Kategorier
feminism & genus

Bloggupprop! Bojkotta Slitz!

Facebooksidan BOJKOTTA SLITZ Jag fick ett tips om ett inlägg skrivet av Amanda Schulman och kände att det hon skriver är så jävla angeläget och relevant. Jag var tvungen att sätta på datorn igen och skjuta upp sovandet för det här kan fan inte vänta. Nej, det är inga nyheter egentligen men något som liksom hamnat i skymundan. Jag kopierar hennes inlägg rakt av:

Alex hade köpt tidningen Slitz för att hans radioshow. Jag tänkte att det skulle vara intressant läsning, likaväl som jag ibland köper Vecko-Revyn för att se vad de unga har för sig tänkte jag att jag skulle se vad killarna ute i landet gör. Jag har inte ord för min vrede efter att ha läst den här skit-tidningen. Jag trodde att även de hade kommit längre, blivit lite mer moderna och börjat behandla tjejer med respekt, men när jag läser allt som står i den där tidningen inser jag att vi inte kommit någonstans. Så länge en sådan tidning för säljas i en vanlig affär så är våra döttrar underlägsna. Låt mig guida er genom tidningen.Här avslöjar de hur vi tjejer egentligen ser ut under allt fusk. De menar att vi lurar dem genom att gömma celluliter och bristningar och hängande rumpa. En tio-poängare är alltså egentligen en fyra. Men vi är ändå värda att ligga med – för kvällen.
Det här är efter-texten på tjejens utseende med allt fusk:

Här är Linda, hon har en fantastisk kropp, även om hon äter chips och godis. Det är så hon blir presenterad.


Med den här artikeln säger de att Sex and the city har förstört oss eftersom vi har fått bättre självförtroende och blivit egoister.


Och sist men inte minst, några äckliga Slitz-arbetare har rest till Boden och kollar liggpotentialen bland tjejerna. De menar på att om man bara är kille och talar någon annan dialekt än norrländska så får man garanterat ligga.Jag har inte ord. Jag mår bara illa. Det går inte ens att skriva något intelligent om detta – det är för dumt.
Men det jag kan skriva är att jag inte går med på att män skriver om oss på det viset. Hur ska vi göra med det här egentligen. Har vi bloggare någon makt?

Kan vi inte starta en bojkottning av den här tidningen?
Både tjejer och killar. Skriv ner den med långa långa inlägg och låt dem skämmas som köper denna tidning en gång till.
För våra döttrars skull

Som sagt; inga nyheter att manstidningar är kvinnofientliga och kränkande men nu får det fan vara nog. Det är 2011 och vi lever i Sverige. Vad är det för män som läser den här skiten egentligen? Jag har svårt att tro att vanliga hederliga schyssta killar kan tycka att det här är ok, men nånstans så gör de ju det eftersom att skiten säljer. Och de säljer bra. Slitz är inte den enda tidningen i den här genren. Jag har fan mer förståelse för de som läser regelrätt porr. Jag säger som Amanda; en bojkott är på sin plats. Lite aktion och jävlaranamma och rödstrumpeaktivism. Kopiera inlägget och sprid vidare, öka medvetandet och börja ifrågasätta männen omkring er. Jag vill vakna imorgon och se massvis med inlägg om det här i massvis med bloggar. Jag har startat en Facebook-grupp (jo jag vet nördigt men underskatta inte word of mouth! Tillsammans är vi starka) Bojkotta Slitz heter den givetvis men riktar sig även mot Moore m.fl. Gilla den på Bloglovin och Facebook, länka den, share’a den, sprid den! Nej, jag tror inte vi kan få den att lägga ner, men jag tror vi kan få igång en debatt. Män måste börja ta ansvar för vad det är de förmedlar och upprätthåller. Män måste börja ta ansvar för den här vidriga kvinnosynen. Kvinnokampen kan inte bara kämpas av kvinnor. Män är fädrer, söner, bröder till kvinnor och flickor. Det är dags för dem att börja bry sig.

]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

71 svar på ”Bloggupprop! Bojkotta Slitz!”

Usch! Man blir mörkrädd av att läsa sånt där. Dessutom förundras jag av hur karlar kan få betalt för att uttrycka sig som högstadiegrabbar. Myssje märkligt.

Men lägg ner! Både jag och min man läser slitz och jag som kvinna tycker tom den tidningen både är rolig och bra. Och kan man inte se ironin i det Stefan Jensen skriver så borde man gå en kurs i just ironi.

Innan jag gifte mig så hade jag prenumerationer på både Slitz och Playboy. Jag kan inte se att det skulle vara förnedrande och sen kan jag ju också informera att jag även tittar på porr och finner det väldigt upphetsande. Ni feminister är så rabiata. Tror nog att skulle ni få riktigt redigt med kuk så skulle det nog bli människor av er med…

slitz ja det beror bara på brist på kuk. där ligger problemet. Kuk löser allt.

läser man den här skiten och tycker det är ok så har man inte mer i IQ än en avarage jävla fiskmås. :thumbdown:

Bara för att jag råkar tycka att slitz är bra så har jag lågt IQ?! Det var ju begåvat av dig att dra den slutsatsen!

Ja feminister skulle behöva riktigt med kuk eftersom ni är så jävla bittra. Men det räcker ju med att se bilder på dig så förtår man ju varför du är så bitter. Skulle jag med vara om jag såg ut så där. Lika äcklad som du blir av slitz och div andra tidningar med samma innehåll blir jag faktiskt när jag ser bilder på dig. Förstår inte hur man kan välja att leva och se ut som en sunkig uteliggare.

Jag tycker mycket av det som står i Slitz och Moore är roligt, och de har ofta bra och intressanta reportage som inte handlar om utvikningsbrudar.

Men trots det är jag för en bojkott, för jag fattar att många faktiskt blir negativt påverkade av deras sjukt dåliga kvinnosyn. Då särskilt unga killar.

Så då spelar det liksom ingen roll hur roligt och intressant det är i övrigt.

Slitz: Oj.. 🙁 Du måste ha riktigt dålig självkänsla om du finner nöje i att trycka ner andra sådär… Du kanske borde läsa någon såndär självkänsle-bok? Verkar som att det behövs…

Men omg så jävla sjukt. Vadå "sex & the city gjorde tjejer till egoister" liksom? Vilka var egoisterna från första början, grabbarna ska inte gnälla så jävla mycket. + att sex & the city handlar ju för helvete inte om att tjejer ska bli mer egoistiska! Det handlar om relationer och samlevnad och att vi ska våga satsa och våga visa vad vi känner. Jag börjar tänka på ett inlägg du skrev för ett tag sen om svenska karlar som hämtar hem någon stackars thailändska för att svenska brudar börjar ha för bra självförtroende, självrespekt och skinn på näsan. Det är dags för karlarna att inse att allt inte ska vara på deras villkor hela jävla tiden. Det är bara att inse, vi ställer inte upp på att vara köks slavar och knulldockor längre, vi är faktiskt människor. Och vadå att vi tjejer fuskar med smink och annan kosmetika för att se bra ut, ja vadå, vad vill dom ha sagt med det? Har inte grabbarna bakom Slitz tänkt på att det är bland annat dom + annan media som ser till att vi tjejer måste "fuska" med våra utseenden för att känna att vi duger? Så kom för fan inte och gnäll om att vi "fuskar" med vårat yttre. Liksom om vi inte klär oss fint, sminkar oss och fixar håret då duger vi inte, men om vi gör det då "fuskar" vi? Liksom wtf kom igen nu, skärp er. Jag orkar seriöst inte bry mig, jag har andra bekymmer än att fundera över huruvida jag duger utan "fusk" eller inte. Antingen diggar man mig eller så gör man inte det, med eller utan "fusk", det spelar ingen roll för mig.

slitz haha, tack för att du precis bevisade hur rätt jag hade. :thumbup:

nu kan du rulla iväg. Inte ska du väl hänga på en blogg som får dig att må dåligt?

Patzy Nej jag har ett skapligt bra självförtroende faktiskt :-d

Men om jag nu skulle ha ett dåligt självförtroende så måste ju LD ha ett så fruktansvärt dåligt sådant. Men tanke på att hon tom går på oskyldiga barn och vill slå dom och om och om igen känner ett behov av att kränka andra människor med att kalla dom som inte har samma åsikter som hon för lågbegåvade idioter och dyl.

Hon har skrivit så idiotiska grejer som gjort mig riktigt förbannad som tex kallat sin egna unge ful , vem i helvete gör så? Inte en frisk människa iallafall. Min dotter är det finaste jag har och det går inte en dag där jag inte talar om hur vacker och fin hon är. Hon är enligt mig den vackraste och finaste tjejen i hela världen.

:thumbup: @Lady Dahmer. Tack för att du upplyser om detta!

:thumbdown: @Slitz. Tack för att du så tydligt bekräftar vilken skit tidningar som dessa hör samman med.

slitz, seriöst… LMAO.

Du har verkligen läst min blogg som fan läser bibeln. :thumbdown: Jag vet inte ens hur jag ska bemöta dina märkliga (och feltolkade) påståenden. Läs om, läs rätt!

@slitz men herregud hahahahahaha, du har verkligen lyckats misstolka allt LD skrivit. Bra jobbat! :thumbup:

Du kanske ska hålla dig till slitz och liknande antilitteratur. Den här bloggen går lite över ditt huvud.

LD Mitt IQ är det inget fel på , så du behöver inte ligga sömnlös pga det 🙂

Men för att vara lite seriös ( ja jag har en sån sida med ) Du är ju väldigt genus av dig. Om Ninja skulle komma hem från dagis och fråga varför hon inte har snopp , hur kommer du förklara det för henne?

Nu har jag inte tid för er bittra människor. Måste fjäska lite för karln min så jag kan få naglarna fixade i morgon ;-P För som sagt man vill ju inte se ut som en sunkig uteliggare..

Puss på er

LD Ja självklart vet hon det , men ungar har en förmåga att vara nyfikna av sig och inom en ganska snar framtid kommer hon upptäcka att hon ser annorlunda ut där nere. Och kommer då säkert att undra varför. Hur kommer du bemöta det?

slitz jag känner inte för att överhuvudtaget bemöta dina frågor. Du startade med en fruktansvärt kränkande attityd och gick vidare till personangrepp. Du skulle antagligen inte förstå om jag försökte förklara heller.

Och du Slitz, stackars människa, börja läsa annat än skittidningen Slitz så kanske ditt ordförråd växer och du lär dig förstå texter när du läser dem. Men jag tror det tar några år för dig så återkom till LDs blogg efter några år då din hjärna utvecklats från IQ-fiskmås till mänsklig.

Ps. Jag tror Slitz är en man. ha ha En psykiskt störd sådan som halkat in här från Amanda Schulmans blogg.

Inte så svårt att bojkotta, aldrig tittat i en Slitz ens, precis som jag aldrig läst en starlet när jag var yngre eller Veckorevyn å allt vad de där skitmagasinen nu heter..slöseri med tid å pengar ser jag det som..samt slöseri av folks självförtroende och vett!

*kräks* Jag kommer ihåg för ett par år sedan när de skrev om olika typer av tjejer som var mer "credd" att lyckas knulla än andra. Tydligen gav feminister och religiösa högre poäng. Jag kommer inte ihåg exakt vilka äckliga ordalag de använde, bara att jag blev jävligt arg över formuleringarna.

En artikel som denna vet jag inte vilken kvinna vid sina sinnes fulla bruk som ens vill läsa. Den är ju bara gjord för att förminska oss, lära oss att de där små sakerna som vi har komplex över egentligen är precis lika viktiga som vi alltid fruktat och att det bästa vore om vi höljde våra fula kroppar med HERREGUUUUD BRISTNINGAR!!! i säck och aska och försvann.

Citat från "slitz <3": "inom en ganska snar framtid kommer hon upptäcka att hon ser annorlunda ut där nere."

Annorlunda än vem då?

Ska man skratta eller gråta??

Eller kanske förklara för sina döttrar att "du ser lite annorlunda ut mellan benen, för det normala är att man har snopp."

Usch, jag blir arg.

Sitz3

Friska människor försvarar inte en tidning som kränker kvinnor. Friska människor vill inte att deras barn – oavsett kön – ska växa upp med en norm som lär barnen att flickor/kvinnor ska bedömas som objekt och är underlägsna pojkar/män.

Friska människor ser ingen som helst ironi i förlöjligandet, kränkandet och objektifierandet av halva världens befolkning.

Friska människor pratar heller inte om sin IQ som helt ok samtidigt som deras uttalanden pinsamt nog visar raka motsatsen.

Friska människor ser också tragiskt nog alla dessa föräldrar som är helt insiktsbefriade och som på olika sätt kommer att fostra sin flickor och pojkar att tex tidningen Slitz är helt ok (och dessutom försvara skiten!!!)

Och du Slitz3, friska människor tror inte på fullt allvar att 'kuk' är lösningen på något problem alls…friska människor skulle liksom aldrig komma på tanken att använda det som kommentar även om dem har slut på argument. Vet du varför?

Jo, dem har helt enkelt en helt annan vidd på sitt tänkande och dem besitter förmåga till insikt.

Eftersom jag aldrig öppnat en så kallad "herrtidning" har jag alltid trott att de är fyllda av bilder på poserande kvinnor i små (eller utan) underkläder. Typ porr. Att skriva saker som att bedöma liggpotentialen på en nattklubb eller beskriva en kvinna som ett "dekadent monster" bara för att hon är omejkad och sedan publicera det i tryckt text känns allt bra fräckt. Jag trodde inte ens att man fick göra så. Detta måste väl vara diskriminering om något. Och plötsligt känns ett "jag läser den för artiklarna" bra mycket lägre än "jag köper den för mittuppslaget".

//Emma Hå

Hej!

Jo jag är en tjej på 19 år, som för ett halvår + någon/några månader sedan flyttade till Danmark för att här träffade jag mitt livs kärlek osv. Det är bara det att jag har nu typ 0 självförtroende då jag aldrig kommer ut, inte får något jobb, inte har egna vänner osv. Och av ren uttråkning har jag några gånger (jag vet att man inte får) kollat i min kära sambos dator och på hans historik. För här i danmark har de nakna brudar i varenda jävla nyhetstidning tydligen, det känns som att jag inte har en chans att se lika bra ut som dem. Han vet mycket väl att de är photoshoppade och han säger att de inte är snygga heller, nej men varför ska han då titta på dem? Och om jag frågar om han tittar på dem så erkänner han det inte heller. Jag blir så jävla förvirrad, kan inte karln bara köra raka puckar? Kollar han på dem så visst, men så ska han fan stå för skiten också. Nu är det också så att jag är gravid, så jag känner mig inte så jävla supersexig heller. Åh jag vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska vända mig. Här är förövrigt tidningen han läser; http://ekstrabladet.dk/ (nästan längst ner finns det "sex & samliv och även där "side9-piger" där unga tjejer skickar in bilder på sig själva och får komma dit och bli fotade och sen ska männen rösta på dem). Jag har även märkt att folk på side9's "fansite" på facebook eller vad man nu vill kalla det, går helt amok om bilderna inte fungerar? Jag förstår inte.

Jag kan absolut också vara för en bojkott. Det som är så illa med slitz och andra tidningar med liknande syn på kvinner/män är ju att det till slut inte blir något konstigt för dem som läser det tillräckligt mycket utan något helt normalt. Killar ska vara hormonstunna svin som knullar för poäng och kvinnor ska vara IQ-befriade våp som inte fattar nåt. Jomen hej, vad trevligt!

Länken längst ner i inlägget till fb-sidan funkar inte, men den i början är rätt.

Slitz (kommentatorn alltså) ger ett ganska bra exempel på vad som blir fel med tidningar som Slitz (tidningen alltså): "Min dotter är det finaste jag har och det går inte en dag där jag inte talar om hur vacker och fin hon är. Hon är enligt mig den vackraste och finaste tjejen i hela världen."

Hur många saker säger man <em>varje dag</em> till sitt barn? Förutom "jag älskar dig". Det måste vara <em>väldigt</em> viktiga saker…

Usch, jag tycker faktiskt synd om killar när jag ser det här. Finns det någon vettig killtidning som behandlar ämnena sex/relationer? Tror inte det. Vart sjutton ska killarna få sitt vett från om de inte får med sig det hemifrån? Här är väl snarare något som genusnytt-snubben borde satsa på. En blogg där man skriver om killars upplevelser av sex och relationer på ett mänskligt plan. Utan att förminska kvinnor och utan att beskriva män som kåta djur.

Det där är ju ta-mej-fan helt sjukt! Vem som helst måste ju se hur förnedrande det är, om killar får stämma boxer-robert för att han visar upp en onormalt stort paket och det anses diskriminerande, vad i hela f*n är inte det här? ursch jag blev riktigt upprörd. Men en bojkott är inte svårt, har aldrig hållit i en sådan tidnig och kommer aldrig göra det. Håller med Emma här ovanför, plötsligt lät "jag köper den för mittuppslaget" mycket bättre.

Och Slitz<3: Kan man inte hålla en diskussion på en civiliserad nivå, utan personangrepp kan man inte tro att man ska bli tagen på allvar och att folk ska vilja ta hänsyn till ens ståndpunkter. Om man som tjej tror att barn med snippa ska fråga varför de inte har snopp är det något som är fatalt fel. Jag betvivlar att du är en tjej, för då skulle du veta att man aldrig har undrat varför man inte har snopp. Man vet att världen inte uppdelat i de som har snopp och de som inte har, världen är uppdelad i de med snopp och de med snippa.

Jag har svårt att förstå hur man som tjej kan försvara ett system och saker som förnedrar och nedvärderar en själv som människa. Hur man kan försvara ett samhällssystem där man alltid är underlägsen, det övergår mitt förstånd, tyvärr.

Äh fy fan va illa berörd jag blir nu! Trodde faktiskt också att den satans skittidningen kommit längre än såhär. Visade för min kille som svarade med "äh alla vet ju att slitz bara är en sån där töntig tidning småkillar köper för att dom inte vågar köpa riktiga porrblaskor". Men så är det ju tyvärr inte,utan slitz verkar vara både rumsren och dessutom populär. En bojkott är en självklarhet!fan tappade aptiten nu…urk.

Jag har bläddrat igenom Slitz ett par gånger och jag blir så jävla illa berörd av vad som skrivs där. Hur hälsosamt är det framställa kvinnor som iq-befriade våp som gör allt för lite kuk? Inte undra på att så många killar har en så förvriden bild på tjejer idag. Ner med skiten för fan! :thumbdown:

Ser att Fanny här ovan redan skrivit det jag tänkte skriva. Tror bojkott har motsatt effekt i det här fallet. Vi som blir förskräckta av dessa artiklar bojkottar dem redan, och alla andra skulle nog bara bli mer sugna att köpa tidningarna om det retade upp ett gäng feminister, eller så.

Tror det krävs något annat, eller något större. Som att hela butikskedjor vägrar sälja eländet.

Nu var det iofs bra länge sen jag läste någon artikel av honom, men när jag gjorde det noterade jag att det här och var slank in en uppfostrande förmaning av det (enl. mig) bättre slaget, och det fick mig att tänka att om han håvar upp det lägre skummet (som redan resonerar så) genom att imponera, så får han även in en och en annan förbättring här och var.

Synd bara på alla de andra…

Hahaha, i Boden! Jag kommer därifrån, vad var det för brudar de såg? Gymnasielever? Efter gymnasiet flyttar nämligen de flesta kvinnor och de som är kvar är oftast upptagna och trebarnsmammor vid 25… Jag undrar om de inte såg i syne?

Nä, jag tänker inte bojkotta slitz, det behövs inte, jag har aldrig köpt den och kommer inte göra det. Man skulle kunna hävda att jag redan bojkottar den men i så fall bojkottar man allt man aldrig har köpt och inte är sugen att köpa.

Kvinnan är skapt för att vara mannen till lags enligt bibeln.

Men ligger det inte en sanning i att kvinnor klär upp sig & bullar upp sig osv för att känna sig bättre.plastic fantastic.

Får man till slut hem en av dem så faller några bitar ner.

En kille som aldrig sett en kvinna annat än i retuscherad form får sig kanske en chock.3d är det nya farligt. blir ledsen & rullar över på rygg & gråt runkar till sin verklighet.

(eller så blir han jätte glad & knullar henne som fan bara för att hon inte är så "perfekt" & då kan han slappna av själv.)

Underbart att "sex & the city" ger kvinnor självförtroende & att egot styrks,men är inte den serien väldigt "sminkad" & ger tjejer en fiktiv värld att gnaga på?

Jag tror att om man sätter sig ner & studera den serien så kan man hitta en massa godbitar som ni själva inte står för.

Jag läser inte slitz längre & tycker att den är tjejig. den ger inte bara en löjlig ,men sann, bild av hur tjejer kan vara, inte hur de alltid är, pga påtryckningar & taskig uppfostran,den bidrar också till att pojkar som ska bli till män,blir rädda för verkligheten. den förklarar också att du som kille kan gå fram & prata med en vacker tjej utan att behöva vara rädd. för vi är rädda ibland. ni snygga töser skrämmer skiten ur oss, men om vi vet att under det där sminket så gömmer sig en 7 poängare så gör det saker lättare.( krigare sätter på sig smink för att kunna distansera sig från sig själva när de mördar, är det så ni kvinnor gör?)

Men sen så ni kvinnor blir uppfostrade till att vara offer. ni blir så lätt manipulerade av skyltdockor & affischer & sen så går ni till kyrkan ^^.jag tror att det ligger helt i att ni kvinnor kör över varann. ni behöver en katolsk kille som verkligen visar er vart er plats är. i en mörk & ståtlig herre. Amen.

Slitz bål vore trevligt.

Fast att killar får ligga i boden kan nog snarare bero på att alla knarkar järnet där. Det är dit folk i Norrbotten (ja, nu är Norrbotten ganska stort men de närliggande delarna, eller i alla fall mina källor som är uppväxta i Luleå) åker för att knarka. 😛 Vem vill ligga med det inhemska utbudet om alla är sönderknarkade och hur picky är de sönderknarkade brudarna? 😉 Skämt å sido, slitz är och förblir en vagel på samhällskroppen – skär bort den.

Den där "Slitz<3" är bara ett troll som vi inte skall ödsla energi på. Finns förmodligen inte, har ingen dotter utan vill bara sprida dålig energi genom att säga saker som provocerar bara för att.

Min första tanke om vad Slitz skrev i artikeln var "Va? Seriöst?" och jag blev rejält förvånad över att det fortfarande finns så pass förpubertala tidningar. Som dessutom säljer. Nu är jag mest bara stum av förvåning tror jag.

Det lustiga är att om vi brudar skulle fylla "våra" tidningar, Frida, Vecko Revyn, Cosmo, etc, med liknande artiklar ("Vad menar han egentligen? Stor killspecial och ordlista!") så skulle vi minsann få veta ganska omgående att nehe, då inte är killar bara intresserade av att stoppa in snoppen i alla kvinnohål, nehe då, nej, nej, det finns visst killar som är intresserade av att prata.

Yeah right…

Tack för varningen Lady Dahmer! I'm with you! Min kompis har följt din blogg ganska länge och jag har småaktigt nog varit lite svartsjuk på att jag inte är den enda Ladyn i hennes liv, hehe, men helvete vad bra du skriver! Du är helt klart min nya favorit! :love:

Jag förstår vad du menar och håller med.

Men den här enformiga feminismen är jävligt old, ska man göra en sån här grej ska man bojkotta för båda sidor. Feminism handlar ju inte bara om kvinnan.

Jag menar bara en sån sak som att alla dudes på reklam alltid har ett sexpack och värsta negerballen innanför kalsongerna. Det sätter ju en hel del press på många killar med dåligt självförtroende.

Eller generellt när killar får skamliga förslag från paddor eller blir klämd på rumpan i kön på krogen så ska vi ta det bara för att vi är killar och har växt upp med att "killar gråter inte".

Som sagt ska man köra en sån här grej ska det vara för båda sidor så att det faktiskt blir riktig feminism. Gnälla på hjärnlös mjukporr är rätt old.

Har alltid hatat Slitz. Kommer ihåg när läste i en för många år sedan om myter om tjejer och hur dessa ska hanteras. Vilken jävla idioti.

Jag börjar fundera på om denna tidning inte är någon den i en konspiration, finns dessa "journalister" på riktigt?

Där stod det i alla fall bland annat att "hur mycket tjejer tjatar om att mens är naturligt så är det bara att inse fakta, det är ÄCKLIGT och VIDRIGT. En riktigt man tar inte i sin mensiga tjej med tång, och under denna vecka i månaden blir det tillfredställning på annat håll. " och massa annat trams.

killar/pojkan/män/ollonskallar som köper, läser eller förespråkar något liknande undviker jag konsekvent.

Helt otroligt egentligen.

Slitz får de som inte tänker ett extra steg längre att tro att tjejer är sexobjekt och killar dumma kåtbockar. Har vi inte kommit längre än så här i moderna Sverige?

Jag brukar ha sex med min tjej när hon har mens. det enda problem jag har är att hon inte vill kyssas med mig efter det jag gått ner på henne. 😉

på riktigt så har de flesta killar en tvättmaskin & inte tvättbrädor.

Jag har en teori om det. och det är att kvinnor,undermedvetet eller medvetet, vill ta dö på sina män. de har gjort sitt & ni som en kvinnoflock kan ta hand om barnen själva. så ni övergöder oss.vi får en stor kula där en gång en plattmage fanns sen så blir vi deprimerade för att vi inte kan se snoppen längre,där av berättar att ni att vi inte är nödvändiga längre, vilket resulterar i en hjärtflipp eller två.pang bom….ner i graven.

:love:

Jag vill så gärna gå med i gruppen men jag vågar inte. Jag är för rädd för kommentarerna jag kommer få på facebook av vänner och bekanta och jag kan redan inbilla mig hur de låter "Vaddå? har du ingen humor? fattar du inte att det är ironi????" eller "palla va en sån rabiat , tjejerna vill ju själva visa upp sig och det är ju inte porr liksom. Du är bara avundsjuk säkert." Så jag fegar ur.. fastän jag mår dåligt när jag tänker på det ideal Slitz förmedlar till både unga tjejer och killar om hur man ska vara för att vara en "skön kille" eller en "het brud". Jag mår dåligt över alla unga tjejer jag träffat som längtar tills dom är 18 så dom kan bli Slitzmodeller och få leva det glamorösa livet. Så ja, jag fegar ur fastän jag hatar mig själv för att jag gör det…

linda!!! "if you dont stand up for somethIng you will fall for anything" och med det menar jag att om du inte vågar stå upp för vad du tycker så kommer du alltid låta dig trampas på! Lita på dig själv!

Våga! Jag lovar att du kommer känna dig stark. Att våga vara modig när man är rädd, våga trotsa gruppen och gå sin egen väg påverkar sjäövkänslan nåt enormt! Våga!

:question: Frits/z?

Fritz, Fritz, Fritz? Det står massor med påståenden i Bibeln, mycket & massor av strunt! Där ibland styrker den "heliga skriften" könsmakts ordningen som tyvärr råder än idag, slits är bara en/ ett bevis i raden att det är långt kvar tills det är något så när jämnställt, mellan de "2 könen". Vill varken "veta min plats" av en katolsk man, eller en taoist om det nu skulle vara så.. Ps. Tror inte att det är så vanligt att man vill hångla med någon som har halva fejset insmetat i blod, oavsett om blodet kom från ett sår på benet eller från snippan! Så oroa dig inte över att det är onormalt. Glädj dig istället åt att du inte äcklas av en högst normal kroppsfunktion!

Rätt säker på att Linda inte existerar.

Sen tror jag också att tidningar som Zlits och Café kommer dö ut. Dom ända som köper det är gamla gubbs och Ica Jerry cloner (utvecklingsstörda) hur vet jag det?

Jo jag säljer mjukporr och hårdporr varje dag, dom ända som köper skiten är just gubbar och mongolider.

Alla andra tankar hem sin porr utan att betala något som i sin tur inte stöttar porrindustrin. Sen om porr i sej är bra eller dåligt är en annan diskussion även om det finns "bra" och "dålig" porr.

jag har läst slitz så länge jag kan minnas , jag älskar tidningen.

det som skrivs i tidningen kallar jag för "manshumor" eftersom dom älskar att "provocera" och driva med det kvinnliga könet. kan man inte ta det med en nypa salt, ja.. vart är då världen på väg?

So what om dom klankar ner på oss kvinnor?

det är när vi bryr oss som dom får makten, det trodde jag du visste vid detta laget.

läs igenom ett par tidningar till så ska du se att du allt kommer kunna skratta. om inte annat kan du njuta av lättklädda tjejer som jag gör eller "visste-du-att-spalten"!

Fy fan!

hade jag fb skulle jag självklart bojkotta denna skittidning. Till de som menar att "vaddå, de är ironiska det är väl inte så farligt!". Jo det är det! För det första tror jag inte slitzläsarna uppfattar den såkallde "ironin", för det andra, en tidning baseras inte på ironiska artiklar. De skriver givetvis om sånt som de tror säljer, som de tänker att män vill höra och spelar vidare på gamla klyschor om vad som anses snyggt och idealiskt och om hur en man resp kvinna ska vara. Fan, blir ledsen av att denna syn finns kvar och att tidningen faktiskt säljs och går runt. För jävligt :thumbdown:

Jag kan försäkra er om att jag är högst verklig och jag absolut oroar mig för vad folk ska tycka om jag går med i en grupp av den här typen på facebook. Och jag tror många känner likadant som jag, därför tog jag mig tid att skriva kommentaren. Tyvärr är de flesta i min omgivning sådana personer som tycker att genus är skit, kvinnor inte bajsar och män ska vara män. Jag kommer få en liten kommun och jag hamnar ständigt i diskussioner om feminism när jag hemvänder och pratar med folk "hemmifrån" och jag lägger fram sakliga, vetenskapliga argument och det slutar alltid med att man får ett "du behöver få riktigt med kuk tror jag" eller "du är bara avundsjuk för att du inte är snygg" eller "eh whatever, killar är starkare än tjejer" och jag ville i min kommentar belysa att man kan bli trött ibland på att kämpa i motvind, alltid få skit för vad man står för och tycker är rätt. Man orkar inte alltid vara stark, man orkar inte alltid höra nedtryckande kommentarer och därför tror jag att många med mig avstår från att säga ifrån, fastän vi egentligen vill och tycker att något är fel. Så jag är i allra högsta grad inte ett troll, jag är en vanlig tjej som dagligen jobbar med dessa frågor och försöker förändra en pytteliten del av världen. Men ibland blir man trött och ibland bara orkar man inte. Faktum är att jag tar lite illa vid mig när du tror att jag inte finns på riktigt. Jag är en riktig tjej men inte mer än människa som ibland inte orkar fastän man vill. Länkar till min blogg om det nu räcker som bevis på något sätt.

Ironi eller inte, det är sorgligt att det finns människor som tänker just så som det skrivs i tidningen.

Slitz är väl ett bra exempel på varför vi behöver feminism i det här samhället med vidrig människosyn.

:thumbup: You go LadyDahmer! Inte ska du lyssna på någon vars iq är likamed en uppblåst badboll? Jag tycker inte att du ser ut som en uteliggare, jag tycker att du är en vacker kvinna i dina bästa år! (hoppas att jag inte sa något fel nu, blir lite osäker på hur du ser på det där med komplimanger och bekräftelse och allt sådant ibland). Och inte fan har du sagt att Ninjan är ful?! Alla som läser din blogg vet hur mycket du älskar henne för det känner man bara av att läsa det du skriver.

Anyways så har jag gillat på facebook och även skrivit ett inlägg själv som du kan läsa här: http://tinysoul.devote.se/blogs/10317794/hur-fan-taenker-ni-killar-.htm

Slitz skriver bara det män prata om med andra män när kvinnor inte är med. Skulle någon skriva ner det kvinnor pratar om med kvinnor så skulle det garanterad vara ganska kränkande för män att läsa.

Veckorevyn och FRIDA har inte sån himla modern syn på könsroller heller. 🙂

Skyll inte så Slitz, skyll på samhället!

Den enda personen jag känner som läser Slitz är en fd. pojkvän till en vän, som naturligtvis var ett otroget svin…

Tyvärr tror jag inte att det i just det här fallet hjälper att uppmana till bojkott. För vilka är det som vill bojkotta tidningen? Jo vi som redan tycker att det är smörja och aldrig skulle komma på tanken att köpa skiten från första början.

Detta följer kanske inte riktigt röda tråden men.. Hade jag hittat en slitztidning i min killes ägor (men han har inte ägt en sedan han flyttade hemifrån) så hade jag haft svårt att se honom i ögonen efteråt. För i sånna fall hade han gjort det för att RÅSPANA (och runka?) till bilder på andra nakna/extremt utmanande klädda tjejer.

Vissa flickvänner kanske tycker det är ok att deras pojkvänner öppet fantiserar om att knulla andra, men jag är inte en av dem. Okej, det behöver inte betyda att han inte tänder på en eller så, men herregud. Vilken obehaglig känsla att han skulle titta på ett foto av en annan tjej, och veta att det är syftet med att ha köpt en viss tidning.. USCH. Fantasier är ju bara fantasier som jag skulle föredra att inte veta något om. Handling är en helt annan sak.

Många killar som köper skiten säger att det är för läsningen.. TJURSKIT. Om det var anledningen kunde de väl lika gärna köpa King eller nåt… Det är ok att gilla porrigheter, vem är jag att döma? Man har väl själv onnat loss till det ibland, men att ljuga om anledningen till ett slitz-köp är trams.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *