Kategorier
feminism & genus

Varför apor aldrig bär rosa klänning

Joina Facebookgruppen! <—- Klicka här

Gruppbeskrivning:
Är genus och jämställdhet något som intresserar dig och som du tycker är viktigt? Då är det här gruppen för dig! Tanken är att vi ska ha en plats där vi kan samla människor som brinner för samma sak, jämställdhet. Man brukar ju säga att ingen kan göra allt men alla kan göra något, tillsammans kan vi säkert åstadkomma betydligt mer än så. Sen kan det vara trevligt att kunna diskutera med och inspireras av andra smarta och trevliga människor på samma gång. Vill du tipsa om en namninsamling, ett event eller något som du tycker är viktigt, eller kanske bara en bra bok eller en bra affär som säljer unisex kläder eller leksaker så tveka inte, dela med dig! (gilla inlägget på bloglovin OCH facebook!)

]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

12 svar på ”Varför apor aldrig bär rosa klänning”

Yo Dahmer! 😛 Du har väl en digital ritplatta eller vad det heter? Vilket märke och modell har du, och vad kostar den? Sedan undrar jag hur dem funkar och vad man kan göra.. (ja, rita förstås! men om det finns nå' roliga funktioner kankse?) Går "verken" att föra in på datorn sedan?

Många frågor, men jag hoppas att du kan svara. Åtminstone på vilken du har, pris på den och om den funkar bra. 🙂

Ha't bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *