Kategorier
barn & föräldraskap

Egentid = Egotid?

Fan vad det är skönt när ungen sover middag. Missförstå mig rätt, Aj löv my kidd liksom men ibland är det förjävla skönt med lite egotid. Tid att ostört sitta framför datorn och dumsurfa. Tid att glo på dumtv. Tid att bara kunna sitta och pilla sig i naveln och klia sig i röva utan […]

Fan vad det är skönt när ungen sover middag. Missförstå mig rätt, Aj löv my kidd liksom men ibland är det förjävla skönt med lite egotid. Tid att ostört sitta framför datorn och dumsurfa. Tid att glo på dumtv. Tid att bara kunna sitta och pilla sig i naveln och klia sig i röva utan nån som ska klättra, bäras, tutta, vråla.

Nu smyger jag omkring här hemma för att inte väcka trollet barnet. Hoppas hon sover lite lite till. Kanske hinner jag med en kopp kaffe?

/egomorsa

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

13 svar på ”Egentid = Egotid?”

know that feeling… 😛

klart man älskar sin unge! men man måste ju få andas från dem för att älska dem ännu mer när de vaknar sen.. sen tycker jag inte man kan kalla det egoism, nää, snarare det käcka uttrycket "att ladda batterierna" stämmer in här tycker jag.

hur länge brukar nöff sova? min sover typ 2 timmar. gööörskönt!

OCH- du har tagit bort den dära, vahettere.. funktionen som jag inte kommer på namnet på, äsch.. att kommentarerna syns direkt, var iaf min poäng!! HEJA DIG!! nu är saker o ting som det ska va!

egentid är något alla behöver ju. Oavsett om man har barn eller inte. =) Guldvärt för att ladda batterierna och andas.

Jag brukar "ladda om" genom att städa som en tok när min lilla sover… haha 😉

ja men visst är det så. Skulle vilja se om de som anser barnaga som ok om de även anser att arbetsgivare, poliser, fängelsepersonal ska använda sig av den tillrättavisningsmetoden!?

För fungerar det så bra på barn borde det ju även göra det på vuxna, el?

Om barnaga ska bli tillåtet bör även vuxenaga vara tillåtet.

När någon inte lyssnar på mig på jobbet så bör jag helt enkelt få slå den personen på käften. Eftersom jag alltid har rätt och vet bäst bör alla andra lyssna på mig.

Den som inte lyssnar bör bli agad.

Helt sinnessjukt. Hur kan man tycka att våld borde vara tillåtet. Jag blir mörkrädd.

Såklart att det är skönt med s.k. egentid. Om man får vara ifrån varandra lite och "ladda" så kan man njuta så mycket mer av tiden tillsammans. Dessutom ÄR det skönt att kunna slösurfa totalt!

Tycker du ska passa på att njuta av din ego-tid… alla mammor och pappor är värda just den lilla stunden. Jag hade en sådan igår då alla var och badade då jag kom hem från jobbet… såååå sköööönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *