Kategorier
barn & föräldraskap

FÖRÄLDRAPODDEN – din vän i bebisdimman

  Jag tänkte passa på att tipsa om en podcast som heter Föräldrapodden. Föräldrapodden är ett ideellt enmansprojekt som har som mål att sprida kunskap om och väcka tankar kring föräldraskap. Danitra/Minnia pratar om genus, amning, tv-spel, vapenlekar, FP, pappor osv. Den här veckan intervjuar hon bland annat Anna K Kristensen och Rebecka Edgren Aldén som har […]

 

Jag tänkte passa på att tipsa om en podcast som heter Föräldrapodden.

Föräldrapodden är ett ideellt enmansprojekt som har som mål att sprida kunskap om och väcka tankar kring föräldraskap. Danitra/Minnia pratar om genus, amning, tv-spel, vapenlekar, FP, pappor osv.

Den här veckan intervjuar hon bland annat Anna K Kristensen och Rebecka Edgren Aldén som har skrivit boken ”Skriet från kärnfamiljen”. Klicka in och lyssna!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

3 svar på ”FÖRÄLDRAPODDEN – din vän i bebisdimman”

Ja, den är ju inte använd mycket. Inte ens tvättad någon gång. Men jag hade nog tänkt mig ett utropspris runt 1700 (halva priset), hur låter det? Och vill du att jag ska tvätta jackan innan?

Bra, då säger vi 1700 🙂

Det står faktiskt 40 grader på den även fast innefodret är siden. Men jag har tvättat mina andra Odd Molly jackor många gånger och det har gått jättebra (dom har sett ut som nya efter tvätten). Men denna har jag som sagt inte använt så mycket så därför har jag inte känt något behov av att tvätta den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *