Kategorier
barn & föräldraskap

Saker som får en att tänka ”ja just ja….”

1. Den konstanta mjölksyran i vänsterarmen. Att bära runt på mupp hela dagarna väcker armmuskeln till liv. Borde inte jag ha världens jättemuskel där nu efter två och ett halvt år som småbarnsmorsa? 2. Mjölkfläckarna på tröjan. Nej, det sträcker sig inte enbart till pattarna. Nej det är blöta fläckar på magen, låret, barnet. Hela […]

1. Den konstanta mjölksyran i vänsterarmen. Att bära runt på mupp hela dagarna väcker armmuskeln till liv. Borde inte jag ha världens jättemuskel där nu efter två och ett halvt år som småbarnsmorsa?

2. Mjölkfläckarna på tröjan. Nej, det sträcker sig inte enbart till pattarna. Nej det är blöta fläckar på magen, låret, barnet. Hela tiden.

3. De färgglada pruttarna. ”Prrratttatatata” låter det från barnet. Och då vet man att det är bajs i blöjan. Varje gång. Tio om dagen minst. Prutt prutt!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

7 svar på ”Saker som får en att tänka ”ja just ja….””

Åh, de låter som när spraygrädden/raklöddret/moussen nästan är slut! Tänk det ljudet har jag redan förträngt trots att skrotan bara är 7 månader.

Ler nostalgiskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *