Kategorier
feminism & genus

Verkligen en tävling i min stil!

Gillette har en tävling just nu som går ut på att man ska ladda upp en bild på sina fina bara ben. Jag tycker givetvis att vi som vågar också laddar upp ett bidrag. Ett litet ”in your face” liksom. Självklart så deltar jag med mina tjusiga spiror. Rösta gärna på mig! Och länka gärna här under om ni själva laddar upp en bild, så röstar jag på er!]]>

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

68 svar på ”Verkligen en tävling i min stil!”

haha du är schön! ser dock ut som om du har redigerat dit mer hår än vad du egentligen har. men vad vet jag. ball är du iaf 🙂

OMG! Där dog jag en smula. Trodde först att det var ett skämt. Att din man målat sina naglar röda eller nåt. Men det är verkligen dina ben alltså?

Jag klarar inte ens av att spara ut ett par millimeter trots att jag ibland har lust att bara skita i det, men så fort håret går att rycka med vaxremsan så ryker det.

Använder tunna leggings ofta och det ser ju fördjävligt ut när/om håret liksom letar sig ut och igenom. Har tyvärr sett en del sådant och det är inte smickrande. Hellre då bara ben som på bilden, även om den ger mig lite rysningar.

Men så är jag inte direkt överförtjust i hår ens på min man. Han brukar få tunna ur håret på benen och vaxa bröst, rygg och överarmar. Annars får han ligga på soffan tills det självmant ramlar av 🙂

Gött att du leder så stort i omröstningen! 😀

Mina ben ser ungefär likadana ut och det ska de göra även i fortsättningen. Konstigt att hår kan vara så provocerande – och märkligast av allt är det att det oftare är kvinnor än män som sätter i halsen när de får syn på pälsbeklädda spiror (upplever jag iaf). Vad kommer det sig tro?

Okej att du inte rakar dig, jättebra! Men det syns faktiskt att denna bild är photoshopad. Eller har du hårstrån som är 4-5cm? 😀

Alltså, tror ni verkligen att man photoshoppar hår på benen? För det finns ju inte naturligt där lix… Hello? Mina ben är mycket hårigare än det där fjuttiga 😉 Fastän jag är ljushårig och svenne.

Nog blir det ett "in your face" alltid. Men jag skullle inte bli extremt överraskad om ditt bidrag försvann "spårlöst i cyberrymden" på något märkligt sätt, om du skulle riskera att vinna. (och just nu går det ju inte direkt dåligt iaf:-) )

Jag menar, är man ett företag synonymt med rakning som ligger bakom tävlingen… Vi snackar "in your face" av globala proportioner här.:thumbup::-P Visst, de får väl sin publicitet oavsett, kanske mer om du skulle vinna dessutom, men ändå.

(Och jag kan inte låta bli att fnissa lite åt att så många av bidragen inte har några bara ben med alls:rolleyes: )

hahahaha!! dra på trissor, jag tror fan du vinner! FAN vad underbart det skulle vara i så fall, jag sprider ordet vidare!

Emma: tryck på bilden så att den förstoras och tryck på den lilla, blåa "gilla knappen" bredvid bilden till höger. Du måste logga in på Facebook först.

Det tråkiga är ju att de som arbetar där kommer antagligen kommer att se det som ett skämt och inte ett "VAKNA UPP, VÄRLDEN!!!" 🙁

Jag älskar att störa när företag försöker tjäna pengar på saker som ska göra oss mer naturliga. Båg och bu för onödig konsumtion. Vi är ju redan natruliga därför är mifacebookstatus idag:

Uppmaning: Gå in och rösta på Natashja Blombergs naturliga (och därmed håriga) kvinnoben på gillettes nya fåniga tävling "Vem stylar bara ben bäst?" Ni hittar det på justlegs.mtv.se Och för böveln, sprid vidare!

Tänkte starta en grupp på fejen men ville inte sno bilden utan tillåtelse. Snälla får jag???? Snälla snälla???

Jag dör? Är det bara för mig LDs bild är borttagen på "startsidan". När man kollar igenom bidragen där så finns hon inte, trots att hon har 200 mer gillande än den som kommer upp som etta när man sorterar…?

Det verkar som att dom har tagit bort dig Lady D. Otroligt dåligt av dom om de ligger till så!

Sen vill jag även att du tar en titt inne hos Ebba von Sydow.. ännu en rosa mamma blogg (hur många finns de) Känns som att man jobbar i motgång hela tiden. I ett endaste litet inlägg befäster hon könet på barnet 3-4ggr.. Suck. Varför kan hon inte bara säga barnet. Måste lilla och flicka komma i samma mening. Man blir så nedstämd. Självklart var de rosa kläder på första kortet. Tänk, tänk om vi hade fått sett någon annan färg, grönt, gult, brunt blått!?.. men nej, de hade väl inte gått för sig för fröken Von Sydow.

Lika lite som Engla kommer sätta på sina pojkar någon annan färg än blått och brunt.. och mönstret stjärnor.. ;). Suck!

Alla får ju göra som de vill. Men jag personligen tycker att det är :thumbdown: med orakade ben. Speciellt på en kvinna (eller alla som har mörkt hår, blont syns ju knappt). Får rysningar av bilden!

Nej men gud vad dumt att de tog bort ditt bidrag! Och hur jävla fånigt är det inte med "stylade" ben? HUR stylar man barrakade ben? Då ser ju alla likadana ut behåringsmässigt. Alltså handlar det om vem som har snyggast ben och det är ju en helt annan grej. Suck.

Så de tar bort dina ben som de facto är bara men behåller dem som har byxor på sig? De kan ju ha lika orakade ben som du? Har man brallor så hör man väl inte heller hemma i en gilettesponsradtävling heller?

Alltså va fan!!

*Rosa/blå:* Åh, det är ju bland det gulligaste och finaste som finns när benhår letar sig ut genom tunna leggings och strumpbyxor! Det ger samma känsla som håriga ben + målade tånaglar. Det utstrålar självkänsla och livsglädje! :love:

HURRA:

För FAN! Ta tillbaka Natashja Blombergs bidrag! Det var de vackert stylade benen jag röstade på! Det här är ju diskriminering…

Av: Christine, 11:23 2011/04/14

Så ni diskriminerar människor med orakade ben? Ja men vad bra att man får veta det då! Jag kommer ALDRIG mer att köpa era produkter så länge jag lever.

Av: Tildaf, 11:23 2011/04/14

Patetiskt att ni, Gilettte, tog bort en bild för att den inte håller sig till det ni tycker är "rätt sätt" att styla sina ben på, ni visar bara unga tjejer att man ska raka benen för att duga, för att eran inre gudinna ska komma fram så ska håret väck. Men som många andra påpekat så behåller ni foton på folk som har byxor som täcker deras ben, hur går det ens ihop? Ni har ju ingen aning om hur deras ben ser ut under byxorna! Tillbaka med bilden med de fina röda naglarna!

Av: Rebecca, 11:21 2011/04/14

:-):love::thumbup:

Du bara MÅSTE vinna. Du inspirerar mig helt klart att sluta raka benen även sommartid. Ska bli kul att se hur Gilette lanserar sin vinnare 😀

Tack!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *