Kategorier
feminism & genus

SÅ TJUSIGA! Stassministern och hans stassråd

(Joina gärna facebook-gruppen ”You go guy!”, där vi vänder på steken när vi tar oss friheten att kommentera och recensera kända mäns kläder och utseenden.)


(Och hörrni! SPRID GÄRNA BILDEN! på Twitter, facebook, era bloggar!)

]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

22 svar på ”SÅ TJUSIGA! Stassministern och hans stassråd”

Haha, både Bildt och Reinfeldt har ju ordentligt med sug i blicken. Vilka hunkar!

Vill faktiskt påpeka en liten sak. Inte egentligen till dig LD, utan angående det Hanna skriver om att "smarta" nämns sist och därmed uppfattas som oviktigt. Jag skulle vilja säga att det är tvärtom. Om jag vill trycka på ett flertal punkter väljer jag alltid att nämna det viktigaste sist. Och tror att många gör som mig.

Jag har ofta undrat varför folk fokuserar så mycket på kvinnliga politikers utseende! Finner det fruktansvärt! Det är värre utomlands, i USA pratas det ändlöst om de högt uppsatta kvinnornas klädsel…som om det vore det viktigaste av allt, betydligt viktigare än deras politiska agenda.

Åh vad bra du är, hade samma ide när jag såg original bilden. Snälla Stöd KONY2012!!!! Jag vet att videon är lite amerikansk och cheesy, men det är viktigt! STÖD KONY 2012!! snälla lady daher, du har inspirerat mig så himla mycket redan!!!!!!!!

Ironiskt att det är tillåtet att kritisera och parodisera mäns utseende på detta sätt… Och sedan tala om jämställdhet, ursäkte feminism var det ja!

Också väldigt ironiskt att Hanna Fridén postar detta på Facebook och kritiserar att kvinnor inte ska kunna vara snygga och smarta och att det smarta kom sist… Kollade in hennes Facebook-profil och det som lyser mest är alla hennes profilbilder där hon putar med läppar och klär sig väldigt sexuellt… Ser inget alls om vad hon sysslar med eller vad hon studerat.

"Dubbelmoral är norm inom feminism"

Det är ingen som har sagt att man inte får vara sexig eller snygg. Men det är ganska typiskt antifeminister att se allt svart/vitt samt misstolka grovt.

Svart eller vitt?

Jag gråter av skratt…

Det är ju snarare tvärtom!

I år har jag blivit anklagad för både våldtäktsman, hustrumisshandlare och "glastaksbyggare". Detta just för att jag har fel kön, jag råkade födas som vit man och får således skulden för allt här i samhället. Jag råkar tillhöra den enda gruppen i Sverige som det är helt okej att beskylla allt för publikt, utan att få bli kritiserad för det.

Att du inte ens känner till detta och erkänner detta är tragiskt för detta lands utveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *