Kategorier
barn & föräldraskap

Svar på tal

Så vad svarade jag egentligen när farsan sa att jag skulle organisera mig och inte bli en dålig förälder? (asså, bara att han ger mig råd är ju skrattretande. Vad vet han om hur man är en bra förälder?) Jag: Jag är en jävligt bra morsaGubben: jaJag: Jag har lärt mig av mina föräldrars misstagGubben: […]

Så vad svarade jag egentligen när farsan sa att jag skulle organisera mig och inte bli en dålig förälder? (asså, bara att han ger mig råd är ju skrattretande. Vad vet han om hur man är en bra förälder?)

Jag: Jag är en jävligt bra morsa
Gubben: ja
Jag: Jag har lärt mig av mina föräldrars misstag
Gubben: …ja

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

7 svar på ”Svar på tal”

Ibland undrar man om de ständigt har skygglapparna på eller bara ljugit och ljuger så mycket för sig själva att de verkligen tror att de varit de bästa av föräldrar.

klockren kommentar.. !

man kan inte ta huuur mycket "goda råd" som helst av sina päron. jag älskar mina föräldrar jättemycket, men man ska inte vara rädd för att ibland sätta ned foten. it's a win-win…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *