som tillåter dig att så att säga share:a

Verkligen en fullträff.

Det blir så töntigt att klä av sig av de anledningarna. Visst får vem som helst så klart slänga av sig kläderna, men de flesta gångerna blir det bara larvigt, särskilt eftersom det tillmäts nyhetsvärde och stor plats i media. Det finns ju trots allt andra tidningar för det. För det är ju som exempel knappast modigt när Blondinbella gör det.

Men det största problemet är nog inte att folk gör det, utan att det efterfrågas, liksom vem som är gay eller inte. Jag menar, vem bryr sig egentligen. Det finns ju så sjukt mycket viktigare saker som borde lyftas fram.

Ja precis och ändå har du själv vikt ut dig i inlägget innan… Vi lever i en virrig värld. Men att vika ut sig för att säga att man duger är rätt patetiskt, ingen man skulle ens komma på tanken…

Vad vill du säga med att du står och trycker upp magen på bild? Var kommer det ifrån?

Kvinnokroppen ÄR vacker, men det så mycket BODY BODY BODY att man nästan måste täcka kroppen för att få fram ett budskap.

Ville bara påpeka att sedan jag började läsa din blogg så har jag blivit medveten om hur sjukt allt vi uppfattar som "normalt" är och jag har lärt mig att högtidligen skita i allt och bara vara jag. Typ "jaha, här ligger jag och duger". Tack för att du står upp för alla oss som inte är sjukt jävla perfekta men minsann är tillräckligt jävla bra. Puss och fortsätt GÖR DIG FUL.

Jag fattar inte varför alla är så emot det? Nu lever vi i en värld där kroppen är i stort fokus. Om fler vågar visa hur de är och gillar sig själv, varför inte? Jag tycker det är bra att Blondinbella vågar att skapa en disskusion med sin bild och försöka ändra uppfattning om ämnen så att de kanske inte blir lika fokuserat på kroppar längre om fler och fler börjar acceptera sig själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *