Kategorier
feminism & genus

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG!

Rösta gärna på mig igen!]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

73 svar på ”GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG!”

Jag emailed MTV tidigare idag of fick följande svar:

"Vi har inte valt att ta bort bilden pga att benen är håriga utan för att bilden inte innehöll någon outfit. Vi inser att vi har varit alldeles för otydliga i tävlingsvillkoren för den här tävlingen och ber om ursäkt för det. Därför kommer vi under dagen förtydliga tävlingsvillkoren på sajten samt gå igenom samtliga bidrag.

Vi hoppas att de som har fått sina bidrag nertagna laddar upp nya som stämmer överens med tävlingsreglerna!"

Underbart! Helt fucking underbart. Nu fick du ju till en outfit med!! :-d :thumbup:

Tänk att sådana här tävlngar alltid måste göras om, när de väl startat. Snacka om att ha makten på deras sida "Äh, vi tänkte inte hela vägen, bäst vi gör om" och de kommer de göra tills deras budskap når fram. Pytsan. Mitt bidrag innehåller heller ingen outfit- bara shortskant så kanske tas det bort med med de nya tävlingsvillkoren. Shit vilka hycklare…

Öh, okej. Nu fattar jag inte. Du skriver inte ett inlägg om hur orättvist det är att din bild har tagits bortutan tre och får massor med stöd, vilket jag tycker är helt rätt.

Men sen så går du och rakar dina ben för en garderob? Det är alltså okej att göra det för en tävling men inte för sin kille, som du uttryckte det tidigare idag?

Jag är förvirrad…

Men alltså vaaaa..? Det ligger ju en annan bild på topplistan över mest gillade där personen har håriga ben.

Varför togs ditt bort om den personens är kvar?

Du kan inte ha det är inlägget på kategorin "Allmänt trams"!

Det är ju fan krig på allvar det här! Krig mot normer!

bela bilden är gammal.

Och det är givetvis ok att raka sig för en tävling. Och för sin kille. Det är ok att raka sig oavsett anledning. Din kropp, ditt val. 🙂

Lite roligt också att din bild och den som just nu ligger trea är samma typ av foto…fast den ena med ett uns ironi 😀

DET är humor!! Me like! 🙂

Kom nyss på vad jag ska ha på min gravsten: "Jag kommer inte vila i frid förrän patriarkatet är dött." Eller: "Jag hemsöker antifeminister".

😛

Helt underbart 🙂

"Ladda upp en bild på din bästa barbenta outfit.

Tävlingsregler: Din outfit ska visa benen, men vara påklädd nog för att fungera på stan."

Vad jag kan se så bryter minst hälften av bidragen mot reglerna, i och med att de inte visar en outfit eller är för avklädda. Ändå väljer man att plocka bort just dig? Konstigt… 😛

Gillade självklart bidraget!

:thumbup:

Men varför står det att vi är 113 personer som gillar länken när jag klickar på den, men ändå är du inte med på topplistan???

Hej!

Jag sitter i tjörns ungdomsgrupp och vi håller på att anordna en festival. Min fråga är bara om du vet något enkelt sätt att lägga in en facebook-gilla knapp på bloggen? Jag tänkte eftersom du håller på med design och är oerhört duktig på de.. 🙂 Maila gärna!

/Rebecka

Åh så hysteriskt roligt om du vinner – självklart röstar jag på dig än dom andra dumma våpen som tar sig själva way too seriöst…

Självklart röstar jag på dig! Fantastiska människor som du behöver få synas och ta plats. Hurra för Lady Dahmer! :-d

Jag tänkte också på det där, tänk om dom tar bort bilden med motiveringen att den är för avslöjande eller något, eftersom shortsen faktiskt är väldigt små. Men jag tror faktiskt inte att dom törs med tanke på hur mycket reaktioner det blev sist dom tog bort henne bild.

Gäller samma regler i hela norden tro? För var inne och kikade på bidragen från våra grannländer och i norge var det ett antal "porrbilder" som jag skulle kalla det. Vissa av dem hade inga kläder utan trosor och bh, hur kan det vara okej då? En tjej hade förresten inga kläder alls, utan skylde sig med hjälp av att sitta bak och fram på en stol.. Det är alltså en korrekt outfit?? Det var vissa som hade bilder på bara sina ben också, fast skillnaden mellan deras och LD:s bild var att de givetvis var rakade.. :thumbdown:

Så fruktansvärt genomskinligt av dem. Och vilka fjuttiga förklaringar Ida kommer med sedan. Ha.

För övrigt undrar jag varför en av Idas favoriter är en tjej med svarta långbyxor på sig som klart och tydligt döljer benen? Hon kan väl ändå inte ha en otillåten bild som favorit? Eller är det helt enkelt så att Amanda C Watson får tävla på grund av att hon passar in i rollen som en kvinna borde bara – inte som en kvinna egentligen är? Nej, det här luktar unket och krystat och det är klart att de kommit upp med reglerna i efterhand. Usch och fy!

Okej, men Natasja… Jag kan förstå hur du ser på saken, men om Gilette Venus anordnar en tävling så är det ju enbart i reklamsyfte. För egen vinnings skull liksom. Och det här företaget råkar sälja produkter som är till för RAKNING. Skulle någon med håriga ben vinna tävlingen så vore det för dem som att peka fuck you till sig själva. "Våra rakningsprodukter fungerar inte, bättre att låta bli" eller "Här är en ny trend med orakade ben – låt bli att köpa våra rakhyvlar i sommar!"

Det vore ju lite dumt att försämra sitt eget varumärke. Nej? 🙂

Dumma jävla våp som saknar en hjärnhalva eller två och envisas med att posta reklam eller spam eller annan skit kommer att bli blockerade för all framtid

Så jävlajävlajävla bra! Sitter här hemma och bara njuter, bra start på morgonen! TACK DU ÄR BÄST!

Säkerligen försöker dom komma på nåt bra sätt att bli av med dig igen. Nånting säger mig att dom inte vill ha någon med ett par normala 30+ ben som vinnare.

😉

Tycker att det är roligt och häftigt av dig att vara med och att du får så mycket röster (har själv röstat på dig), men jag tror tyvärr att även om du kommer till final så har du inte en chans när det sedan hänger på en jury som ska välja bidraget som vinner.

jag fattar inte varför alla ni tycker att det är så viktigt att skriva till aftonbladet? är dom liksom sanningens väktare?

tänk lite själva nu och haka inte bara på en massa hype.

skriv gärna till aftonbladet men passa på att klaga på deras journalistik när ni ändå håller på eftersom Aftonbladet lever på att sälja just det idealen ni säger er vara förbannade på…

@aftonskåpet skrev: "skriv gärna till aftonbladet men passa på att klaga på deras journalistik när ni ändå håller på eftersom Aftonbladet lever på att sälja just det idealen ni säger er vara förbannade på…"

I mina ögon betyder det enbart att det blir än viktigare att bidra med lite balans. Internets gyllene regel: om du inte gillar det som postas, posta något du gillar. Det är precis det som detta handlar om.

Nu har jag röstat på dig! :-d

Tyvärr tog det mig 10 minuter av ångest innan jag klickade "Gilla" … vilket i princip bara visar hur hårt samhället har format mig.

Men jag är redo att ta fajten om någon ifrågasätter mig. Och … tror fan jag ska skita i att raka mina ben i sommar. Det är bara en massa jobb, som sedan innebär stubb ett dygn el. två senare. Varför inte lite lent solblekt sommarhår för en gångs skull? 🙂

du är så jävla underbar att jag bara dör. jag ska bli nästa du när jag blir stor. eller större. och förhoppningsvis mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *