Kategorier
feminism & genus

Tvångssterilisering à la Nazityskland kanske vore på sin plats.

Jag tror inte att det är en slump att alla mammor till små skönhetsmissar är feta och fula.

Leva genom sin unge någon? Bekräftelsebehov? Either way så kommer de stackars ungarna växa upp med seriösa störningar i självkänslan. Och det här måste nog vara nåt av det värsta jag sett; 8-åring får botox.  Vem fan får för sig att ställa ut sitt barn som en jävla hund? Vem fan får för sig att det är en bra idé att tävla i skönhet när man är två, tre, fyra bast? Vem fan tycker att barn ska sminkas upp, spray-tannas och kläs som små horor? Eller dansa, gå och röra sig utmanande? Och vem fan är pervers nog att gå på dessa tillställningar? Vissa borde fan inte få avla. 

]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

63 svar på ”Tvångssterilisering à la Nazityskland kanske vore på sin plats.”

Håller helt med! Skrek nästan rakt ut när jag läste det på Aftonbladet! Varför ska folk ställa ut sina barn.. Kan de inte få leka istället? Klättra i träd, göra kullerbytta i leran, peta dig i näsan? Nää men va fan? De är barn… Inga jäkla porslinsdockor! Denna "kvinnan" förtjänar knappt att kallas mamma..!

Och i förbi farten vill jag säga att jag verkligen tycker om din blogg!

Stackars barn som föds utav sådana missfoster.. Fan vad arg man blir och det är som du säger majoriteten utav dom är feta, fula och ser ut som något som katten har släpat in.. Fy sådana människor borde inte ens få barn

Och så säger mamman nåt i stil med att "botox är inte farligt, jag använder det själv".

Mmm, just det… Bevisligen har det ju fuckat upp hennes egen hjärna eftersom hon får för sig såna dumheter.

Ja, vad ska man säga? Var fan är de sociala myndigheterna? Hade det varit Sverige hade man (förhoppningsvis) LVU:at det barnet så fort som möjligt och låst in mamman för misshandel.

Tydligen ger hon även henne "virgin waxes", alltså vaxar hennes underliv för att det inte ska växa hår där när hon kommer i puberteten. Åh det är så härligt med korkade människor som sov under biologilektionerna inte vet om att hårsäckarna som producerar pubishår i puberteten är vilande när man är barn och knappast påverkas av några hårlös-muff-vaxningar.

Helt sinnessjukt! Vart är världen påväg? Snart kommer väl folk börja skönhetsoperera sina 5åringar:S Fyfan!

Madeleine, Varför använda sig av läkare som vägrar göra botoxbehandlingar på barn när man är "utbildad hudterapeft" och kan göra det själv? Dessutom är det ju smidigt när man kan köpa botox online. Självklart är det tryggt för mamman testar på sig själv först. En del av mig hoppas att hon råkar beställa nått skitpreparat som tar livet av henne så hon inte kan förstöra sitt barn mer.

Nej men va fan håller folk på med! Jag blir gråtfärdig när jag ser/läser sånt här. Inte gråtfärdig för att jag blir ledsen, utan för att jag blir så jävla förbannad! Förbannad för att dessa barn blir förstörda, för resten av sina liv! Dessa barn kommer alltid leva med en tro att det viktigaste här i livet är att ha ett attraktivt yttre. Att vara vacker och att behaga andra. Någon annans ideal, någon annans vilja och i detta fall kanske någon annans drömmar.

Men asså.. vaaaa? Det där måste ju vara olagligt? Och nu är det ju liksom "offentligt" – borde ingen från soc eller något i den stilen ge henne en rejäl åthutning och varning?

Det är så galet att man inte längre förstår att det är ens barn det handlar om. För vem hade utsatt sitt eget BARN för det här? Hur kan någonsin en bisarr sak som en skönhetstävling vara så mycket viktigare än ens egna barn?

Eller är det så sorgligt och outbildat att de faktiskt inte fattar vilken skada de gör?

Kajsa – jo det är också märkligt med folk som inte bekräftar sina barn. Jag vet inte vad som är värst.

Jag har alltid blivit illa till mods av dessa skönhetstävlingar för barn. Och nu verkar det ju ha spårat ut rent åt h***ete. 🙁

Virgin waxes? Jag vet inte vad jag ska säga.

Idag är en nog dålig dag som just har börjat bli bättre så jag tänker inte klicka på länken. Jag vill inte att skallen ska explodera.

"Det är inte kvinnligt att ha hår på benen, säger Britney." HAR ens 8-åringar hår på benen, undrar jag? Tvivlar på det, och tvivlar ännu mer på att en 8-åring skulle ha rynkor. Oförståeligt hur man kan göra så med sitt barn 🙁

och vad är det för person som håller i sprutan, det undrar jag!! HUR kan man få sig själv att anse detta vara moraliskt och etiskt riktigt att utföra?? Att profitera på, uppenbart, sinnessvaga och labila människor som TYVÄRR dessutom är föräldrar. Stackars barn, snacka om att stöpas in i en form…..

Det sjuka är att jag tror att denna kvinna verkligen tror att hon gör nåt gott för sin dotter. Att hon genom att "förbättra" flickans utseende, och på så sätt tro sig ge henne fördelar i skönhetstävlingar, ger henne förutsättningar att bli lycklig och lyckad. Så sjuk är världen.

Och vad är det för en idiot till individ som håller i sprutan?! Jag menar, till och med underground-tatuerare har mer vett i skallen än att ens göra ett pyttelitet hjärta på axeln på någon under 18 år men där står någon yrkesmänniska och sprutar in botox i ungen. Fan, om alla med hennes jobb vägrade arbeta med barn så skulle de stackars ungarna kanske kunna räddas undan sina miffon till föräldrars idéer….

😡 Nästa sak blir väl att hon får operera brösten på dottern och näsan och gud vet allt. Skämmas borde mamman och hoppas att hon fråntas vårdnaden! Usch vad världen är ytlig!!

Jag kan verkligen inte förstå att detta är på riktigt! Men är det ingen som reagerar och omhändertar henne? Jag fattar överhuvudtaget inte hur skönhetstävlingar för barn kan vara lagliga 😡

Läste i kommentarerna till artikeln och där var det en som skrev att i tidningen the sun stog det mer grejer om detta, bl.a att den lilla tjejen vill förstora brösten och operera näsan. Så tragiskt, stackars barn.

Det är så beklämmande att man kan gråta:-( Men FYI så tvångsteriliserade vi folk här också så sent som på 70-talet. Jag har träffat på dem som blivit det genom arbetet. Man gjorde ju gärna så med förståndshandikappade förut…

Stackars ;-( Och till råga på allt säger hon "Det gör ont ibland, men jag vänjer mig", hjärtat brister fan

På TLC går det ett program som heter 'Toddlers and Tiaras' som handlar om skönhetstävlingar för barn och jag vet knappt om jag ska skratta eller gråta när man ser mammorna tvångsträna med sina barn och garantera att joo dom äääälskar att uppträda och tävla.. Dom spraytanar 3-åringar och skaffar flippers (löständer?) och löshår och gud vet allt. Skrämmande!

Påminner om en dokumentär jag såg om knäppa föräldrar. En mamma ville operera in ett chip i sin dotter, så hon kunde spåra henne med GPS. Typ som ett djur.

Herre min skapare! Det finns ju inga ord att säga om det här, man blir ju paff. Jag förundras över mänskligheten ibland. Det här är ju inte klokt, någonstans. Varför skaffar man ens ett barn om man ska behandla det på detta viset? Man vill ju bara åka och hämta ungen, krama henne och tala om för henne att hon är underbar, precis som hon är! Inte trycka i henne massa skitsnack som hon kommer må dåligt över resten av livet!

FY FAN vad arg jag blir när jag ser sånt där. För i helvete, LÅT BARNEN VARA BARN! Och, liksom VAXA benen på en 8 åring?! HAR dom ens någon synlig hårväxt på benen?! Sexiga underkläder, botox och vaxning sjunker bara lägre och lägre ner i åldern. Stackars barn, de väljer det ju inte ens själva. IDIOTER till föräldrar som utsätter barnen för sånt. Jag blir GALENGALENGALENGALEN AAAAHRHHSHSJMDO

Det här är så fruktansvärt sjukt att jag knappt kan ta nyheten på allvar – jag tar inte in det ohyggliga i tanken på denna stackars flicka som har så långt ifrån en normal barndom. Och att detta beteende sprider sig mellan mammor i skönhetstävlingskretsar gör mig helt förkrossad (men knappast förvånad)! Läste nyss artikeln som Cicci länkade från the sun och den är om möjligt ännu värre än jag trodde! Mamman har uppenbarligen funderingar på att tatuera in ögonbryn och läppenna på åttaåringen, för att göra henne ännu vackrare. Snälla någon, hur kan det här vara lagligt?

Fan vad sjukt! Har aldrig hört talas om nåt värre, herregud! Stackars barn, hon växer upp och tror att skönhet är allt som spelar någon roll. Låt barn vara barn, man är vuxen hela livet sen!

Oj, kom på mig själv med att göra just det som du inte vill – göra reklam för mig själv. Ursäkta! :blush:

För övrigt håller jag med alla kommentarer i att det är hemskt. Det värsta är att hon vaxar sin dotters underliv och ben för att motverka hårväxt i puberteten. Fyfan 🙁

Har aldrig haft något intresse för dessa "skönhets"tävlingar, så jag vet väl inte riktigt vad de går ut på mer än att stå på en scen och glänsa, typ. Men det jag reagerade mest på när jag läste artikeln häromdagen var faktiskt vaxningen, injektionerna kan man väl ändå "förstå"(om än inte förlåta eller acceptera)? Om en sån här mamma hittar skrattrynkor och ojämnheter så måste de ju fixas.

Men hur många, och sjuka, moment innehåller en sån här tävling om en åttaåring behöver vaxas såhär för att klara sig? Skulle inte förvåna mig det minsta om "domarna" är gubbar som, med förstoringsglas och tält i byxorna, granskar deltagarna centimeter för centimeter..

Vill vuxna kvinnor utsätta sina kroppar för sån här behandling, fine, låt dom hållas. Men att styra in sin unge i ett så självdestruktivt levande känns bara sjukt. Åldersgräns på skönhetstävlingar, någon? De verkar ju ha spårat ur å det grövsta iaf. Oavsett ålder.

:thumbdown: Nämen fy sjutton! 🙁 Idioter finns det ju i hela världen, så egentligen är jag inte förvånad. Vad som däremot förvånar mig, är ju hur i helvete det kan vara så att ingen ingriper? Det här är ju nu outat över hela världen, varför gör ingen någonting åt den här mammans misshandel av sin dotter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *