Kategorier
feminism & genus

Och så lite glada nyheter: GENUSMEDVETNA TIDNINGEN TIVOLI ÅTERUPPSTÅR!

Utgivningen av genusmedvetna tidningen Tivoli återupptas i september. Med hjälp av stort engagemang från läsare har Tivoli ökat prenumerantskaran tillräckligt för en nystart. Hurra! Ni som ännu inte prenumererar, gör det! Tipsa vidare till andra! Gilla på bloglovin’!

]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

26 svar på ”Och så lite glada nyheter: GENUSMEDVETNA TIDNINGEN TIVOLI ÅTERUPPSTÅR!”

Kan du berätta lite mer om tidningen? Jag har aldrig hört talas om den.. Den verkar ju bra när du säger att det är genusmedveten, men vad mer?

När ekonomin är lite knaper får man vara nogrann med att välja sina prenumerationer.. Vad kostar den?

Tack för påminnelsen! Så att jag inte glömmer betala… Kommer bli en superpresent till min systerson fyller år nu i dagarna. 🙂

Tira: Jag kan komma med några råd! Lär dig uttrycka dig i text eftersom jag inte kan förstå ett ord av vad du vill få fram.

Om du vill fiska läsare så lämna inte kommentarer som inte har något med inlägget att göra, då ingen vill stötta sådant beteende genom att klicka sig in på din blogg. Läs istället inlägget och skriv något relevant.

Ha en läsvärd blogg. Då stannar folk.

Jag är också nyfiken på tidningen, vad är det för något? Genusmedveten låter ju bra, men vilka åldrar är den anpassad för? Vad handlar den om? Skriv gärna lite mer om den, så är det mycket möjligt att vi börjar prenumerera också =)

issa: Jag gissar att apan har bikini för att de badar på bilden, och hon är ju Tivlidirektör och inget barn, så jag tänkte inte på det som något konstigt. Men förklara gärna hur du menar, jag kan mycket väl ha missat något, på vilket sätt är bikini ett konstigt klädesplagg menar du?

spam spam spaaaaam eller nåt. Såg nu att du skrivit om det, hittade först ingen "tidigare inlägg", jag som inte haft dator på 10 dagar blev förfärad! Men sen kom jag på att det finns ett arkiv.. Bra skrivet om det iaf!

Gilla som fan!!!! :-d och såklart jag prenumererar! Adora är lika gammal som Ninja men de har ju också glädje av den 🙂 wiiihoo vad glad jag blev av mailet från Tivoli! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *