Kategorier
barn & föräldraskap

Ungen är ju nöjd iallafall

Jag en sån där slapparslad (i dubbel bemärkelse. *host host*) morsa som låter ungen härja lite väl fritt ibland bara för att ”hon är ju nöjd i alla fall”. Så kan jag sitta på röven en stund till, dricka mitt kaffe och dumsurfa en stund. Fast det blir ju ofta dubbelt jobb sen…. (just nu så […]

Jag en sån där slapparslad (i dubbel bemärkelse. *host host*) morsa som låter ungen härja lite väl fritt ibland bara för att ”hon är ju nöjd i alla fall”. Så kan jag sitta på röven en stund till, dricka mitt kaffe och dumsurfa en stund.

Fast det blir ju ofta dubbelt jobb sen….

(just nu så står hon i skafferiet med en sked i högsta hugg. Jag tror hon käkar okokt ris. Jaja, hon är ju tyst och nöjd iallafall!)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

25 svar på ”Ungen är ju nöjd iallafall”

Exakt, efter några timmar av att ungen har hängt en i hasorna och vrålat så ser man sen nöjt på medans den sitter på golvet och river pappersinsamlingen i små små bitar, det fina lilla lugna livet 🙂

Haha! Jag är sådan också! Jag gör precis samma, och jag trodde att ingen gör så. Men vad är det för problem? Varför inte? You're cool!

idag ORKADE jag verkligen inte gå upp direkt utan elle härjade fritt, tillslut masade jag mig upp och upptäcker att ungen sitter på köksbordet och äter nudlar från igår 😀 OHHH YES jag är en BAD MOMMY

Jag gör likadant ibland, men jag glömmer aldrig min granne…

Hennes två barn satt så snällt och lekte i köket medan hon var i rummet intill.

När hon gick in för att kolla till den ovanliga tystnaden fick hon en chock och ringde mig, och jag kom med kameran i högsta hugg. (såklart!)

OH MY LORD!

Det var cornflakes, oboy, ris, pulversåser, makaroner, you name it!

Som ett tjockt lager på köksgolvet.

Så lite okokt ris bleknar verkligen i jämförelse. 😉

pustar ut Jag är uppenbarligen inte den enda som låter dottern leka tredje-världskriget emellanåt.. Men som någon annan skrev; har man en mammigt energiknippe (läs energibomb) så orkar man inte hur mycke som helst..

jag är ingen mamma och jag har inte samma åsikter som du och jag lever inte ditt liv och skulle inte heller kunna göra. Men ändå har jag fastnat här, du är fascinerande, och häftig och jag älskar att vi alla är olika.

Jsg hoppas att jag kan bli lika lugn som dig när jag får barn. 😉 Jag menar om jag skulle se min dotter/son stå och äta okokt ris ur skafferiet så skulle jag nog sysselsätta han/henne i något annat istället, hmm, hoppas att jag bli lika lugn som dig iallafall, var väl det jag ville komma fram till. Lyckas alltid röra till det för mig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *