Kategorier
feminism & genus

Kvinna som är hårig och härlig och IN YOUR FACE!

]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

39 svar på ”Kvinna som är hårig och härlig och IN YOUR FACE!”

Jag har tänkt på en sak. Kvinnor som inte rakar sig under armarna verkar haffa de trevligaste karlarna som har mest mellan öronen. Kanske borde skippa rakandet och dansa satan ute på krogen med armarna upp i vädret. Då borde man ju skrämma bort alla idioter och sålla ut agnarna från vetet så att säga. Tror fan att det får bli så!

Jag drömde om dig inatt. Vi satt i mitt badkar med kläderna på och blekte vårt svarta benhår med klorin. Haha så jävla sjukt.

Jag blir illa till mods när jag tänker på hur människor kan mobba/kränka för att vissa har "synlig" behåring (som vi ALLA har – men det verkar en del förneka tydligen)! Det säger ju väldigt mycket om vårt samhälle. Det sjuka är att jag försöker ha hår på benen och under armarna, men känner mig mycket fräschare när jag rakat mig. Så jag har blivit en produkt av det sjuka samhället tyvärr. Go tjejen på mello (hon kanske bli hackad på, men hon kommer vara en förebild för många), och go Lady Dahmer! :love:

Chrille:

Exakt vad är det som inte funkar? Vissa tjejer låter bli att raka sig under armarna. Vissa killar väljer att raka sig under armarna. Vad är det du menar egentligen? Det är ju bara hår? Vad är det som inte fungerar? Snälla förklara, är så himlans nyfiken!

Chrille

Jag är också grymt nyfiken på VAD det är som inte funkar? Och så undrar jag också vad du menar med "det ni håller på med", vilka ni? och VAD är det du menar att dessa "ni" håller på med :question::question::question:

Lady Dahmer for president!

Chrille: På vilket sätt funkade det inte? På vilket sätt SKA det funka? Jag ställer inga direkta funktionskrav på mitt armhålehår.

Julia: Do it! Jag har ynnesten att få leva ihop med en fantastisk karl jag med.

@Chrille

I have news for you…. Detta bajsnödiga snack du håller på med har testats många gånger i Lady Dahmers blogg, guess what? Didn´t work

Julia: Som andra har kommenterat så har jag också en fantastisk ung man! Och vi blev tillsammans när vi var 17 år och allt som inte är "normalt" är lite extra känsligt i den åldern. Som sagt, sortera agnarna från vetet på en gång! :-d

Nyfiken fråga: Om du som tjej skulle ha typisk manlig behåring som mustasch och lite skäggstrån, skulle du låta det vara kvar eller skulle du ta bort det? Jag försöker inte sätta dit dig, jag är bara nyfiken på svaret 🙂

underbar bild!

men jag tycker rakandet under armarna är en sak men varför i helvete rakar man något som heter bikinilinjen. för att någon gjorde en bikini där könshåret stack utanför…. kan det vara sant. kan människor vara så korkade. då ska jag göra en mössa som man inte ska ha något hår på mitten av huvudet för att bära på rätt sätt. Då får man raka skalpenringer. det ska heta så. skalp-ring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *