Kategorier
feminism & genus

Nu är det delfinal i Gillette-tävlingen! Ge mig ert stöd!

Nu jävlar hörrni, nu är det dags. Jag och två andra har tagit oss till delfinal mot övriga norden. Och nu är det dags att rösta igen. Rösta på mig!

Visa världen att kvinnor kommer i alla former och storlekar. Visa att det inte bara är size zero som gäller! Hejja hejja mig! (nu fan skämmer jag ju ut mig för alla er, det förtjänar väl ett klick?) Sprid ordet! Gilla på bloglovin’! Gilla på Facebook! Länka! (Ni får gärna sprida vidare på alla sätt ni kan, nu när man gillar så kommer det tyvärr inte upp på news feedsen på facebook så man får posta länk manuellt)

]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

59 svar på ”Nu är det delfinal i Gillette-tävlingen! Ge mig ert stöd!”

Intressant nog verkar det ju som att poängreglerna är gjorda så att den som bara blir "tittarnas" favorit inte kommer ha en chans 🙁

Men röstar på dig gör vi givetvis!

Röstar självklart på dig! Men när man går in på sidan så beter den sig helt utflippat, någon annan som också får upp det så? Provar i alla fall senare under dagen. Lycka till Nataschja! 🙂

Du har min röst, alla andra var ju bara sådana tjejer som aldrig i hela sitt liv hade vågat bjuda på sig själva och våga vara fula eller bjuda på sig själv. Fåniga

Det roligaste om du vinner är väl ändå "Bloggaren från vinnarens land följer med som smakråd och stylist under dagen.". Jag tror nog du klarar dig själv faktiskt.

:-d

Självklart kommer du att vinna. Fy attans, vad modig du är kvinna!

Men jag fattar inte hur man röstar…:bigeyes:

Röstat! Första gången jag deltar i såna här skitgrejer men nu måste du ju bara vinna. Trots att "bloggarna" säkert hittar på något för att förhindra din seger :rolleyes:

Heja friheten, kvinnor och LD!

"ntal Gilla röster fördelas enligt föjande:

Den person som får flest antal Gilla får 5 poäng, näst flest Gilla får 3 poäng, tredjen flest Gilla får 1 poäng

Varje bloggare röstar på sina tre favoriter och poängen fördelas enligt följande:

Bloggarens favorit – 5 poäng, Tvåan – 3 poäng, Trean – 1 poäng"

Du kommer få max 6 poäng då antar jag, och "tvåan" kan få 8 poäng….det är nog kört, pisseregler!

När jag ska rösta flackar sidan och jag vet inte om min röst kommer med. Det är helt galet om du inte vinner, jag ska sprida detta så gott jag kan att alla ska rösta på dig !!!

Självklart är det upp till var och en om de vill raka benen och övriga kroppsdelar eller inte, MEN jag förstår inte varför man ställer upp i en sån här tävling om man tillhör emot-sidan. Ja, jag förstår att du vill poängtera din åsikt, men jag tycker att det är lite respektlöst mot både de seriösa tävlande och företagen som ordnat tävlingen.

Hade det enbart handlat om att knäcka size zero-idealet hade det varit en helt annan sak.

ALICIA jag skiter fullständigt i om det är respektlöst mot de andra. Jag tycker det är respektlöst mot alla kvinnor att ens anordna sådana här tävlingar.

För övrigt så är jag minst lika sugen på 1000 euro till en ny garderob som alla andra deltagande. Det är ju knappast nåt viktigt tävlingen handlar om. Alla deltagande ställer ju upp för att få fina kläder och synas offentligt. Jag och de. Ingen skillnad. Vad egentligen är det som är respektlöst med att jag ställer upp på samma villkor som alla andra?

skönt att höra och förstår dina åsikter med, tycker inte man ska "göra sig tjejig" bara för att man ska. Typ som rakning osv.

Jag tror att anledningen till att jag känner mig för tjejig när jag går in här är för att jag står så mitt i. Jag förstår verkligen din åsikt om att man borde tänka mer men samtidigt kan jag tycka att det just är felet. Att tjejer ibland ska tänka så jävla mycket. Som det här med Gilettegrejen, jag förstår din poäng med det hela och tycker det är skitroligt från din sida. Men samtidigt så är ju liksom Gilettes grej just rakhyvlar och då kan det kännas onödigt att lägga sig i om man inte ens använder en.

Jag tycker att man lika gärna kan titta på det som att höja kvinnligheten och ett par snygga ben. Inte bara att det är respektlöst att anordna en tävling som handlar just om snygga ben. Nästa gång är det en tävling i tex journalistik, vill vi ha Paow skrivandes en skämt artikel om henne och Hugo och hennes idiotiska åsikter? Vill vi ha hennes kompisar röstandes på det då för att "det är kul att retas".

Fattar du vad jag menar? hahah

But keep your work going och dina ungar verkar awesome.

Haha, vad gör du om du vinner? Shoppar med modebloggaren som smakråd? Känns som du har ganska bra koll själv på vad du vill ha på dig 😉

Men handlar det inte mer om att vänja av? Alltså min hund skäller och har panik när jag går men efter tre minuter lugnar han ner sig. men i början var han ju lidande som fan. men sen tycker jag väll att det handlar lite om vilken ålderskategorier det här faller in på. de ska ju iallafall vara i den åldern där man faktiskt kan förklara varför man gör som man gör…

2011-05-05 @ 07:17:40

Postat av: Teddy

så sjukt bra! detta skall pridas som fan, och jag menar med hela mitt hjärta att de där benen inspirerar mig att gå barnbent i sommar. vinner du, kanske jag till ochmed tillåter mig bära en gilettelogga på mina lurviga…:love::love::love::love::love::love::love:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *