Kategorier
feminism & genus

Det här är humor (gilletteföljetongen)


Proffsigt av Gillette och MTV tycker jag! Grattis till Frida Bolm! Och tack till mina fina läsare för ert OTROLIGA engagemang och stöd.]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

27 svar på ”Det här är humor (gilletteföljetongen)”

Japp, synd att du inte vann hela skiten! Förstår att du kommer få fantastiskt mycket användning av rakhyvlar och raklödder…

Hahahahha! Fantastiskt! Fint dock att dom uppmärksammade att du fick flest röster (och där med vann i våra ögon!) Grattis till vinsten, och dom där girlettprodukterna kan du skicka upp till oss i Luleå så får karln raka sig med rosa rakhyvlar 😀 Grattis återigen! En sann vinnare!

Må så vara att dom gav dig en utmärkelse men jag tycker ändå att dom gjorde fel i att inte låta dig vinna, du var ju den som fick flest röster, gör inte det dig till en automatisk vinnare? Åh idiotin.

Men kul att det vart uppmärksammat oavsett vilket, kul när du får mer uppmärksamhet, så det ska vara så att du kan få andra att tänka till lite.

Så grattis ändå 😉

Vad roligt ändå, att de tar hänsyn till läsar-rösterna också 🙂 Och komiskt att de valt att belöna dig med hårborttagnings-prylar. Men å andra sidan var ju tävlingen anordnad av bl.a. gillette, vad annat kan ett företag som det bidra med liksom?

Grattis till den egentliga vinsten, och grattis till presentkortet! Tala gärna om vad det är för produkter du får från Gillette Venus och vad du tänker göra med dem 😉

Bra lösning av dom tycker jag! De var väl medvetna om att det skulle blivit ett jävla ramaskri från oss som röstat på dig om du inte fick något erkännande. 😉 Grattis till vinsten!

Grattis ändå! Du var modig som ställde upp och när det sedan väl kommer till kritan så kommer de flesta ändå komma ihåg ditt budskap framför alla rakprylar och alla mainstream brudar. Det är nog viktigare än allt annat, att du faktiskt påverkat människor.

Grattis, det var ju humor på hög nivå att ge dig produkter från Gilette Venus, men å andra sidan kanske det inte var det viktiga att vinna utan att statuera exempel på att alla är fina som de är 😀 Med lurv eller utan lurv spelar mindre roll.

Själv har jag fått bevittna ett gäng grannar som satt och vaxade och rakade benen "för beach 2011" så jag undrar ju lite vad DE har för mirakelprodukter om de håller håren borta så länge, haha.

Hoppas du får användning för presentkortet åtminstone.

Jag tycker det är tydligt att tävlingen fortfarande sänder ut budskapet att alla inte duger. Det är ju inte LadyDahmer som vann tävlingen som får strosa runt framför en kamera och visa upp sig.

"Jag uttryckte mig slarvigt tidigare, jag skulle inte tycka att min dotter hade en störning bara för att hon lekte med bilar så länge som hon också lekte med andra mer flickiga saker. Skulle hon bara leka med pojkleksaker och leka pojklekar, då skulle jag däremot notera i min hjärna att det blivit en liten störning när hennes egenskaper bildades och att hon fått lite mer manlig krydda är normalt. Inget fel med det, hon och ni andra som är likadana är inte mindre värda för det. Däremot så ser jag inte er som fullvärdiga kvinnor, men det finns en plats i livet för er också."

http://bylovelylina.blogspot.com/2011/05/ett-svar-fran-lina.html

Alltså… vad i helvete?!

Ett (lite pinsamt) försök av dem att rädda ansiktet. Men man får kanske acceptera att branschen ser ut som den gör.

Du vet att du är vinnare i våra ögon!

Grattis:-) Vad kul. Känns roligt att vi som röstade får lite gehör för våran åsikt. Vad var det för presentkort? Och appropå vinster i tävlingar, vad var det i lådan som Ninja fick i teckningstävlingen på FL ? nyfiken i en strut

Du kan ge de där produkterna till mig 😉 Grattis!

Seriöst, det här med att raka benen. jag bryr mig inte om det estetiskt, men jag lider utav håret på mina ben. Det fastnar i mina strumpor och leggings och liksom luggas hela dagen, så varje kväll har jag jätteont i huden fräömst på smalbenen.

Ändå rakar jag mig bara då och då. Är för lat. Men seriöst, skulle göra vad som helst för att bli av med de där stråna. ONT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *