Kategorier
barn & föräldraskap

Att se världen ur barns ögon

Så jävla klyschigt, men fan vad häftigt det är egentligen att få se allt utifrån ungarnas helt färska sinnen. En vattenpöl kan vara det bästa i världen och deras förundran och glädje är ofta helt obegriplig.

Så jävla klyschigt, men fan vad häftigt det är egentligen att få se allt utifrån ungarnas helt färska sinnen. En vattenpöl kan vara det bästa i världen och deras förundran och glädje är ofta helt obegriplig.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

10 svar på ”Att se världen ur barns ögon”

Jag känner samma sak för vattenpölar. minne sommaren 2008: å, jag tog pappas gamla fina regnställ, stövla och sen begav jag mig ut och hoppade och studsade och sprang i vattenpölarna i ösregnet, sprang förbi ett dagis där alla barnen storögt tittade på regnet och då hoppade jag till och ett barn pekade på mig och så hoppade jag i den största regnpöl ever som svar. så otroligt fint!

Har du inget nytt tips eller någon super grej inom No Poo att dela med dig om?? Var ju SÅÅÅ längesen!!!

Vad gäller vattenpölar så tror jag många kan förstå deras fascination. Men när jag får upptäcka en massa andra saker med hjälp av dem och deras färska och i mycket opåverkade sinnen då inser jag hur lyckligt lottad jag är som får vara tillsammans med dem och dela en del av deras liv.

Jag älskar verkligen bilden <3 För den delen, jag har inga barn och är inget själv men vattenpölar är ju ändå något speciellt (ja, jag plaskar fortfarande i dem – största anledningen jag köpte höga gummistövlar). 😀

Det är verkligen himla fint. Glädjen i sambons lillebrors röst när han berättar om att änderna på landet är hans kompisar, eller glädjen i min brorsdotters ögon när hon upptäcker en fin sten eler en härlig vattenpöl. Alltså… det är så äkta, så enkelt, så fint. Jag önskar att vi vuxna kunde vara lite mer på det sättet.

Superfin bild för övrigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *