Kategorier
feminism & genus

Nej, Ninja får inte ha alla färger

Jag kom just på att Ninja inte har några bruna kläder alls! Vi har också bara en grå tröja och bara en gul. Får hon men nu? Är jag en begränsande morsa? /orolig genusmorsa Dagens bloggtips är Beyond Eternity; En tatuerad flata tillika terapeut och småbarnsmorsa som skriver mycket klokt om Genus, feminism och föräldraskap. Ta en titt vettja! Själv prenumererar jag!

]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

10 svar på ”Nej, Ninja får inte ha alla färger”

Men åhhh, tack!:love: mega-rodnar :blush::blush:

Vill dock poängtera att jag är långt ifrån lika frekvent i mitt bloggande som du LD och många andra…det går tyvärr alltför lång tid emellan inläggen ibland. men så får jag ett ryck

emellanåt:-) tack i alla fall till er som går in o läser o kommenterar ibland:-):love:

Nej men LD har du inte lärt sig! Det är bara begränsande om du inte erbjuder könstypiska saker, för Ninja kan du totalförbjuda blått, grönt, gult, svart, brunt och så vidare, det är ok. Men gör du det samma för han den minsta (ska man kalla honom för muppen ? :P)så är det barnmisshandel, mycket underligt… Flickor behöver tydligen rosa och lila, det är grundläggande för vårt psykiska välmående.

Min dotter hade mycket brunt när hon var liten, och såvitt jag vet så gjorde det inte henne till en skitunge eller mig en skitmorsa ;-P. Man ska ha vilka färger man vill utan tvång :thumbup:

Numera är det bara rosa, rött, svart, grönt och lila som gäller men det är för att hon väljer det själv då vi är ute och handlar. :-d

Ne, det ska vara fritt, färgfullt och efter egen vilja 😉

Brunt och grått är ju trista gubbfärger! LOL! Och gult är fult, det vet ju alla! (I alla fall visste alla ungar hos den dagmamma jag gick hos det!) Fast när jag var barn så brukade jag hitta på mina egna påståenden om färger, som att gult är kult till exempel! (De brukade inte uppskattas av de andra barnen!)
Jag hade en period då jag gillade brunt som klädfärg på mig för att det är en vanlig färg ute i naturen. (Jag gillar att gå ute i natur och skog.) Har dock aldrig gillat när det är grått och trist ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *