Kategorier
barn & föräldraskap

Usch för den där högljudda ungen som tar uppmärksamhet från MIN lilla prinsessa!

Idag ville jag gå till ÖF men fick ett sms som lät trevligare. Jag och Ozena drar till kulturhuset med parasiterna.  Elva öppnar de så nu får jag skynda skynda. Igår på ÖF så fick jag en försmak av vad det kan innebära att ha kontakt med föräldrar man egentligen inte vill ha kontakt med. […]

Idag ville jag gå till ÖF men fick ett sms som lät trevligare. Jag och Ozena drar till kulturhuset med parasiterna.  Elva öppnar de så nu får jag skynda skynda.

Igår på ÖF så fick jag en försmak av vad det kan innebära att ha kontakt med föräldrar man egentligen inte vill ha kontakt med. Ninja är en väldigt framåt unge. Inte påträngande eller hänsynslös, tvärtom, men hon syns och hörs. Hon busar och skrattar och tar för sig. Hon tar kontakt med de andra föräldrarna och deras barn och är supersocial. Med råge. (min fina unge!)

På ÖF så är hon ofta i centrum, dels för att hon är äldst men också för att hon vågar ta den platsen. Jag kan tänka mig att vissa få föräldrar (läs; mammor) med lite sämre självkänsla kanske tycker det kan vara jobbigt. ”Usch för den där högljudda ungen som tar uppmärksamhet från MIN lilla prinsessa/prins!” typ. (Ninja är ju även i fokus under sångsamlingen då hon gärna vill hjälpa förskolläraren att välja rekvisita och även hjälper till att dela ut små nallar till de andra barnen)

Men de flesta verkar tycka väldigt mycket om min fina och snälla unge. (Hon är så himla snäll. Slåss aldrig, utan säger bara NEJ SLUTA! när de andra småungarna förstör hennes lekar och byggen och drar i henne)

Förutom igår då. Vid städningen så stod en ful jävla magerskrika och packade ihop en sådan där bråkig lektunnel i tyg med stålram och Ninja ville gärna hjälpa till. Hon skrattade och försökte faktiskt på riktigt. Inget trams eller flams. (Vi har drillat henne i vikten av att vara hjälpsam) Jag ser på mamman att hon ser sur ut. Typ ”Jag har ätit många citroner och min man är antagligen otrogen”.

Men innan jag hinner lägga mig i (typ hjälpa Ninja att hjälpa) så släpper subban tunneln på Ninja med en våldsam fart samtidigt som hon argt säger ”Nu SKITER JAG I DET HÄR!” och stampar iväg argt. Förskolläraren in charge ser det och ser superförvånad och chockad ut och jag står där som ett jävla fån och bara gapar. (Ninja verkar tack och lov inte fatta nåt)

WHATTEFUCK är fel på människan? Vem fan gör så mot ett litet barn? Anger issues much?

Och jag då? Mjäkmamman som inte vågar säga ett pip? (men i mitt försvar så blev jag så himla ställd och jag är ju sååååååå konflikträdd oc h jag satt och ammade och ja jag vet jag är en DÅLIG mamma och nästa gång så LOVAR JAG att jag ska ryta ifrån. Eller iallafall säga NÅNTING fan vad dum dum dum jag var)

Jag kommer definitivt vara på min vakt nästa gång jag går dit.

Här kommer en bild på subban. Jo istället för att skälla ut henne så tog jag en smygbild istället. Bra där Natashja!

Där gick hon och ställde sig och var ful precis efteråt.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

75 svar på ”Usch för den där högljudda ungen som tar uppmärksamhet från MIN lilla prinsessa!”

Jag är nog likadan där..blir ställd och paff och reagerar i efterhand. Blir skitförbannad typ när jag går därifrån och kommer på allt jag borde sagt och gjort.

Varför är man konflikträdd egentligen? Vad är det värsta som kan hända? Jo, de kan bli arga på mig (rys!) och skälla tillbaka..

Nej, skäll inte. Då blir du ju lika. Barnen kommer titta på er förvånat och nä.

Istället, nästa gång ni möts på ÖF, tycker jag du ska gå fram med Ninja och säger "Ursäkta, jag tror du är skyldig min unge en ursäkt sen sist, tycker inte du?" och le hela tiden. 😉

Vilken jävla bajsmänniska! Avskyr sådana sura subbor! Hur är man funtad om man blir sur på barn som vill hjälpa till?!! Förstår att du vart ställd, jag brukade reagera likadant som du men jag har gett mig faskien på att säga ifrån då folk och även andra barn gör fel så det är bara att öva.

fast jag som inte på något sätt är konflikträdd kan också vara med om saker som gör att man blir stum… sen kommer man på 15 minuter senare att fan det där skulle jag ha sagt, vissa människor gör en bara så chockad att man tappar orden, men om du vet om att hon är en hagga och förbereder dig på det nästa gång ni ska dit så lovar jag att du kommer kunna säga ifrån konflikträdd eller inte 🙂

Btw jag älskar smygbilden! hahaha :thumbup:

Jag tycker att det var förjäkligt verkligen, men en bild på den ännu ej dömda förövaren känns inte okej. Möjligtvis en suddig. Humorn i själva smygfotandet framfår ändå även om personen på bilden är suddig. 🙂

yenny man får posta bilder på människor så länge de inte går att identifiera. Således så är bilden här helt ok.

(inte för att jag bryr mig egentligen, för subban förtjänar att bli uthängd totalt, men jag vill gärna följa lagen)

Håller med dig om att den där mamman va elak!

Ang uppmärksamhet så tycker jag att alla barn har rätt att bli uppmärksammade. De ska inte spela nån roll vilket kön barnet har eller vilken slags personlighet barnet har!

Din unge har precis lika stor rätt att få uppmärksamhet och att "ta plats" som en prinsessa/prins unge.

LD – Jo jag vet, men den som brukar vara på ÖF har nog rätt lätt för att identifiera henne tror jag. På kläderna, hårfärgen, kroppsbyggnaden, humöret…

Wow, 2½ åriga Ninja är mognare än en vuxen kvinna.

Imponerande men inte särskilt förvånande, tyvärr! Vissa "vuxna" är ju så barnsliga att man tror att de är på skämt.

Det scenariot du beskrev lät mer som en vuxen som gick och ville hjälpa ett barn som blev argt, slängde tunneln i golvet ,stampade iväg och skrek "NU SKITER JAG I DET HÄR!".

Eller hur? 😉

/herregu'

Jag är en smula konflikträdd, men framför allt har jag en käft som glappar i tid och otid. Jag kan vräka ur mig det ena och andra men… ibland blir man smått chockad så man inte vet vad man ska säga.

Det hade fungerat alldeles utmärkt att gå fram (efter du tagit bilden) 😉 och frågat hur hon tänkte där? Att du inte tycker det är ett ok beteende osv… man behöver inte dra igång någon konflikt men hon kan ju ha haft en överjävlig dag, men det rättfärdigar inte att det går ut över ett litet barn, vilket nog tyvärr måste föras fram till personen (har råkat ut för sådana där också)

Men har du tur kanske hon läser din blogg, känner igen sig och skäms! Tycker inte du har hängt ut henne…. Man får ta konsekvenserna av sitt handlande….

Håller helt med både dig och Li, skäll inte ut henne, då är du likadan! Gör dig större än henne, mognare, bete dig som hon är ett litet barn, var vänlig men bestämd, det skulle jag ta åt mig tusen ggr mer av än en annan mamma som kommer fram och "beatch-slappar" till mig.

Dum människa indeed. Men tråkig ton i inlägget. Vad har det med saken att göra om hon är ful eller om hennes man är otrogen? Jag förstår att man reagerar när ens barn kommer i kläm, men man behöver väl inte vara osaklig för det?

Dum människa indeed. Men tråkig ton i inlägget. Vad har det med saken att göra om hon är ful eller om hennes man är otrogen? Jag förstår att man reagerar när ens barn kommer i kläm, men man behöver väl inte vara osaklig för det?

Jag tycker det är ok att låta bli att ta konflikten om ens unge inte märker att någon beter sig illa, man kan ju inte bråka hela tiden liksom, och att släpa med Ninja fram och kräva en ursäkt (som någon föreslog) hade snarare kunnat bli kontraproduktivt.

Hur är det med läsförståelsen egentligen?

LADY beskrev en målande bild av hennes min därmed inte sagt att hon är ful eller att hennes man är otrogen. ;-P

Och sedan det här med att LADY D skriver ganska rått är väl själva grejen med bloggen, att den är ocensurerad. Hon skriver exakt vad hon känner just NU. Hon förfinar liksom inte berättelser med respekt för andra, och det är ju bland annat därför som man fastnar. Hennes inlägg väcker alltid känslor, negativa som positiva.

:-d

Yenny, det finn i svensk rätt inte något förbud mot att utan samtycke visa film eller sprida bilder på en enskild person. T.o.m. blev en kille som på nätet spred *sex*bilder av exet friad så LD:s bild är helt ok.

Ja du… det är nog tur att det finns folk som du för hade jag sett någon göra så mot mitt syskonbarn som är i Ninjas ålder (jag har ju inga egna barn) så hade den personen suttit som en våt fläck på väggen… förhoppningsvis bara bildligt talat.

Kan inte låta bli att skratta. Såklart inte för din eller Ninjas skull. Men för bilden, då det är sådant passivt aggressivt beteende från dig på ett lustigt sätt och sedan får hon ( stackars människa ironi) främmande människors ilska emot sig när du återberättar. Karma – when it sucks! 🙂 ( tänker även på det där snipiga paret/tantan du la upp för en tid sedan…;)

http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/18.gif

Jag tycker du ska ta bort bilden. bara för att en person beter sig dåligt så är det inte orsakt att bete sig barnsligt tillbaka. Alla har vi dåliga dagar, precis som du gör fel i bland gjorde hon fel. Mänskligt. Kanske gick hon undan för att hon skämdes över att vara så fånig och inte orka göra den grejen för att det hänt massor i hennes liv eller är hon en bitch. Genom att sätta ut bilden har du också gjort ett val, att vara bitchig. Jag tycker faktiskt inte hon gjort sig förtjänt av det. Att ha en stor blogg är att ha makt, du har precis använt den för att markera istället för att hantera det irl där hon hade kunnat förklara sin sida (eller kunnat be om ursäkt).

Antingen är hon en otroligt bortsämd förvuxen unge vars föräldrar inte brydde sig om att lära henne vanligt hyfs. Eller så ÄR hennes man kanske otrogen…

Vilken jävla subba. Det har hänt flera gånger att vuxna har betett illa mot Oskar, oftast blir jag också stum, det är svårt att tro på att det verkligen hände. Fast i somras så exploderade jag på en man när vi var och badade, han skrek och skvätte vatten på Oskar för att Oskar råkade skvätta lite när han badade. Jag skrek så högt på honom att hela badplatsen hörde det, han blev så förbannad att jag var rädd att han skulle slå mig.

Åh, Mjäkmanna, så jag känner igen det! :-/ Något än värre hände min son när han var 5 månader, ett barn som klart och tydligt gjorde illa honom, och jag skällde på barnet i fråga (ca 2-3 år) och mamman kom fram och gullade lite med sitt barn och sen var det över.

Jag hade råångest efteråt över att jag inte stod upp mer för mitt barn. Jag skulle gapat och skrikit och vänt upp och ner på hela stället. Man "ska" ju bli en lejoninna när någon ger sig på ens barn. Men jag, Skrotmamman, bara höll käft. Nästan.

Kick för självförtroendet som förälder och människa? Nej, inte mycket 🙁

Och sedan det här med att LADY D skriver ganska rått är väl själva grejen med bloggen, att den är ocensurerad. Hon skriver exakt vad hon känner just NU. Hon förfinar liksom inte berättelser med respekt för andra, och det är ju bland annat därför som man fastnar. Hennes inlägg väcker alltid känslor, negativa som positiva

Så då är det ok att bete sig hur som helst då? Liksom hallå… Hur askulle den mamman kunna veta hur LD kände sig om hon inget fick veta? om den mamman är som LD själv, hade det då varit ok att hon betedde sig så eftersom LD uppenbarligen får göra och säga som hon vill?

Rebecka, jag tror att den mamman var FULLT MEDVETEN om att hon trampade i klaveret, eftersom hon stampade iväg efteråt. Hon ser ut att vara minst i 30årsåldern så ett oskrivet blad angående normal uppfostran lär hon väl knappast vara.

Dessutom, om nu LD rytit åt kvinnan så att hon fått veta att världen inte accepterar sådant beteende, hade då LD inte fått skriva om det i sin blogg?

*men HAHAHAHA!! Skämtar ni med mig ni som blir upprörda över ordval och bild? Jag skriver argt om en för er totalt okänd människa. Även om det finns en bild så är det helt omöjligt att identifiera henne så nej jag hänger inte ut nån.

Fan grow a sense of humour!*

Jag förstår verkligen din ilska över situationen och tycker definitivt att du ska ta upp det med vederbörande om det skulle få dig att må bättre. Däremot tycker jag det är snedvridet när en annan persons snedvridna beteende rättfärdigar ett lika snedvridet bemötande tillbaka. "Two wrongs don´t make a right".

Jag anser att hennes beteende var bedrövligt men samtidigt måste man påminna sig om att detta enbart är din tolkning av händelsen. Vad vet du egentligen om denna människa och hennes upplevelse av situationen eller vad hon har varit med om. En verklighet kan te sig väldigt olika ur två individers olika perspektiv. Det rättfärdigar inte handlingen i sig men kan ge en ny förståelse för situationen. Ta som sagt gärna upp det med den vederbörande och berätta att du inte tyckte hennes agerande var ok.

Studentmamma – jag kommer inte ta upp det nästa gång. Bara om det händer igen. Jag känner inte för att bråka och det hade varit bäst om jag sagt nåt DÅ för att markera för ninja att hon inte gjort nåt fel.

Sen struntar jag dock i hur hon upplevde situationen för man är inte elak mot barn. Punkt.

Jag förundras över vissa kommentarer. Varför kräver ni att LD ska ha förståelse för den dör kvinnan? Varför ska LD behöva välja bort starkare ord när hon beskriver situation?

Alltså, det är är en PRIVAT blogg, inte en tidningsartikel som kräver viss sorts objektivitet och ansträngning att höra båda parter. Det här är inte ett debattinlägg i tidningen som behöver lite mer accepterat språk.

LD beskriver en händelse i SIN blogg, hon berättar vad hon kände, vad hon gjorde osv. Det räcker. Det är ju det som är poängen med att läsa någons blogg.

jag skulle nog kunna vara den mamman. Pallar inte med när okända människor (stora el. små) som "hänger" på mig och det är inget illa menat. Men vi har en personlig zon allihop och när någon går in i den kan man känna sig pressad och illa till mods.

Bara för att man är morsa betyder inte det att man är perfekt. Vissa gillar inte att få hjälp, jag är en av dom. Men det är inget illa menar från min sida… bara det att de kanske ger ett nytt perspektiv om saken även om att det inte är ett perfekt agerande.

Tildaf visst får man skriva om händelser i sin blogg men det finns ju bra och dåliga sätt att skriva på eller hur? Jag läser alltid den här bloggen men jag måste väl inte hålla med om allt för det? Jag tycker iaf att man inte behöver sjunka till samma nivå eller lägre

Att hon betedde sig som gjorde är självklart det som GJORDE henne ful, fattar ni inte det? Tror ni att hon skulle ha tyckt och skrivit på samma sätt om henne ifall hon varit trevlig?

Mja, Jag gillar absolut inte det som den där människan gjorde mot ninja. Det är oacceptabelt.

Och ja hon är totalt okänd för mig, jag kan inte identifiera henne och ok, du följer lagen. Men jag tycker ändå du går för långt. Kunde du inte ritat en karikatyr av henne istället med en citron som huvud?

Oavsett om det är en okänd människa som betett sig j-a illa så tycker jag inte att man skriver sådär och hänger ut (för även om inte jag kan identifiera henne så kan väl andra i den gruppe ÖF som du skriver om, identifiera henne?)

Men, du har en åsikt och jag en annan. Jag bara uttrycker min.

Håller med föregående som sagt att two wrongs doesn't make a right.

Hon kanske inte betedde sig på ett bra sätt, men det gör inte LD heller när hon går till personangrepp och kallar personen ful.

Hennes beteende var kanske otrevligt men att skriva ett elakt inlägg på en offentlig (och stor) blogg är definitivt inte trevligt heller (särskilt inte när man är för feg för att ta det irl)

HAHAHAHA du är så jävla skön!

Jag kan även tillägga att man får ta kort på vem som helst, vad som helst så länge det inte finns en fotografering förbjuden-skylt ex. på militärt område. Dock vet jag ej hur det är med publicering. Häng ut subban bah, ingen borde få bete sig så bland folk

Personlig zon i all ära, men att kasta på och skälla på ett litet barn är verkligen att ta det över sin gräns. Att en vuxen människa snackar skit om en annan vuxen människa är väl knappast detsamma som att bete sig illa mot ett litet barn? Hur kan ni se skitsnack som värre än att göra ett barn illa, oavsett om det är fysiskt eller psykiskt?! Någonting är ju seriöst lite snett om ni tycker att LD´s text är värre än det inträffade på ÖF. Sen kan man ju självklart tycka att det hela skulle ha skötts på ett annat sätt, men hur många av er handlar perfekt i alla situationer då undrar jag?

För övrigt så tycker jag att mamman betedde sig för j*vligt! Och lägg ut anonyma bilder så mycket du vill. Tycker det var lite roligt med bilden, för man ser hur hon spänner sig och ser butter ut. Bra att du använder så målade ord också, man förstår precis hur det kändes.

Även om de på öppna förskolan kan identifiera henne så var dom förmodligen där också, alltså vet dom redan.

jag har läst alla kommentarer och vill bara säga en sak. Det känns VERKLIGEN som att ni människor som klagar på att LD hänger ut denna STACKARS människa (som precis alla i hela Sverige känner igen på det typiska bruna håret och den karakteristiska koftan)verkligen inte har något bättre för er. Det känns som att ni vill framstå som perfekta små människor som aaaaldrig skulle säga något elakt om något eller mindre posta en bild på någon ni stör er på. Visst, det är fel att hänga ut människor på internet, men hur många skulle egentligen känna igen denna människan? Många skulle säkert missta sig och tro att det är någon annan. Om nu LD hade drivit en tidning och publicerat denna bilden hade det varit en annan sak, men det är bara en blogg. Som en dagbok. Och hur många bloggar finns det inte? Hur många bloggare finns det inte som gör mycket värre saker än såhär? Som lägger ut många bilder, namn och t.o.m telefonnummer? Sluta sök konflikter (på internet dessutom) och koncentrera er på sådant som faktiskt inte är okej.

Tack för mig.

Detta inlägg är uthängande på samma sätt som en bild bakifrån på en tjockis till en artikel om fetmans fasor är uthängande. Fast mindre eftersom detta är en blogg och inte en tidning.

Sådana ser ni säkert varje dag utan att skriva till chefredaktören och klaga.

Seriöst?! Vilken människa gör så?

1. En vuxen människa tycker jag borde tänka till lite bättre.

2. En mamma (eller pappa förälder som förälder) borde tänka till ännu mer då man själv har barn och inte alls skulle tycka det var okej om någon gjorde så mot sitt eget (eller andras barn).

Morr, förstår att du blev ställd, jag är dock motsatsen till konflikträdd, jag är snarare en sån som tar alla tillfällen jag får..

Jag hade nog gått fram och knäppt henne över näsan och bett henne fara ditt pepparn växer och ALDRIG visa sej nära mej eller mina barn igen. WAAAAAH!

Sån är jag och både älskad och hatad för det.

men snälla människor. man FÅR faktiskt vara arg på en okänd person. särskilt sura personer. särskilt om man som LD här skriver om det varvat med massor av självironi apropå det som hände!

det vore faktiskt bra om surkarten som var så pass otrevlig mot ett barn hittade hit, så hon fick veta att man blir ledsen av ett sådant bemötande.

jag skulle vilja tipsa dig om att lära dig säga ifrån. Nilja märker med all säkerhet att du inte vågar och kan må dåligt av de. Min egen mamma var sådan då jag var liten. Har även blivit misshandlad av en dagmamma, då jag rök ihop med min dåvarande bästa vän (och hennes dagbarn) hon tog tag och ruskade om mig.. och alla vet att man inte får lyfta upp och ruska små barn. Jag var 3 eller 4 då de hände och minns det fortfarande, mamma fanns inärheten men som jag minns så vågade hon inte göra så mycket. Så det är bara att lära dig säga ifrån åt vuxna idioter. om inte annat så förtjänar ditt barn vetskapen av att mamma finns där och kan skydda mig

Vid ett sådant tillfälle är det högst troligt att jag hade sagt till Ninja att "Oj, vad sur hon blev för ingenting. Det är inte ditt fel, Hon betedde sig illa för att hon är ledsen över något annat." såpass högt att anger issues hörde också. Det är säkert helt fel tillvägagångssätt, men jag är passiv-aggressiv.

Varför stör sig folk på vad för ord du använder mot idioten?! HONESTLY!

Jag är dock en sån som hade stupit till hennes nivå och även gått lärge XD

no one messes with my kid och så enkelt är det. Sen så skiter man i vad FL-hönsen tycker om en sen 😉

Och ja, jag kommer bli/är en skämmig morsa =/

Hmm vet att jag kan få såna damper när jag har en piss dag. Antingen att kroppen strejkar (har en kronisk sjukdom) eller om något hänt. Jag skulle vända på de och fråga: Hur mår du egentligen??

Kankse är precis den frågan hon behöver, du får ett svar och din dotter kanske hade fått en ursäkt. Samt lärt sig att med kommunikation löser sig det mesta.

De kan (och gör oftast iaf är de min erfarenhet) att en udda händelse ofta har en bakomliggande orsak. Skum mening men iaf. Istället för att kasta skit var en medmännsika och hör vad som hänt. Nästa gång kanske det är din tur och då vill man inte bli bemött med skit utan någon som bryr sig.

izza så du skulle ha slängt en sak på ett oskyldigt barn som du inte känner bara för att du har en dålig dag eller din kropp strejkar?

Har man en så pass dålig dag att man känner för att bruka våld på okända (eller kända för den delen såklart) barn så bör man kanske överväga att stanna hemma?! Och INTE befinna sig på en allmän plats där det kryllar av barn som antagligen inte alla är lugna och fina och sitter stilla på sina rumpor. Hon hade ju faktiskt ett val, ingen tvingade henne att ta sig dit om hon nu inte kan hantera barn som vill hjälpa till med ihopplockning av leksaker.

Det var väl snarare mamman som skulle ha löst situationen genom att prata, tex sagt till LD att hon har en dålig dag och skulle hon kanske få plocka ihop saken själv? Det är ju inte LD ´s uppgift att uppfostra en vuxen människa, hon har nog fullt upp med att fostra sina barn – och där verkar hon ju göra ett toppjobb.

Menar absolut inte att man ska använda våld mot barn men däremot kan man lätt fräsa ifrån om man går igenom en jobbig period. Ibland tar man all den kraft man har för att komma ut och underhålla sina/sitt barn för att man inte orkat en period. Och då känner man kanske pressen att alla andra hjälper till och man själv vill hjälpa till också. Då kanske man tar sig lite vatten överhuvudet och barnet som kommer fram kanske är sista droppen. Jag försöker inte rättfärdiga elakheter mot barn. Men man behöver inte vara dum i huvudet för att man gör ETT misstag.

Varför ska man få en hel mamma maffia över sig för att man för en gångs skull kämpat sig ut genom dörren för sina barns skull och sen inte pallar? Vart finns medmänskligheten? Varför inte bry sig utan bara kasta skit? Den dag man själv står i helvete så vet man hur det är, fram tills dess har man inte en aning. Speciellt inte dagens ego-maffia bland vuxna (vare sig dom har barn eller inte). Någon råkade göra ETT misstag mot mig, nu ska den jävlen skjutas – attityd råder överlag i samhället. Rent personligen anser jag att med empati, ödmjukhet och förståelse skulle samhället må bra mycket bättre idag än de gör.

Om du -Only me- någonsin hamnar i en personlig kris må bero på vad som men jag hoppas att du bemöts med mer förståelse och vänlighet än du själv förmedlar med ditt meddelande.

Man ska inte ta på sig världens välmående men man kan börja med sig själv och vad man sprider.

"Jag har ätit många citroner och min man är antagligen otrogen"

Haha fan vilken min det måste varit, Fattar inte att hon kunde bli sur för att Ninja hjälpte henne? Herregud vilken surkärring..

Jag håller med om att det var jävligt konstigt gjort av den anonyma mamman. Men det hjälpsamma barnet har inte tagit skada så det är väl skit samma. Man måste inte bråka om allt man inte är överrens om. Dessutom så vill jag gärna tro att den anonyma mamman inte alltid är sån. Det är ju ingen som vet hur hennes liv ser ut. Hennes man kanske faktiskt är otrogen. Hon kanske har fått sparken. Hon kanske inte sovit nåt på hela natten. Vem är glad alltid? Skit i det här och ge henne en chans till. Lilltjejen tog ju som sagt ingen skada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *