Kategorier
feminism & genus

Mina fina kurvor och kaxiga attityd fick flest röster!


Läs artikeln här!]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

37 svar på ”Mina fina kurvor och kaxiga attityd fick flest röster!”

Helt OT men jag måste fråga en sak om ocm.. Hur lång tid tar det innan huden börjar bli ren, och hur vet man om det passar ens hud?

Jag har kört med ocm i 10 dar nu och märker ingen bättre skillnad i hyn..(lite sämre kanske)

Var till en hudterapeut idag för jag skulle köpa id bare minerals foundation och hon blev helt förskräckt av att jag använder olivolja+ricinolja som rengöring….

anonym det kan ta ett tag. Man får prova sig fram hur ofta man behöver göra det och hur man i övrigt tar hand om huden. det kan bli sämre i början eftersom att man avgiftar huden.

var noga med att ånga och torka av ansiktet.

strunt i hudterapeuten, hon vill bara sälja sitt skit. Men det är märkligt dock, för på salong så gör man exakt samma grej när man tömmer porerna.

Jag rengör varje kväll nu. Sen tänkte jag kanske trappa ner till 3 ggr i veckan..(Är det bra?)

Jag rengör bara med ocm men sen är jag inte säker på vad jag ska smörja med efteråt.

Jag har blandat ungefär 30%ricin o 70 olivolja..

jo, jag tänkte väl det eftersom hon sa att olja täpper bara till och det ska du använda i maten inte på huden. Sen visade hon md grejerna och sa att detta är typ den enda som hjälper mot dålig hud (en kräm kostar typ 700).

Men jag ska iaf prova med ocm i en månad tänkte jag..Då borde man ju se resultat iaf:D

anonym gå aldrig tillbaks till henne igen för hon verkar sakna grundläggande kunskap. Olja täpper INTE till. Tvärtom – Fett löser fett.

Olja löser alltså upp det som täpper till (talg oftast) och hela processen exfolierar sedan ansiktet (skrubbar bort döda hudceller som oftast är en stor orsak tillsammans med talget)

det här SKA varje utbildad terapeut veta.

JA, kändes som att hon dumförklara mig lite (typ lilla du klappar på huvudet)

Trots att jag nämnde att OCM har fungerat för väldigt många och att det var helt naturligt så envisades hon med att om jag torkar ut huden så produceras mer talg men ändå ville hon att jag skulle köpa rengöring med Salicylsyra och alkohol..(jag trodde att det var just det som torka ut huden)

IAf, jag fortsätter och ser om det blir bättre:) Huden känns bättre iaf även om det inte syns så mycket skillnad!

Vad ska jag smörja med efteråt? Läste att du skrev aloe vera? Passar det alla hudtyper? Eller ska jag ta något med jojoba?

Inte direkt relaterat till inlägget, men jag är nyfiken på hur ni kom på namnet Tamlin, vart fick ni det ifrån? Fint namn. Läste nyligen sagan om Isfolket, varpå det fanns en karaktär där i som hette så.

2011-05-24 @ 22:11:01

Postat av: Lovisa

Anonym: Jag lägger mig i lite här 😀 Jag tycker att du ska prova med Aloe, det är så pass naturligt och rikt fuktgivande! Jag brukar ha det efter mina rengöringar och jag gillar det jättemycket.

Jag är lite mer negativ; det känns lite hopplöst och förmållöst när du inte ens vinner, var det inte poängen att flest röstningar = vinnare?

Vad förmedlar dom egentligen??

Vad är de rädda för egentligen?

"Så jag lät den vara kvar i tävlingen. Inte för min skull, utan för alla som hejade på mig, säger Natashja Blomberg."

…hmmm fast visst var det för din skull också? Jag menar du har ju ändå bett om röster, sen om det varit för att väcka debatt, det ju ändå du själv som varit drivande. eller? Bra gjort! du behövdes i en sådan tävling, men var lite mer rak istället för: alla andra ville och då….

Lady Dahmer, du är min förebild!:love:

Jag har följt din blogg ett bra tag nu, och du är så underbar. Du är fantastiskt mänsklig, ämnena du tar upp i din blogg är en sån härlig mix av stora moraliska frågor att fundera över, vanligt vardagsgnabb och roligheter.

Du får mig att vilja vara mig själv och vara stolt över det!

Kärlek och respekt till dig Natashja!

//Trollis, en 21-åring som numera inte bryr sig om att raka benen om hon inte känner för det.

..Fast det beror helt på VILKEN olja, olja är aldrig att föredra på huden. Och här gäller det nästan likadant som med träning det finns olika "sanningar" ingen kan helt bevisa vad som är rätt så att påstå att hon inte kan sin sak är bara .. trångsynt. Man får tyvärr inse i denna värld att vi alla är skolade olika, gått olika utbildningar och har olika fakta. Jag själv upplever olja som förödande i ansiktet, an annan gör inte det.

DET borde alla veta ^^

kul att du står upp och visar hur det faktsikt är. tjejer orkar och vill inte raka sig hela tiden, ha smala ideal att gå efter osv. jag älskar mat, pratar om mat helatiden, lagar mat, äter massa mat och lägger nästan alla mina pengar på mat. who cares? kram D:

Synd att du inte vann! Din bild var sjukt mycket mer äkta och vacker än vinnarens magra pinnben! Synd att de väljer just en sån vinnare när det är så många som har en skev verklighetsuppfattning om hur man ska och inte ska se ut. Fram för verklighetens tjejer med former!

Gilette kan ta sig i —–! Hehe så mesiga att de inte vågar låta dig vinna, trots att folket ville det. Som tur var fick det ju uppmärksamhet, kanske en tankeställare för de som inte brukar tänka på vad idealen gör med oss.

Du är grym! 🙂 :love:

Haha det är underbart! Jag står dock fortfarande fast vid att du skulle ha vunnit. Där snackar vi revolt. Nytänkande. Fräscht. Det hade varit något för alla uppsnoffsade fjårtizar. 🙂

Fuskigt, du vann ju!

Lite som politik. Även om folket har sagt sitt så kommer politikerna och bestämmer åt oss i alla fall. Även om vi var emot/för förslaget. Om de har bestämt sig från början, varför då ha röstning?

Du är den riktiga vinnaren i mina ögon.

Hej

Är en vanlig kille som tycker det är också vacker med håriga ben och underarmar. Har alltid gilla det. Vet inte varför. Vissa tycker att man är pervers för att man gillar sån. Det är ju naturligt. Allt annat har vi hitta på

mvh

Jonh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *