Kategorier
feminism & genus

De ska indoktrineras i tid!

Halsband är för tjejer!
Tecknat djur: Du är en tjeee-eeej!!
/va fan?]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

11 svar på ”De ska indoktrineras i tid!”

Glöm för fan inte att gilla inlägget på bloglovin' och facebook! Min visdom behöver spridas!

Attans åxå. Då är det bara att lägga ut makens smycken på blocket då…eller ge bort dem till nån…

Min dotter tror att det bara är pojkar som kan spela fotboll. Varför? Hon har aldrig någonsin sett flickor som spelar fotboll på tv så nästa vecka ska vi och kolla på damfotboll!

det positiva i det hela är att HON ska spela fotboll med pojkarna när hon blir stor säger hon 😉

Jag och min man höll på att spy när vi såg det där vidriga programmet om en pappa och hans son där pappan berättar om saker han gjorde som liten och så visar det sig alltid att han inte alls gjorde det.. Det är meningen att man ska lära sig att det inte är viktigast att vinna men det blir bara tvärt om eftersom fokuset ändå hela tiden ligger på att vinna. Eftersom pappan fortsätter ljuga så visar han sin son att det är viktigast att vinna. Igår var det några pojkar som tävlade i att pissa högst.. Varför ska man ge barnen såna idiotiska ideer som att tävla i vem som kan pissa högst = den som är mest man. VIDRIGT! Jag fattar inte att inte SVT är noggrannare med vad de visar..

Har också börjat kolla lite på barnprogram för att se vad som går på tv numera… Får nog försöka att se till att det bara blir dvd här, är riktigt hemska värderingar i en del program 🙁

Över lag tycker jag att det känns som att barnprogrammen av idag (låter som en gammal kärring) bara skriker, blinkar, rycker, är utan större handling och massproduceras med samma skådespelare och inte ens försök…

När jag var liten var det en grej med "Årets Disney-film" som kom en gång/år. Riktig händelse! Nu är det ingen stil på något alls 😉

Just det programmet tittade min dotter på innan dagis i morse. Ariol tror jag det heter. Hade lust att hålla för öronen på henne!

Försökte säga att; vilken tokig som tror att bara tjejer kan ha det, det kan ju killar också ha. Och dottern svarade; Ja det kan ju alla ha som vill!

Lite har hon nog snappat upp från mig som tur är! =)

Men usch för dessa skitbarnprogram. Tycker det är könsfloskler i väldigt många faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *