Kategorier
barn & föräldraskap

Plötsligt så händer det

Idag har jag varit sådär skitopedagogisk. Vrålat och svurit åt blodiglarna ungarna. Stönat, suckat och rullat med ögonen. Imorgon så ska jag vara en sån där skitbra mamma. Som leker glatt och har världens mest oändliga tålamod. Jorå, ni ska få se. Jag har hört att det går.

Idag har jag varit sådär skitopedagogisk. Vrålat och svurit åt blodiglarna ungarna. Stönat, suckat och rullat med ögonen.

Imorgon så ska jag vara en sån där skitbra mamma. Som leker glatt och har världens mest oändliga tålamod. Jorå, ni ska få se. Jag har hört att det går.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

5 svar på ”Plötsligt så händer det”

haha.. hög igenkänningsfaktor. varför gör man så, egentligen? fast man lovat sig själv tusen gånger att man minsann ska sitta där och bita ihop och svara på frågor som "va ä dä?" och leka med tågbanan för femtionde gången samma dag. man är ju bara människa..

men fan vad man älskar barnen när de sover!! eller hur? 🙂

Hittade in hit av en slump och ville bara säga att jag fastnade för din blogg efter några inlägg. Riktigt intressant!

Läste inlägget om täcket för örat och tårna instoppade, och måste då säga att jag trodde jag var den enda som hade livlig fantasi, men nu är jag nöjd :rolleyes: (haha)

Keep up the good work 😎

Hur går det? 🙂 Lyckas du vara en sån där vän och rar mamma som pratar med sina barn i jättegulligt tonfall hela dagen och har oändligt tålamod och inte blir ett dugg irriterad när fingerfärgen slinter utanför papperet utan bara fnissar "ojdå" och skrubbar rent utan att svettas det minsta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *