Kategorier
barn & föräldraskap

Livet som småbarnsförälder

Jo, Anaiah med karl och unge kom över och vi drog ett parti Settlers, nördar som vi är. Maken, man som han är, hade lite jobbigt med multitaskingen och slet sitt hår; Man ska tänka strategiskt och lära sig nya regler med barn som skriker, skiter och behöver roas! Välkommen till livet som småbarnsfarsa ba. Det […]

Jo, Anaiah med karl och unge kom över och vi drog ett parti Settlers, nördar som vi är. Maken, man som han är, hade lite jobbigt med multitaskingen och slet sitt hår; Man ska tänka strategiskt och lära sig nya regler med barn som skriker, skiter och behöver roas!

Välkommen till livet som småbarnsfarsa ba. Det blir bara värre!  

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

7 svar på ”Livet som småbarnsförälder”

Är deprimerad nu o inne i en riktigt djup dip….

Detta inlägg fick mig att le på för första gången på länge… Vet du att du verkar ha precis sånt liv jag skulle vilja ha =) Fast jag är medveten om att bloggen bara visar en promille.

myrreior — på sci-fi bokhandeln. 🙂

anonym – usch det låter inte kul. Jag älskar mitt liv, det gör jag. Och jag har det liv jag vill ha. 🙂

Men jag vet att när man är nere i en svacka (been there) så hjälper det inte vad nån annan säger; men jag vill ändå påpeka att det oftast handlar om attityd gentemot sitt liv och hur man hanterar sina svårigheter och DET kan man lära sig göra på ett konstruktivt sätt.

Koncentrera dig på det som är fantastiskt i ditt liv och allt du har istället för att haka upp dig på det som är jobbigt eller det du saknar!

Hoppas du hittar fler anledningar till att le snart!

Nelin, vi körde med delst utrymmesexpansionen så att spelplanen blir större och sedan också Cities and Knights-expansionen.

Natta, håret slet han väl inte i? Skägget tvinnades dock flitigt under eftermiddagen ^_^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *