Kategorier
feminism & genus

Dagens FL

FL’are: Visst kan en del tjejer ocksa vara intresserade av bilar och snabba fordon och mekanik. Men det ar vanligare bland killar.
Jag: Och vad beror det på tror du?
FL’are:  Mäns testosteron gor att de ar mer fart-sugna sa de blir intresserade av bilar. /suck

]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

24 svar på ”Dagens FL”

Jo på vissa inlägg men inte alla. Jag kan tex inte läsa en del gamla inläggs kommentarer. Nej jag tror jag har lyckats undgå att mojsa i koderna. Kanske är blogg.se då som är lite vajs.

Tack ändå.

Hahaha.

Baserad på högst vetenskapliga källor 😉

Det är ju ofta det som är problemet med genus och jämställdhet, folk anser det vara rena konsensus-frågor och går till det personliga planet. ("Jag har en son och en dotter. Ena gillar bilar andra gillar dockor=vetenskapligt bevis" -typ)

Suck!

För övrigt är väl inte direkt FL the place to be om inte vill bli jäkligt provocerad 😉

Asgrav Hur föklarar de oss brudar då som är fartgalna och tycker om bilar? Fel i utvecklingen eller? :bigeyes:

Här hemma får dottern göra det hon känner för. Men mkt kanske kan vara hur man själv har växt upp. Jag är uppväxt med fyra bröder och lekte alltid med mina kusiner som är killar. Jag har heller inte haft några pekpinnar om vad som är okej att leka med eller inte.

Vad ska jag då skylla på?

Jag som är tjej och utbildad lastbilschaufför?

Går på i princip alla bilevenemang som anordnas och åker på Elmiamässan 80 mil bort, varje år?

– Dumma Människa!

Vad ska jag då skylla på?

Jag som är tjej och utbildad lastbilschaufför?

Går på i princip alla bilevenemang som anordnas och åker på Elmiamässan 80 mil bort, varje år?

– Dumma Människa!

Jag blir helt galen. Tänk att det finns såna människor på riktigt!

Ibland när jag känner att allt är piss och att jag är dum i huvudet så brukar jag glida in och läsa på familjelivs forum. Det är riktig balsam för själen när jag känner mig låg, för då märker jag att det inte är så farligt – i jämförelse är jag ju inte ett dugg dum i huvudet.

Jag har aldrig fattat det där med FL, men det verkar som att jag undsluppit något hemskt och det är väl bara till att vara tacksam för det 🙂 Världen är ju rätt tjock på idioter, inte behöver jag söka upp dem…

Ti kaneis re xazo?

Den trepeze gia afta pou kaneis…??

Eisai kai ellinida kai prepi na drepesai.

An8ropi san esena re gamoto …leronis tous ellines kai koritsia aptin ellada.

Re gamisouu.!

fan vad lågt att lämna en vidrig kommentar på grekiska (antar jag att det är)…! kände igen ett o annat ord för att anta att så var fallet. usch. :thumbdown:

linda — det är samma person som har ett ohälsosamt intresse av min och andras fittor. (samma ip) antar att han blev putt för att jag avslöjade idioten.

svårt att säga tycker jag. jag tror att det handlar mycket om förväntningar och uppfostran också.. men jag skulle inte bli förvånad om det finns en sanning bakom att det har med testosteronet att göra. om de gjorde en undersökning på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *