Kategorier
feminism & genus

Det är kanske inte så konstigt att vissa män ser barn som potentiella sexualpartners.

Modellen är tolv år och är antagligen väldigt sexuellt attraktiv i många mäns ögon

Jag minns när jag själv var tolv. Jag såg INTE ut som flickan här på bilden men fick ändå höra att jag såg ut som en kvinna ”en kropp som en sextonåring!” som några av de äldre killarna som redan slutat högstadiet sa om mig. Och som jag tog till mig. Sög åt mig. Pojkar tyckte om vad de såg och jag var inte sen att uppmuntra det. Som barn gör. De utforskar vuxenvärlden och det är här vi vuxna måste sätta gränser. De flesta övergrepp på barn begås av s.k tillfällesbrottslingar. D.v.s män som väljer offer efter tillgänglighet och inte preferens. Gamla människor och barn är mest utsatta eftersom att de inte kan göra motstånd och är lätta att manipulera (hota). Men något annat som ökat de senaste åren är vuxensexuellas aptit på småtjejer. Vanliga vuxensexuella män som drivs av nyfikenhet, gränstänjande och tabun. Flickor så unga som tio, elva, tolv år raggas upp och förförs. En man dömd för övergrepp berättade att han ”velat se hur stor hans kuk såg ut i en sådant litet underliv”. Och gränsen är otydlig. Unga tjejer som så gärna vill bli vuxna och som tidigt fått veta hur man rör sig, för sig och ska se ut. Inte bara Disney har en del i hur unga flickor uppfattar sig själva, kläder spelar stor roll och här har klädindustrin tagit ett gigantiskt steg bakåt. Att gå på HM eller Lindex är chockerande för oss som relativt nyligen blivit föräldrar. Mycket av kläderna som hänger i flickornas sektion är kläder som inte ens jag skulle drömma om att klä mig i. Små kortkorta kjolar och urringade tröjor. Low cut jeans som knappt täcker de små stjärtarna och figursydda toppar. T.o.m skoaffärerna erbjuder högklackat till barn så små som två och du kan köpa smink som riktar sig till barnen. Jag ser konstant småtjejer trippa runt som små minivuxna, redan totalt medvetna om hur man för sig som kvinna och jag tänker att nej, det är kanske inte så jävla konstigt att män som redan är lite sexualskadade (antagligen pga sin egna jävla barndom med Disney och små klasskamrater i strippoutfits och senare lolitaporren som är så jävla populär.) ser de här barnen som potentiella sexualpartners. Gränsen flyttas hela tiden neråt även om det här inte är något nytt (som ni kan se på bilden här). Idag så gör tonårstjejer reklam för Lancome och andra sminkmärken där de ska porträttera rynkfria vuxna. De stora modehusen eftersöker kvinnor utan tydliga former och vänder sig till tretton-, fjortonåringarna med löfte om framgång och glamour och vi som sitter vid sidan om och tittar på får det här nertryckt i våra halsar tills det normaliserats och inte en jävel tänker på att det faktiskt är outvecklade barn vi sitter och idealiserar. Kvinnor bantar för att bli size zero och sen rakar de sina kön och snart ser inte en jävel skillnad mellan en artonåring och en tolvåring. Lolitaidealet är redan etablerad och män sitter på internet och söker unga tjejer att göra bekantskap med, men kärlek har ju ingen ålder och åldern? Det är ju bara en siffra.

Nu kan du köpa sexiga underkläder till de små också! Och har du inga egna barn men gillar Lolitalooken så kan du med fördel gå in och titta på lite sexiga bilder istället!  
]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

161 svar på ”Det är kanske inte så konstigt att vissa män ser barn som potentiella sexualpartners.”

Alltså jag HATAR det där "ålder är bara en siffra" Så fan att det är. Det är en siffra som skvallrar väldigt mycket om på vilken nivå människan troligtvis befinner sig och vad man kan förvänta sig ev denne. Åh fy van vad arg jag blir!

För övrigt så bojkottar jag alla kläder som ser ut som vuxenkläder i miniatyr. Barn ska se ut som barn!

Fyyyy faaaan, va vidrigt!! Det är helt jävla fruktansvärt. Usch, usch, usch usch!

Får ont i hela hjärtat när jag tänker på dessa små barn vars föräldrar tillåter och uppmuntrar detta…

Asså vad i helvete?????????? HELT SJUKT!!!!!!!!!!

När jag var 12 såg jag ut som 12 och inte som om jag var 18 som flickan ovan. Sjukt att modehusen eftersträvar dessa unga tjejer, och jag tycker åldern för modeller har sjunkit? Asså när du är typ 22 är du ju lite för gammal för att vara modell, helst ska man börja som 12-13 åring liksom. Jag tycker man borde vara minst 18 att få vara modell, alltså om man inte ens får vara 17 och jobba i butik så borde man inte få gå på modevisningar och finnas överallt på internet och stora tidningar som 14-åring. Eller?

Fan, vad sjukt. Jag har själv alltid sett äldre ut än jag är, när jag var tolv var jag nästan lika lång som jag är nu, 1,81, och folk trodde att jag var runt 18. Lätt byte, egentligen. Tur att jag hade föräldrar som höll mej "skyddad" så länge som möjligt, även om det inte räckte helt och hållet.

Undrar verkligen hur jävla verklighetsfrånvända föräldrarna till barnen på bilderna är. Sjukt, som sagt.

Gick förbi barnavdelningen på HM en gång (har inga barn utan skulle shoppa själv) och såg ett par stringtrosor för barn. Helt chockad blev jag! Sen när började 3-5 åringar bära string? 😮

Blev fan spyfärdig.

Kommer ihåg i somras när jag och mamma var på lindex barnavdelning och tittade på kläder till mina systrars barn. Jag hittade en kort och tajt kjol i fake läder. JAG, som faktiskt är 18 år, kunde tänka mig att ha den. Jag tror den fanns i så liten storlek som 122(!) och det är helt vansinnigt att klä så småbarn i sexiga kläder.

Jag mår illa, blir så otroligt illa berörd av dessa bilder. Vem fan gör så mot barn, och vilken slags förälder är man om man låter sitt barn objektifieras och sexualiseras på detta sätt?

Sara: Det ÄR sjukt. Har sett en bild på en ettårig liten tjej som bar en stringbikini på stranden. Förjävligt är ordet.

usch, det är hemskt =/ men något annat som också är hemskt är programmet "Toddlers and tiaras" på TLC. dom följer familjer som har sina barn (mellan 3 och 10) som är med i skönhetstävlingar.

jag är ju inte den åldern att jag vill ha barn riktigt än, men jag har redan fått en bild av hur jag vill uppfostra dom (iaf mest om det blir en flicka)

jag ser små tjejer i 9-12 årsåldern med handväskor och mascara och känner att sådär vill jag inte att min dotter ska växa upp. jag vill att hon ska vara barn så länge som möjligt och inte tänka på smink eller hur hon klär sig förrän hon är minst 13…

ibland blir jag lite rädd när jag tänker på framtiden, och hur barnen kommer vara då. om det här med sex, smink, etc. hur långt ner i åldrarna det kommer att komma.

Men herregud! Och bild-googlar man Thylane Blondeau så hittar man fler bilder i samma stuk. Inte en enda(!) bild fanns det på henne där hon faktiskt såg ut som det barn, som hon faktiskt är.

Det enda jag såg var plutande läppar, förföriska blickar, sexuellt anpselade poser, djupt v-ringade skjortor, smink & pumps. På en jävla 10 åring. :thumbdown:

Fan, det är ju helt sjukt, när började det här sexualiserandet av barn vara i ropet? Var kommer det i från? Det är ju helt sjukt. Är det modebranschens fel? Gillettes? Bilden på Brooke Shields är ju fasansfull. Hur kunde hennes föräldrar tillåta fotografen att sexualisera ett barn?? Skrämmande.

Det är absolut inget konstigt med att män tänder på småflickor så unga som 12 och kanske yngre. Män har i alla tider satt på små flickebarn och pöjkebarn, lagligt dessutom. Det har inget med sexualiseringen av barn, det är naturligt.

Cookie – det är vanliga människors fel att det är såhär. Dumma jävla vanliga människor som aldrig vågar ryta ifrån när något är galet.

djhajghajsgh Åhhhh, det här är så jävla förvrängt och vidrigt, blir fruktansvärt förbannad när jag ser sådana här foton. Minns fortfarande hur sjukt jag som 10-åring tyckte att det var när resten av tjejerna i klassen ville sminka sig och bära stringtrosor. Tyckte redan då att det var märkligt, konstigt, FEL… och min åsikt står kvar än idag.

Sofia i london: Skämtar du nu, eller? Jag hoppas det 🙁

"män har i alla tider satt på små flickebarn /../ det har inget med sexualiseringen av barn, det är naturligt."

För ett tag sen så sa man nog "folk har bränts på bål i alla tider, det är rätt" och för inte så länge sen så sa man "kvinnor har alltid tagit hand om barnen och inte haft några rättigheter, det är rätt" ..

Jag är faktiskt mållös. Jag vet inte vad jag ska säga.

Men hur gör jag då för att inte min dotter ska vilja bli bekräftad genom utseendet när hon blir äldre? Även om jag jobbar stenhårt med att utseendet inte är viktigt kommer ju en stor del av omvärlden fortsätta trycka hårdare och hårdare på att det ÄR viktigt… Man kan ju visserligen hoppas på att våra döttrar får en så pass stark självkänsla att de inte anser att de behöver bli bekräftade, men det kan man ju inte förlita sig på heller, så som världen ser ut… :-/

Det här är inte okej. VAD I HELVETE rent ut sagt håller vuxna på med för att skapa den där sjuka snedvridna bilden.

När jag var 11-12 år så valde min mamma fortfarande kläder till mig. Sköna, bekväma kläder som jag fortfarande kunde leka i. Jag var barn och trivdes med det även i den åldern. Jag är så jävla tacksam för det.

Jag har blivit otroligt medveten efter denna sommar då jag jobbat på ett ställe där det finns mycket familjer och barn hur jävla sjukt tydligt föräldrar uppmuntrar ett sånt här (dock inte såhär sexistiskt) beteende för sina tjejer. Tack vare din blogg som upplyser mig om detta dagligen har jag verkligen fått starka åsikter om vad som är uppenbart FEL sätt att klä sina barn i.

Häromdagen såg jag två 9-åringar i högklackad och de var så läskigt medvetna om hur de såg ut. Jag ville bara krama om dem och säga att det SPELAR FAN INGEN ROLL allt det där ytliga och LEK och var BARN nu när ni kan och ska. Dessutom skulle föräldrarna behöva en ögonöppnare.

Är tyvärr inte så förvånad över detta, äcklad och förbannad ja, men inte förvånad.. Tyvärr blir det ju vanligare och vanligare istället för tvärtom..Ett till fenomen i samma stuk är ju skönhetsmissarna i USA. De kläs ut som små vuxna redan vid 6 års ålder för att typ ställas ut på nån tävling föräldrarna dragit dit dem på. Undrar som många andra vad det är för föräldrar som låter sina barn ställa upp på sånt här?

Blev faktiskt väldigt besviken på vogue och Tom Ford när jag fick se dessa bilder Thylane Lena-Rose Blondeau. De är alldeles för sexiga för en tio åring och att en så pass stor koncern som Conde Nast kan stå bakom sådana fotografier är otroligt oroväckande.

När jag var liten älskade jag att klä ut mig i i prinsess klänningar mammas pumps ( sonm var på tok förstora =P) och läpstift som snabbt smetades ut. Detta lekfulla beteende tycker jag inte man ska ta ifrån barn, det är nämligen ingenting mer än lek som jag minns det. MEN att styla en 10/12 åring i kläder som endast bör vara för de 16 år och över och sedan publicera det i modetidningar som redan bidrar till anorektiska och ålders komplex kan ju inte bli mer än helt fel och vidrigt.

Size Zero is not a size…well neither is Age Zero

Felicia: Har jag sagt att det är ok att sätta på barn? Jag skrev att det är naturligt för män att TÄND på flickor så unga som 12 och yngre

STOR skillnad vettu. Ta dig en titt på vår historia och sluta lägg ord i mun på folk.

Viccki: Size Zero is indeed a size. It's my size

Jag är 17 år, och jag har fortfarande hängselbyxor, och har haft i flera år. Jag letar efter bekväma kläder som passar för det jag gör på fritiden, och jag har aldrig i mitt liv ägt ett par klackar utan kilklack eller som är högre än 7 cm (kan också påpekas att jag inte kunde gå i dessa ändå, och att jag använde dem en enda gång). Jag blir lika förvånad varje gång jag går på stan här hemma på sommaren oftast, med alla turister som bor här då. Små flickor i klackar som vinglar fram, som kanske är 7-8, max 9 år, med handväskor och håret uppsatt i konstiga frisyrer som säkert förväntas framhäva något som inte finns där.

Jag blir mörkrädd av sånt här, och jag tycker inte ens att man ser skillnad på någon som är fjorton och arton numera. Man kan nog lätt ta mig för 14 snarare än de jag känner som är 14, som lätt skulle kunna tas för 18. Absurt är vad det är.

Jag är 17 år, och jag har fortfarande hängselbyxor, och har haft i flera år. Jag letar efter bekväma kläder som passar för det jag gör på fritiden, och jag har aldrig i mitt liv ägt ett par klackar utan kilklack eller som är högre än 7 cm (kan också påpekas att jag inte kunde gå i dessa ändå, och att jag använde dem en enda gång). Jag blir lika förvånad varje gång jag går på stan här hemma på sommaren oftast, med alla turister som bor här då. Små flickor i klackar som vinglar fram, som kanske är 7-8, max 9 år, med handväskor och håret uppsatt i konstiga frisyrer som säkert förväntas framhäva något som inte finns där.

Jag blir mörkrädd av sånt här, och jag tycker inte ens att man ser skillnad på någon som är fjorton och arton numera. Man kan nog lätt ta mig för 14 snarare än de jag känner som är 14, som lätt skulle kunna tas för 18. Absurt är vad det är.

Alltså, det är vansinnigt! Jag tyckte flickan på den översta bilden såg ut att vara jämnårig med min kusin som är 19… Bilderna får mig direkt att tänka på en annan vansinnesgrej inom skönhetsindustrin: beauty pageants för småbarn.

Vilka sjuka grejer vissa vuxna utsätter barn för..

Påminns om när jag och en vän strövade omkring i affärer för att fördriva tiden… Gick runt på barnavdelningen och började således diskutera vad vi skulle klä våra eventuella framtida ungar i. Det fanns inte många vanliga långärmade tröjor och rymliga byxor som går att leka i.

Eller jo. På pojkavdelningen…

Skulle aldrig i hela mitt liv klä ett barn i lackleggings (hittade sådana i storlek 92, ryyyys!) och en kort fluffig kjol. Hugaligen!

sofia i london: du verkar inte speciellt bildad eller smart ärlig talat. Bara för att det i historien har förekommit giftmål/sexuella relationer mellan vuxna män och barn betyder INTE att det är naturligt.

Om du tittar bland djur så förekommer mord, prostitution och otrohet men ALDRIG pedofili.

Naturligt sa du, hur menar du?

Felicia; det jag tror hon menar är att pedofili (EJ samma sak som utnyttjande av barn) har funnits länge och därför inte är konstigt egentligen. Det som dock är fel i detta är att barn sexualiseras för den stora massan och att detta blir allmänt godkänt. Antalet pedofiler som finns kommer aldrig ändras på och vi kan själva, samt med öppnare kontakt med dem, försöka reglera hur barnen ses som se objekt för dem (dvs. Tillåt tecknad porr, ej med riktiga barn) medan antalet våldtäkter mot minderåriga flickor kommer öka enormt genom ökad sexualiseringen av barn. Pedofiler bryr sig inte, de vill ha barn som ser ut som BARN, andra "vanliga" män vill ha vuxna kvinnor, men när gränserna suddas ut blir barnen villebråd för alla.

Rebecca: Om vuxna i alla tider tänt på barn är det en naturlig känsla. Det faller naturligt för människor att skratta när de hör något roligt, vilket inte gäller för något annat djur. Tycker du ska öppna en historiebok och kanske slå upp definitionen av "naturligt" istället för att kalla andra för obildade.

sinnessjukdom är också naturligt. både hos djur och människor.

nu är pedofili ingen sinnessjukdom dock.

Det är en naturlig konsekvens av prägling (ett annat naturligt fenomen) och en naturlig reaktion av trauma i känslig ålder. Pedofili existerar hos oss och i djurvärlden och har gjort så i alla tider.

Jag tänkte på det här när jag var på min lillebrors skolavslutning. Tjejerna i hans klass (slutade ettan) hade allihopa svarta höga pumps, tighta kroppsformade klänningar och håret var tupperat högt. Det enda jag kunde tänka var hur fan mammorna tänkt när dom inhandlat dessa avslutningskläder, och sedan på morgonen stått och fixat knullruffs i håret på sina barn. Dessutom var dom sminkade. DÅ blev jag äcklad, äcklad över att gränserna dras ned hela tiden. När jag skulle börja tvåan lekte jag ute i skogen med mina vänner. I hela min lillebrors klass fanns det EN tjej som inte såg ut som dessa ministripporna, hon hade vita långbyxor, färgglad tröja och hon var inte sminkad. EN tjej i klassen.

Det är inte alls konstigt. Det har jag alltid sagt. Det är sjukt äckligt. MEN vi är djur i grund o botten, med djuriska instinkter. Och män med impulskontrollsproblem… vad gör de när de ser alla småtjejer som ser så sexiga ut? Tänk på det alla föräldrar :O

ja, det är verkligen vidrigt!! Jag är så rädd att mina barn ska bli utsatta.förr har jag aldrig riktigt tänkt tanken på pedofili eller dyl eftersom det ligger så långt ifrån ens verklighet, men sedan man fick barn så är jag alltid uppmärksam. F så fruktansvärt ifall ngt skulle hända ens egna barn!

usch…

Hon ser ju ut att vara 18 kanske i ansiktet, men kroppen är en tolvårings… nypubertal och utan några kurvor att tala om. Fast den kroppen har ju många vuxna modeller idag. och männen lär sig att tycka att den sexigaste kroppen är den som bara en tolvåring har naturligt…:-(

Sofia i London; jo, om barnet ser ut att vara sin "rätta" ålder. Pedofili är, om jag minns rätt, om sexuella intresset är halva ens ålder+7 år ungt eller yngre. Fast det är det i teorin alltså, om någon är 50 och dejtar någon som är 30 är det inte pedofili i dagens läge, utan pedofili räknas som att vara sexuellt attraherad till någon som ser ut att vara förpubertal. Under 13-14 är väl man i regel förpubertal och barn som ser ut som barn "bör" ser ut i den åldern är de som pedofiler i regel finner sexuellt attraktiva. Ser de dock ut som första tjejen på bilden högst upp är det inte pedofiler i första hand som finner henne attraktiv utan de "vanliga" människorna som gillar de som är pubertala->vuxna.

men fy fan! blir lika jävla äcklad varje gång jag ser sånt här. och jag förfasas precis som du och många andra i klädbutikerna. och chockas över små barn tydligt sminkade ansikten i klädeskatalogerna. Vidrigt!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Antonia: "Pedofili är, om jag minns rätt, om sexuella intresset är halva ens ålder+7 år ungt eller yngre." Det var det absolut konstigaste jag har hört. Att vara pedofil innebär att du hyser romantiska eller sexuella känslor gentemot någon förpubertal. Personligen kom jag in i puberteten när jag var kring 10.

Sofia; okej, om det är vid 10 års ålder missminner jag mig, hade för mig det var senare som man kom in i det. Personligen fick jag inte något som är räknat att höra till puberteten förrän jag var runt 14 år gammal. Det jag skrev om att pedofili är den gränsen det jag om ursäkt om, har diskuterat detta med vänner som studerar biologi samt kultur och de har hävdat att det stämmer, men mina efterforskningar nu säger att det är istället en regel samhället har satt upp för vad som räknas som "okej" och inte. Så antingen har mina kompisar fått det om bakfoten eller så hittar de på och jag ber om ursäkt att jag använde det som exempel. Det andra jag skrev bör stämma i alla fall något så när.

Alltså, bilden med Brooke Shields, vafan är det? Reklam? Är hon verkligen helt naken? Kändes skumt att se den. Nakna barn är en sak, men det där var rena barnporren.

Men…… alltså…… fan. Man blir mållös. Och jag får massor av minnesbilder från när jag var 12-14 och det enda man ville "Hur gammal ser jag ut och varaaaaaaa?" och så ett svar gärna 18 och upp.

Idag när jag ser såna småtjejer (i just liknande kläder så skäms jag nästan, 15 år senare, nästan 20)

Jag vägrar köpa sånt till mina barn. Hellre sonen i klänning för all evighet än små sexualiserade plagg på min dotter innan HON känner att hon börjar närma sig en sexuell ålder, eller kanske BH när man får bröst.

BH = BröstHållare. Som mamma sa: "Har man inget B behöver man inget H" och varför ska småflickor ha små bikinisar? Hellre naket eller badblöjor, eller badbyxor och linne/tröja.

Enligt min man som jobbar inom psykvården så räknas pedofili som en läggning likt homo o heterosexualitet. MEN de som lever ut sin läggning är störda eftersom de saknar spärrar och måste leva ut sin sexualitet trots att de skadar de som råkar ut för den. Empatistörning finns hos alla pedofiler.

Så visst kan läggningen vara naturlig men bland människor borde känslan för rätt o fel var större än den sexuella driften och därför är en pedofil inget annat än allvarligt störd.

Mvh, Johanna som själv blev offer för en pedofil och helst skulle vilja avfärda dem alla som vidriga äckliga MONSTER utan rätt att andas.

urs, jag ryser verkligen! läste dessutom häromdagen att man lanserat parfym till bebisar!!!! bebisdoft som är det goaste… nej, frustrerad blir jag verkligen! Och rädd för världen min dotter ska växa upp i.

Det här var fan något av det mest upprörande jag sett. Åh jag kräks. Får god lust att flytta till en öde ö med mina barn.

som redan sagt, tjejen ser äldre ut i ansiktet, antagligen pga sminkning och ljussättning, men hon är INTE postpubertal och därmed är det troligtvis mest pedofiler(eller hebefiler eller vad fan de kallar sig) som tänder på detta. tvivlar på att hon ens är könsmogen.

Din text satt verkligen dit nånstans. Man känner sig så otroligt liten och maktlös när man är faceup med problem som dehär… 😐 stackars barn, säger jag bara. De har ju knappast valt den vägen helt själv, de måste ha haft jävligt fuckade föräldrar som satt och pushade på dem. Usch, människor kan bara vara så otroligt vidriga varelser och framförallt DUMMA i huvudet!

Urk!

Yep, det är stunder som dessa (när man ser verligheten svart på vitt) som man tänker att ah, skulle det komma en komet nu och slå ut jorden nu så gör det faktiskt inte så mycket, för vart är vi på väg egentligen..

glöm inte att vända på steken också.

hur många tanter finns det inte där ute som skaffar sig toyboys ?

jag vet massor med fruntimmer som är tillsammans med killar som är yngre än deras barn.

människan är ett svin, oavsett kön

v: she's 12 years old. she is a child. she is perhabs beautiful, but a 12 year old shouldn't be on pics like this.

Emma: fast det är väl skillnad om båda är vuxna? en 50-åring och en 25-åring är kanske "äckligt" i vissas ögon, men då är ju båda vuxna och kan förhoppningsvis ta egna beslut.

Jag minns att jag ofta lekte vuxen när jag var liten. Jag ramlade nerför trappan minst tre gånger bara för att jag så gärna ville lära mig gå i mammas högklackade skor. Det gjorde rejält ont, så jag fattar inte varför jag försökte fler gånger än en. Rätt intressant såhär i efterhand att jag så gärna ville kunna bete mig och klä mig som en vuxen, trots att jag bara var sex eller sju år gammal.

Finner inga ord…

När vi fick barn så beslöt vi oss för att flytta till mina hemtrakter, dvs en byhåla där det finns en skola med klass 1 till 6, med typ 50 elever. För när jag var liten och gick på den skolan så var det ingen hysteri kring smink eller kläder. Det var när jag började 7:an på en annan skola, och träffade andra från andra skolor, som jag blev medeveten om att så "skulle man göra". Så jag tilläts i alla fall vara barn tills då.

Just därför så kändes det så rätt att flytta hit och låta min dotter vara barn så länge det bara går. För jag är övertygad om att här "ute" ligger gränsen längre fram än om man jämför med inne i städer. Gränsen för när man börjar sminka sig, ha på sig bh (utan bröst) och ha "moderiktiga" kläder.

😡

Detta gör mig så arg och ledsen. Jag är en tjej som själv blev våldtagen redan som barn och att detta är okej i mode världen gör ju bara att människor eller rättare sagt idioter tror att det är okej att titta på barn och se dem som sexuellt objekt… Detta är inte okej! Vart sjutton är världen påväg?! Blir så rädd och ledsen… ;-(

@Sofia i london

Utifrån dina inlägg här verkar du inte speciellt frisk..att säga det är naturligt att tända på barn i mordern tid är inte sant!I vårt samhälle har vi satt upp normer och gränser,och om man avviker från dem är det ej normalt inte heller naturligt.I dag kallas vi människor det var ett tag sedan vi var apor..och för andra djur är det"naturligt" med andra saker också,det finns ngt som dessutom kallas för utveckling och växa bort ifrån…desutom bara för att du påstår dig att kommit in i pubeteten vid 10(?)års ålder,vilket är ovanligt i europa,betyder inte andra barn vid den ålder är pubertala!Det är vanligast från 14 år man kommer in i pubertetenDet är så otrligt mk dynga i dina inlägg och sakfel,,så det skulle ta jävla mk tid o reda ut allt…lämnar tills vidare..

OM det går borde alla föräldrar och andra gå samman och anmäla och bojkotta detta…DET ÄR HELT ÅT HELVETE DET HÄR!

Jeg var ikke engang tillat string-truse før jeg var fylt hele 18 ÅR. Og så selger de slikt undertøy til småbarn???? Blir ekkel innvendig(og spesielt ekkel av det aller første bildet, yfyfyfyfyfyfy til foreldre som tillot dette!!).

Ser desverre fler å fler unger (under 8) med høyhelte sko, ringer og smykker, og de dyreste designerkjolene. Det er ikke slik et barn skal se ut for pokker!

Rädda barnen: "Utifrån dina inlägg här verkar du inte speciellt frisk" – Right… för att jag konstaterar att män i alla tider har tänt på både småpojkar och småflickor så är jag sjuk? Jag hoppas du förstår att man inte är sjuk eller dum i huvudet för att man vågar prata om ett tabubelagt ämne?

"I vårt samhälle har vi satt upp normer och gränser,och om man avviker från dem är det ej normalt inte heller naturligt." – Rigggghtt, så eftersom Lady Dahmer som inte rakar sig under armarna (väldigt normbrytande) så är hon ej normal eller naturlig? Igen, KOLLA UPP DEFINITIONEN AV ORDET "NATURLIGT". Och ordet "normalt" är ju bara så efterblivet att använda att jag har svårt att tro att NÅGON kan ta dig på allvar.

"I dag kallas vi människor det var ett tag sedan vi var apor" – Har jag sagt något annat? Det var någon annan som jämförde oss med djur.

"..och för andra djur är det 'naturligt' med andra saker också,det finns ngt som dessutom kallas för utveckling och växa bort ifrån…" – Kära "Rädda Barnen", vi kommer aldrig att växa ifrån våra sexuella lustar. Hur problematiska de än är.

"desutom bara för att du påstår dig att kommit in i pubeteten vid 10(?)års ålder,vilket är ovanligt i europa,betyder inte andra barn vid den ålder är pubertala!" – Har jag sagt att alla kom i puberteten när jag gjorde det? Har jag ens sagt att det är ok att ha sex med en 12-åring?? Nej det har jag inte. Jag tycker inte det är ok att som vuxen ha sex med ett barn pga många orsaker.

"Det är vanligast från 14 år man kommer in i puberteten" – Bullshit, känner ingen som är så pass senutvecklad.

"Det är så otrligt mk dynga i dina inlägg och sakfel" – Nej darling, det är däremot mina åsikter och ren fakta. Du kanske borde hänga med lite bättre på svensklektionerna innan du uttalar dig. Puss

Ibland känns det som att det enda man har kvar att göra är att gråta.

Just sådant gör att hela världen känns hopplös.

Vad ska man göra liksom?

Hur ska man komma över allt man hatar med sig själv och hur ska man lära andra att göra detsamma?

Hur ska man skydda barnen och är det ens värt att föda barn?

Sådant får en att bara vilja kapitulera och ge upp ibland.

Verkligen tur att man då kan läsa bloggar som din och inse att det finns fler som bryr sig och som höjer sin röst och säger emot och hjälper en att inte gömma sig i ett hörn och blunda och ignorera skiten runtomkring.

Fyfan! Det finns inte ord för hur mkt jag äcklas av detta! Det är så jävla sinnessjukt! Om en man kan tända på detta, så kan han ju inte vara frisk. Det är ju barn!! Som någon skrev här innan, att känslan för rätt och fel är större än den sexuella driften. Jag råkade själv ut för en pedofil under större delen av min uppväxt, det har förstört mkt av min syn på sex idag och det tog lång tid för mej att förstå att det var något annat en skam och panikkänslor. Vi måste vara rädda om våra barn!!

rädda barnen: nej, vanligtvis kommer man i puberteten i 11-12års åldern. Genomsnittsåldern på första mensen är drygt 13 år. att tända på och vilja ha sex med icke-könsmogna personer är pedofili, och därför kan man väl säga att generellt sett är det pedofiler som tänder på tolvåringar, eftersom genomsnittstolvåringen inte är könsmogen. dock tycker jag att det är helt fel oavsett att ha sex med någon under 18, om man själv är över 20…

Barn ska få se ut som barn, inte börja i så tidig ålder att försöka se och bete sig som vuxen. Helt sjukt hur samhället har förändrats de senaste åren.. "/ Jag blir så äcklad av sådant, och det finns inte nog med ord att beskriva det. Usch!

Det är bara en tidsfråga innan man kan bli byxmyndig vid tio… Det här är så vidrigt, jag blir så förbannad av att se det. Den värsta ursäkten jag har hört till att ragga upp småflickor är ju dock "Flickor mognar snabbare nu för tiden och många vet vad sex är när de är barn". Det är INTE en acceptabel ursäkt. Anledningen till att flickor mognar snabbare är för att vi lever i ett översexualiserat samhälle där median säger att man ska vara si och så om man är kvinna. Det är verkligen så man vill gråta…

Fy fan va rubbat… jag fick fan ont i hjärtat av Brooke Sheilds- bilden (och ja de andra också….) fy fan, varför kan aldrig barn bara få vara barn så länge de kan, en dag blir de vuxna hur man än gör….

På något sätt kan jag förstå, med tanke på hur världen ser ut idag och vilken press flickor och unga kvinnor känner, att de här småtöserna tycker om uppmärksamheten och tycker om att se fina och söta ut, att de gillar att bli ompysslade och stylade (vilket såklart inte heller är okej, eftersom det beror på något). Men hur fan kan föräldrarna tillåta detta? Hur kan de låta sina barn pryda omslag som om det vore ett renodlat Slitz-utvik? Hur kan förädrarna uppmuntra detta?!

Sofia i London.

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka ditt inlägg. Du vill uppenbarligen konstatera något, samtidigt som det låter som att du rättfärdigar det med att det är naturligt och att det en gång i tiden varit lagligt.

Självklart är de här bilderna en sexualisering av barn, bilderna publiceras i vuxentidningar och erkända designers använder sig av modellerna som bär deras kläder, även de skapade för vuxna kvinnor.

Det låter som om det skulle vara en naturlig känsla hos alla män överlag, att bli upphetsade över bilder på prepubertala flickor, vilket de flesta skulle ta avstånd ifrån.

Även om pedofili är en läggning, så betyder det inte att det är okej. Pedofiler saknar ofta empati, då de som faktiskt lever ut sin läggning, medvetet skadar barn, både fysiskt och psykiskt. Och jo, man kan absolut kalla pedofili för en störning, då de finns de som agerar ut sina fantasier och de som kanske känner dragning till barn, men som även känner dragning till vuxna, men som aldrig blir mer än sporadiska fantasier. Det är lite mer invecklat än så, men det går att läsa på genom en enkel googling.

Bara man läser på om det antika Grekland, så framkommer det att pedofili/pederasti INTE är så svart eller vitt som du försöker få det att framstå. Bara för att något en gång i tiden varit ett ideal, en norm, så betyder det inte att det inte kan vara skadligt för den som blir utsatt. Och det betyder absolut inte att det är naturligt och okej, då sociala strukturer hela tiden förändras. Inte ens hos djuren är det så enkelt, t ex hos chimpanser. Där är det vida känt att alla i flocken har sex med alla, självklart för att det är skönt, men också för att lugna, trösta och stärka banden hos individerna. Man kan inte lägga samma tyngd på djur och vad sex innebär för dem, som man gör hos människor.

Nej, jag menar inte på att du påstått allt jag skriver om nu, men jag spinner helt enkelt bara vidare på ditt inlägg.

Moa. Var får du allt ifrån?

"Du vill uppenbarligen konstatera något, samtidigt som det låter som att du rättfärdigar det med att det är naturligt och att det en gång i tiden varit lagligt." – Ja jag vill konstatera att det inte är ovanligt att vuxna tänder på könsmogna barn samt att vissa tänder på prepubertala. Simples! Jag rättfärdigar ingenting, jag säger bara som det är.

"Självklart är de här bilderna en sexualisering av barn, bilderna publiceras i vuxentidningar och erkända designers använder sig av modellerna som bär deras kläder, även de skapade för vuxna kvinnor." – Ja?

"Det låter som om det skulle vara en naturlig känsla hos alla män överlag, att bli upphetsade över bilder på prepubertala flickor, vilket de flesta skulle ta avstånd ifrån." – Kan tänka mig att många blir det då dessa är sminkade och gjorda att se äldre ut. Hur tar man avstånd ifrån att tända på något? Kan inte du berätta det?

"Även om pedofili är en läggning, så betyder det inte att det är okej. Pedofiler saknar ofta empati, då de som faktiskt lever ut sin läggning, medvetet skadar barn, både fysiskt och psykiskt. Och jo, man kan absolut kalla pedofili för en störning, då de finns de som agerar ut sina fantasier och de som kanske känner dragning till barn, men som även känner dragning till vuxna, men som aldrig blir mer än sporadiska fantasier. Det är lite mer invecklat än så, men det går att läsa på genom en enkel googling." – OK, ska vi leta fel i din "info" du fått genom att googla?? Det är skillnad på att vara pedofil och att vara child molester. De som oftast antastar barn är inte pedofiler, de är människor som tänder på att antasta folk och då är barn ett lätt byte. Alla pedofiler lever vekligen inte ut sin läggning, många tar livet av sig innan de kommit så långt. Att säga att de saknar empati är som att säga att de flesta bögar är översexuella eller att de flesta bisexuella är förvirrade. Fördomar om främmande sexualiteter med andra ord.

Jag har läst mycket om och av pedofiler. Har du?

"Bara man läser på om det antika Grekland, så framkommer det att pedofili/pederasti INTE är så svart eller vitt som du försöker få det att framstå. Bara för att något en gång i tiden varit ett ideal, en norm, så betyder det inte att det inte kan vara skadligt för den som blir utsatt. " – Hoppas du vet att det på fler platser än i det antika grekland funnits barnbrudar? Och nu till min poäng: Jag har ALDRIG SAGT ATT DET ÄR OK ATT LIGGA MED EN MINDERÅRIG. Tror du inte jag hatar de som våldtar och utnyttjar barn lika mycket som alla andra?? Jag har konstaterat att vuxna tänder på unga, däribland de som är minderåriga och att det inte har med media att göra, utan att det är vanligt att känna så.

Tack och hej

usch vad hemskt att se såna här bilder

men det e inte så hemskt med en liten flicka med randiga strumpbyxor och en kortkort kjol, det e ju urgulligt

min 3-åriga lillasyster älskar att va som sin mamma (som de flesta småflickor vill) och därför vill hon ha på sig högklackat (min mamma e väldigt kort, och har därför alltid högklackat när hon går ut förutom när hon joggar eller tränar)

hon har ett par lte högklackade skor som hon tycker väldigt mycket om och har på sig i kyrkan och på fester, det e bara gulligt enligt mig

sen ska väl tjejer få ha på sig klänningar och kjolar och så, de e ju tjejer! däremot e jag emot att de ska posea halvnakna när det inte ens behövs, småflickor behöver inte bh, och de kan ha på sig vanliga bamsetrosor eller något, utan att en halvnaken flicka ska ha på sig dm på en affisch, det kan ju skada tjejerna mentalt att det e så mn ska göra

porr e åldersgränsat av en anledning, det kan skada minderåriga, detsamma gäller sånt här, ser en flicka en annan flicka posea halvnaken och e i hennes ålder, tror hon att det e så världen fungerar!

barn som ser ut sm små vuxna e sött, men inte att de ska ha på sig bikini och smink!

Sofia i London, som jag skrev. Jag sa inte att du har påstått det jag skriver, utan jag spinner bara vidare på ditt inlägg och de tankar det väcker hos mig.

Nej, jag tror inte de flesta män skulle tända på dessa bilder, eftersom man ser att det är barn. Man ser att det är barn som ska föreställa vuxna, men hur sminkade de än är, så lyser barnsligheten igenom. För att inte tala om att det är stora fysiska skillnader på en tioårig flicka och en vuxen kvinna.

Det var ju det jag menade. Att det finns skillnader, det är inte bara "pedofili" rätt och slätt, allt går inte under samma kategori. Hos många är det en sexuell störning, vilket gör att de kan skada barn för sin egna sexuella lust. Fantasier skadar ingen och många klarar av att låta det stanna där och ofta så tänder även dessa människor på vuxna, inte bara barn. Det finns inget som säger att de som sexuellt antastar barn inte också är pedofiler. Det är det jag menar på, att medvetet skada någon för att man själv tänder på det, att göra en annan illa och fortsätta vid motstånd… Det är rätt empatilöst.

Man ingår en sexuell relation i samtycke, det spelar ingen roll om den är homosexuell eller bisexuell, det handlar om vuxna människor. Inte om en vuxen som förgriper sig på barn. Så nej, jag jämför inte mitt påstående med eventuella fördomar om vuxnas sexuella läggningar med andra vuxna.

På det sätt du uttrycker dig, så nej, jag tycker inte att du verkar särskilt påläst. Och inte heller på det sätt du möter andra i en diskussion. Skriver man ett inlägg som väcker frågor, får man väl bara beredd på att det ifrågasätts av andra? Och eftersom du vet så mycket, referera gärna. Sånt uppskattas av de flesta.

Tack för mig.

Det är fan vidrigt att man klär ut barn sådär. Och ställer ut dem som modeller på det viset. Men det är en del av det kapitalistiska samhället vi lever i. Där produkter och pengar är viktigare än människans värde. Den känner inga gränser för vad som är rätt eller fel.

Det handlar bara om pengar…

Moa: Du "spinner vidare" på det jag säger genom att påstå en massa dynga?

"Det finns inget som säger att de som sexuellt antastar barn inte också är pedofiler. Det är det jag menar på, att medvetet skada någon för att man själv tänder på det, att göra en annan illa och fortsätta vid motstånd… Det är rätt empatilöst." – Det finns inget som säger att de är pedofiler heller. Men ja, självklart är alla våldtäktsmän empatilösa, det är väl det ingen som har argumenterat emot?

"På det sätt du uttrycker dig, så nej, jag tycker inte att du verkar särskilt påläst. Och inte heller på det sätt du möter andra i en diskussion. " – Jag sitter iaf inte och googlar saker för att sedan sitta och säga "såhär är det". Och hur jag bemöter dig eller de andra idioterna i den här diskussionen har inget att göra med hur pass påläst eller ej jag är. Det har och göra med att jag är en arrogant jävel som inte pallar med folk som snackar om saker de inte har en jävla pust om.

Tyvärr är jag inte förvånad. Modebranschen (med några få undantag) bryr sig inte så mycket om vad som är moraliskt rätt – den vill tjäna pengar. Provocerande bilder, vare sig de innehåller anorektiker, våld eller nakna barn, ger uppmärksamhet och alltså mer klirr i kassan.

Tur att våra (och andras) barn har oss som förebilder (litet självsmicker här…)! Jag tror att det är extremt viktigt att själv vara en motvikt till skönhetshetsen och sexualiseringen av både män, kvinnor och barn, speciellt när man träffar unga flickor. Vi vuxna måste visa en annan väg där utseende bara är en egenskap bland många.

Bara för att något är naturligt behöver det inte vara bra för människan eller samhället. Ett exempel är aggressivitet som ju finns hos alla djur. Det betyder inte att krig är OK eller att vi inte ska kämpa för fred. Både incest och "pedofili" praktiseras av de flesta djur inklusive människan. Det betyder inte att det är OK eller att vårt samhälle ska tillåta det.

Sofia i London:

De pedofiler som LEVER UT sin sexualtitet på bekostnad av andra har empatiska störningar!!!

De som har den otroliga oturen att födas med denna läggning kan också känna en otrolig skam över detta och kan välja att aldrig leva ut sina sexuella lustar eftersom det skulle skada andra. De pedofilerna har empati och begår heller aldrig några brott. Men de är likväl pedofiler.

Tänder du på omogna barn vid något som helst tillfälle även om det är för att du väljer ett enkelt offer så är du rätt o slätt pedofil eftersom det är just förmågan att tända på barn som är det väsentliga i begreppet. Att säga emot det är bara löjligt.

Denna information kommer från dem som dagligen jobbar med dessa individer och jag vågar säga att de nog kan mer än du.

Att du du själv drar in jämförelser med andra läggningar där sex sker frivilligt mellan två vuxna individer får du själv stå, för ingen annan har gjort det här.

Jag vill bara påpeka att man inte FÖDS till pedofil pedofili är inte en läggning. Det är en parafili (störning eller fetish)

däremot så är det inget man rår för eller kan styra över. Endast sina handlingar.

Johanna: Jo men det vet jag mycket väl, tack. Men tänder man på att förnedra och antasta så är det väl inte samma sak som att tända på barn? Sadist snarare. Sen finns det självklart pedofiler som antastar barn.

Och jag har aldrig jämfört ett vuxet förhållande med ett förhållande mellan ett barn och en vuxen. Men sexuella känslor är sexuella känslor.

Lady Dahmer: pedofili är very much indeed en sexuell läggning. Har läst brev från pedofiler som sagt att de haft helt vanliga uppväxter. Samhället vill dock inte erkänna det som en sexuell läggning (precis som med homosexualitet för några år sedan/i många andra länder i världen)

LD: Det är inte åsikten spm råder i psykvården o det är bara den expertisen jag har tillgång till. Men åsikterna kan säkert gå isär när det gäller pedofili som med allt annat. Dock tror jag att det man gärna vill avfärda det som en störning eller fetisch eftersom det är för känsligt att jämföra det med andra läggningar som räknas som normala.

Sofia i London: Men om sadister (som du vill kalla det) angriper barn för att de är lätta offer och inte för att de tänder på just barn, då borde väl aldrig vuxna våldtas/antastas eftersom ett barn alltid är det lättaste offret?!

Hänvisa gärna till källa för det skulle vara mycket intressant att läsa en vidareutveckling av din teori.

sofia with all due respect så struntar jag i vad ett par pedofiler sagt till DIG. De flesta idealiserar sin barndom. många förövare påstår att de haft det bra men studerar man deras uppväxt närmre så ser man ofta mönster och händelser som påverkat.

Pedofili räknas som en sexuell störning. Pedofiler kan antingen vara homosexuella eller heterosexuella. (läggningar) Man kan vara pedofil samtidigt som man också tänder på vuxensex.

pedofili behöver inte nödvändigtvis bero på hemska upplevelser eller trauman. Prägling duger.

JOHANNA jo det är den uppfattning som utbildade har. http://sv.wikipedia.org/wiki/Parafili (orkar inte leta bättre källa, men artikeln hänvisar till några)

"Parafilier har inget med sexuella läggningar att göra, en pedofil kan till exempel lika gärna vara hetero- som homo- eller bisexuell."

"Inom den medicinska vetenskapen finns flera konkurrerande förklaringar till hur parafili uppkommer, till exempel klassisk betingning och trauman under barndomen."

Johanna: "Men om sadister (som du vill kalla det) angriper barn för att de är lätta offer och inte för att de tänder på just barn, då borde väl aldrig vuxna våldtas/antastas eftersom ett barn alltid är det lättaste offret?! " – Nu har inte alla tillgång till en unge, däremot svaga vuxna.

"Hänvisa gärna till källa för det skulle vara mycket intressant att läsa en vidareutveckling av din teori." Har inte läst på några hemsidor eller nåt, har läst olika böcker, pratat med folk som känner pedofiler, sett dokumentärer, läst brev av dem etc etc

Lady Dahmer: Det finns antagligen olika teorier och detta är svårt att bevisa eller veta såvidare man inte är pedofil själv. Till och med då kan det vara svårt att veta varför man känner som man gör, speciellt när man lever i ett samhälle som målar upp pedofiler som sjuka eller monster. Jag skriver om den teori jag tror på då den verkar mest logisk.

Då pedofili är ett så pass tabubelagt ämne är det dessutom svårt att prata om utan att bli påhoppad. Extremt tråkigt. Dock vill jag understryka att jag aldrig i mitt liv kommer stödja att vuxna har sex med barn. I Sverige måste man vara 15 för att ha sex med en vuxen, i vissa delstater i USA är åldern 18. I USA ses man då som pedofil för att man har sex med en 17-åring medan det i Sverige är helt ok. Att en vuxen tänder på en 14-åring är absolut inge konstigt. Dock bör man alltid som vuxen veta bättre än att utnyttja dem.

LD: Så bland UTBILDADE så kan åsikter aldrig gå isär? All forsking tyder alltid på samma sak då alltså? Det finns lika många utbildade som säger motsatsen.

Rehabilitering av pedofiler i Sverige går alltid ut på att få dem att kontrollera sina lustar eller att få dem att inte ha några genom att erbjuda kemisk kastrering. Detta av den anledning att man anser att pedofili inte är något som kan tränas bort, därför att det är just en läggning.

Sofia i London: Med källa menade jag just böcker, så en lista äver sådana mottages gärna.

johanna än en gång; pedofili är en störning, en parafili, en fetish. Och nej, de går inte heller att träna bort.

lösningen är som du säger – impulskontroll eller kastration.

att experter kan vara oense är givet, men forskingen som gjorts ch de DEFINITIONER som finns och är erkända idag säger att pedofili INTE är en läggning. Som sagt, du kan vara hetero, homo eller bi om du är pedofil. Och du kan även tända på vuxna även om du även tänder på barn. Eftersom att det är en parafili.

Johanna: Läste mycket av det här när jag var yngre så minns tyvärr inte titlarna på det mesta. Ett intressant utdrag finns i Jonas Gardells "Oskuld och andra texter".

"Rehabilitering av pedofiler i Sverige går alltid ut på att få dem att kontrollera sina lustar eller att få dem att inte ha några genom att erbjuda kemisk kastrering. Detta av den anledning att man anser att pedofili inte är något som kan tränas bort, därför att det är just en läggning." – My point exactly

Lady Dahmer: Det är skillnad på att vara en förövare och att enbart tända på barn. Tror de flesta som bergår brott, speciellt sexbrott har vart med om trauman etc.

LD: Ok, om vi struntar i att (för din skull) kalla det en läggning och istället fokuserar på om det är medfött eller inte (vilket du hävdar att det inte är). I Sverige faller pedofili under samma kategori som t.ex psykopati, det är något som är MEDFÖTT och därför definitivt och därför inte botbart.

Man man jobbade i många år inom rättspsyk, han närmsta kollega idag jobbar med just rehablitering av pedofiler, jag litar på att de har koll på vad de sysslar med.

Nu ska jag baka äpplekaka, så hej!

nekrofili, zoofili osv är också medfödda och obotbara och faller även DE inom samma kategori som pedofili. dvs PARAFILIER.

psykopati har inget med sexualitet att göra.

Eh, nej det påstod jag inte heller. Jag skrev inbart att pedofili som psykapati räknas som medfödda tillstånd och behandlingen går därför ut på att stävja beteenden.

Och du skrev längre upp med bred skrift att vi skulle tänka på att pedofili inte är medfött, gissar att du tänkt om där då.

Jag är så chockad att jag saknar ord.

Jag kan inte fatta att man som fotograf går med på att ta dessa bilder (och jag går utbildning fotograf just nu). Och vart fan finns föräldrarnas förstånd någonstans?!

Pedofili är en läggning, precis som alla andra läggningar. För mig ser jag själva läggningen det som lika ok som homosexualitet. Alltså naturligt. Men däremot är det helt fel om man lever ut sin läggning genom t ex övergrepp på barn. Inte okej. Men att tända på barn, visst. Det förstår jag inte varför det skulle vara fel. Tycker du själva läggningen/störningen om du så vill i sig är fel?

F.ö måste jag säga att barnmodeller i denna grad är fruktansvärda. Fy.

Det känns fel att se såna bilder och att vi unga, jag är född 98, har string osv(jag har dock inte det ). Men att "Rädda barnen" skrev i en kommentar att det är ovanligt i Europa att man kommer in i puberteten vid 10 års ålder känns lite konstigt och att det är vanligast vid 14. Själv fyller jag snart 13 och är 167 cm lång, har haft mensen ett tag nu, bröst, höfter och osv, och många i min ålder är som jag. Bara så att ni vet, och om ni vill höra från någon i den här åldern vad de själva tycker. Många tjejer jag känner har kanske vad folk skulle kalla "olämpliga" drömmar, och onanerar (dock stör jag mig på det ordet -.-'). Men jag skulle se på det som naturligt. Men jag antar att vi är olika…

Det är svårt med gränser. Jag blir också oerhört äcklad av sådana här bilder. Men det finns ju fler aspekter. När Blue Lagoon kom ut var Brooke Shields 15 år, hon var alltså i 14-15-årsåldern när den spelades in. Personligen kan jag tycka att det är för ungt för en tjej att visa sig naken i en film, speciellt i sådana sexuella situationer som i den filmen. När hon var 12 spelade hon barnprostituerad, och även om det var på "låtsas" innebär ju det att hon fick en inblick i den världen också. Jag tycker faktiskt inte att utnyttjandet av barn på det sättet är okej heller. Vad tycker ni?

Fan va sjukt! Och bilden på Brooke shields borde ju bannemej klassas som extrem barnporr. Den som tog den bilden borde ju åka in i fängelse..

Något som verkligen gör mig arg och upprörd är dessa skönhetstävlingar för barn. Det borde verkligen förbjudas. Såg en dokumänter på youtube om 11-åriga Sasha (http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1032029/Mummys-little-Lolita-The-11-year-old-girl-beauty-treatments-cost-300-month-make-look-like-Barbie.html) en engelsk flicka vars mamma peppade henne till att först bli ett sånt här barnutställningsdjur för att sedan ha som mål att blo glamourmodell som äldre. Vem gör så?? Helt jäkla tvistad dokumentär som gjorde mig så arg och frustrerad. Stackars barn!

Jag är 40 år och köper fortfarande på barnavdelningen på HM. Jag tycker många av kläderna som säljs där passar min ålder bättre än barnen de riktar sig till. För några år sedan hittade jag utmärkta bh-toppar där som passade perfekt till mig. Köpte hela lagret i min storlek så att

föräldrarna som handlade där skulle slippa se eländet. Har som tur var inga barn för då skulle jag bli tvungen att lära mig sy själv. Bra kläder för barn över 5 år verkar inte finnas.

Jag trodde tjejen var typ 19-22 år, det här är ju sjukt. Och bh till småbarnm, jamen hej !

När min son var baby för 14 år sen så tyckte jag att alla tröjorna i en affär verkade så små, och jag påpekade det till tjejen som ägde affären.

Hon svarade : jomen det är ett tajt mode nu.

HUR kan det vara ett tajt mode för babysar ????

De vill ha bekväma kläder, och mamman vill ha kläder som är lätta att ta av barnet.

Fy fan. Detta var nog ett av de "värsta" inlägg jag läst här inne hos dig. Bilderna gjorde mig så äcklad och upprörd så jag fick lust att skicka sonens nästa bajsblöja till företagen i fråga…

Skit ska skit ha liksom!

Sofia,har DU blivit sexuellt trackasserad av en pedofil?

Vet du hur det känns att leva med det?

Hur jobbigt det är att man måste hålla det inom sig och inte vågar berätta för man känner sig äcklig?

Vet du hur många självmordstankar jag har fått?

Ni som stödjer pedofiler:HÅLL KÄFTEN!

Det är inte naturligt alls,det är som ld sa,en konstig absurd fetisch,inte en läggning.Jag stör mig på att det alltid är barnlösa förvirrade typer som stödjer pedofili.Ni kanske har en släng pedofil i er också?

Vad händer med världen?

Homo-sexualitet och pedofili är 2 olika grejer.

2 bögar som vill ha sex bestämmer det tillsamans,dom fattar vad som händer.

Ett barn vet knappast vad sex är,att ett barn kanske pillar på sitt kön betyder inte att barnet vill ha samlag.Den vuxna utnyttjar barnet.Sen är inte barnkroppar gjorda för äckelpedofiler.Barnen kan få skador i underlivet av samlag med vuxen.

Pedofiloffer: Suck, jag har skrivit att jag hatar de som har sex med barn precis lika mycket som du och alla andra. Jag har aldrig och kommer aldrig stödja att vuxna har sexuellt umgänge med minderårig. Men jag står fast vid att jag tror att det är en läggning. De som jämför pedofili jämför det med sexualieteter per se, inte bara homosexualitet. Men när man jämför det med homosexualitet vill man poängtera att bara för några år sedan ansågs homosexualitet som en sjukdom eller sjuk fetish. Ungefär som pedofili görs nu. Och JA självklart förstår jag att homosexualitet bottnar i samförstånd medan pedofili inte gör det, men det är inte det som avgör en sexualitet.

Ibland undrar jag var världen är på väg. Vissa av de bilderna var ju för van pornografi? Ren och skär, helvete. Nej, det är inte konstigt att pedofili finns med tanke på att det anses sexigare att se ut som ett barn än en kvinna. Eller man. Om de nu skall sminka barnen kan de inte göra det så att det ser barnsligt ut? Kan de inte låta barnen få posera när de skrattar och leker med sin nalle istället för att de ser seciga ut när de leker med sin nalle? Finns ju inga barn som ser sexiga ut på riktigt. I den åldern vet de ju inte hur de skall göra för att se sexiga ut. Åh. Jävla samhälle. Haha

/Bitter_tjej

Bra inlägg och ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *