Kategorier
barn & föräldraskap

Mammifieringens baksida 2.0

Innan Ninja: MITT barn ska minsann ALDRIG få äta på McDonalds! *evil evil place*I förrgår: Men åhh, Oskar, där är ett McDonalds! Kan inte du springa in å köpa en liten strips till Ninja? Hon tycker ju om det! (fast Oskar ba; Nääää)

Innan Ninja: MITT barn ska minsann ALDRIG få äta på McDonalds! *evil evil place*
I förrgår: Men åhh, Oskar, där är ett McDonalds! Kan inte du springa in å köpa en liten strips till Ninja? Hon tycker ju om det!

(fast Oskar ba; Nääää)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

27 svar på ”Mammifieringens baksida 2.0”

hahahaha, igenkänningsfaktor HÖG! våran figge är redan veteran på donken. 😛 fast dricka läsk, där går gränsen enligt mig. inte under 3 års ålder.. helst inte ens då.

haha jag känner igen mig som bara den. När ja fick Dane så sa jag att han absolut INTE fick något som va sött elllre någon sånt.. jag höll stenhårt på det och menade på att han va ju så liten att han ändå inte fattade vad godis,sylt eller något sånt va. Det höll i ett år sen funkade det inte längre.. han fick smaka och sen va han fast typ. Hans storebror hjälte ju inte direkt till iheller och hans farmor och farfar hade typ nått slags behov av att ge nonom sylt glass och annat sött. Så nu äter han godis och Mc Donalds och ja läsk med. Men med måtta av allt så klart.

Gud vad skönt att öra dig säga så 🙂 Faktum är att du inspirerat mig så pass mycket, att jag ibland tänker att "Om Dahmer skulle se mig nu, så skulle hon bli så arg" 🙂

jessica- sant! min sambo jobbar med mc donalds produkter, och det är en hygien som inte är av denna värld!! de går klädda som rymdgubbar och man får inte ens klia sig i näsan eller ha 3 mm långt skägg utan att få en anmärkning. de tvättar händerna KONSTANT, och tappa kött på marken och stoppa det i kvarnen igen är liksom så otänkbart att det inte går att diskutera. det är sjukt hög hygienkontroll! sen vet man ju ej hur det sköts på själva restaurangen, men.. det är en annan femma. det man stoppar i sig är i alla fall 100 % nötkött, for sure..jag väljer ju hellre mc d framför en flottig vägkrog med skotskrutiga tapeter och mörk inredning liksom..:-|

Men McDonalds är EVIL! Dom värvar framtida konsumenter genom leksaker och små lekparker och clowner. Detta gör att barnen förknippar McDonalds med ett roligt och bra ställe och så kommer dom vara lojala McDonalds resten av livet!

Vi har sagt att Zack ska inte veta vad McDonalds är för något och om han kommer hem och frågar oss så kommer vi säga att det är nåt hans kompisar har hittat på eller nåt 😉

(Hihi.. fast vi kommer nog också hamna där om nåt år eller så… )

bambi- ur den aspekten förnekar jag inte donkens ondska, som vilket multinationellt företag som helst…

MEN! maten är kontrollerad, hygienisk och inte alls så "farlig" och ofräsch som en del tror! det var det jag menade. 😛

bambi- o mman ska vara petig… såg jag inte dig och din familj lunchandes på burger king i något inlägg? hur är det annorlunda från mc donalds? (sagt i trevlig ton!):-d

Jag jobbar på mcdonalds och jag måste säga att det är väl okej med mcdonalds mat till barnen någon gång alltså kanske en gång om året eller så men det finns inget sorgligare än när man ser samma familjer varje dag! Love your blog!

Typ :blush:

Fast vi kör på Max! McDonalds vägrar kategoriskt att lägga sallad på den glutenfria hamburgaren, trots att det är viktigt för en med celiaki. På max är det -gott- glutenfritt bröd, sallad och dressing! :thumbup: plus att deras GI-bröd är så förbaskat gott!

Jag trodde att jag skulle vara en sådan katastrof förälder som gav mitt barn skräpmat typ 3 dagar i veckan, men jag sköter mig ganska bra, det handlar snarare om kanske 2-3 gånger i månaden högst.

Någon gång ibland tycker jag är helt ok, det är ju så, om de gillar något så vill man att de ska vara glada och få det 🙂

Jag och familjen var på McD förra veckan och när jag står vid kassan och väntar på mina nuggets så ser jag in i "packningsrummet" el. köket,skit samma jag blev väldigt förvånad och äcklad när jar ser att dom packar in alla färdiga burgare UTAN handskar på sig. En så stor kedja som McD trodde då jag var noga men hygienen,ack va fel jag hade! Man vet ju stressen där inne så inte fan tror jag dom har tid att tvätta händerna efter en klining på kroppen.

man desinficerar händerna JÄMT på McD, och har handskar så fort man hanterar rått kött. Tror ärligt talat inte det skulle bli mer hygieniskt om man hade handskar istället för desinficerade händer. Tror du att de har handskar på restauranger? Jag tror det är bättre hygien i McD's kök än i typ alla andra, eftersom de har öppet in till köket utifrån kassan, medan andra ställen är helt undangömda.

Jag tror att med handskar skulle man inte "råka" klia sig tex. i näsan för då kommer man på sig själv pga. handsken men utan går det av bara farten,det är min teori!

I KNOW! :-d

Innan jag fick barn sa jag att det minsann inte blir något gapande i huset innan klockan nio på morgonen och att godis och tv tittande endast var ok en gång i veckan. Jo men visst.

haha, jag känner mig faktiskt väldigt duktig i det anseendet, barnet mitt har aldrig ätit "skräpmat" typ macdonalds eller godis eller liknande även om vi gjort det. Nu tror alla såklart att hon lider men naj naj, hon får ju alltid något substitut som hon gillar (hon gillar typ allt hon får äta själv med fingrarna) och är inte det minsta avundsjuk. 🙂 men börjar man väl ge så är det svårt att sluta har jag märkt på andra barn 🙂

det minsta problemet med mcD's är väl ändå hygienen? Jag skiter faktiskt i det så länge den är någorlunda. Jag kräver inte att personalen ska ha handskar eller decinfektionsmedel på händerna. Tvål efter toalettbesök räcker gott och väl.

LD-ingen bacillskräck där hör jag 😛

här hemma är vi nästan jobbigt noga med sådant. inte att det går till överdrigt, men ändå. spritar händer, (hänger nog i från sjukhustiden och första månaden hemma med bebis, född i v 36 och hög infektionsrisk) städar ofta, kokar nappar, osv… folk ojar sig ibland över oss och tycker vi är larviga, men sen är vi nästan aldrig sjuka heller! men åter till ämnet.. hygienen på restauranger tycker jag är enormt viktigt, och jag vänder i dörren om jag tycker att det ser ofräscht ut. nu är det ju både svinfluensatider och rötmånad liksom. huvva..:-|

Till dig som skrev att mcdonalds packa med händerna utan handskar så kan jag tala om för dig är det är visst hygeniskt. Eftersom vi tvättar händerna hela tiden och använder handskar då vi hanterar rått kött. Men om en snabbmat resturang ska fungera kan du inte springa runt och byta handskar fem ggr i minuten för det ungefär så ofta som hamburgare packas. Du kan lära dig hygienreglerna innan du klagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *