Kategorier
barn & föräldraskap

Man är aldrig en sån bra förälder som innan man fått barn.

Innan Ninja: Mitt barn ska inte få glass eller godis eller kakor eller nåt socker innan hon blir minst tio! Nyss: Nej det här är mammas glass. Jaha? …jaja…. här får du lite glass mellan två bitar american cookie. Vassego. Var det gott? (BenåJerrys ”’Wish”) (Vadå? Jag fick ju tyst på na!)

Innan Ninja: Mitt barn ska inte få glass eller godis eller kakor eller nåt socker innan hon blir minst tio!

Nyss: Nej det här är mammas glass. Jaha? …jaja…. här får du lite glass mellan två bitar american cookie. Vassego. Var det gott? (BenåJerrys ”’Wish”)

(Vadå? Jag fick ju tyst på na!)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

11 svar på ”Man är aldrig en sån bra förälder som innan man fått barn.”

Tusan, det är ju så jag planerar. Att mina barn inte får äta sådana saker förrän dom åtminstone börjat skolan. Men antar att även jag kommer ändra på den regeln när jag får barn 😛

..och innan man fick barn förstod man inte att om man inte ger barnet godis eller glass så får man inte själv heller äta nåt smarrigt förrän efter kl 8 på kvällen. och DET funkar ju inte 😉

Haha känner igen det där .

Jag skulle hålla vår dotter borta från allt som innehöll socker & det gick ju sådär just bara för man vill ha lugn o ro ibland .

Dock har det mest handlat om kex & någon sked glass men ändå;-)

Samma här, normalt sett får hon inte socker och är eg inte särskillt förtjust i det men om någon annan äter något, vad som helst, så gastas det om hon inte får smaka. Brukar också ge henne något annat som ser liknande ut men nöden har ingen lag..

Känslor ska inte dövas med mat…risk att Ninja får ett osunt förhållande till mat om du fortsätter så. Lär henne istället hantera sina känslor på ett konstruktivt sätt. Alla känslor är tillåtna att finnas och kännas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *