Kategorier
barn & föräldraskap

Vad man ska och inte som förälder

Upprörd FL’are: Är man på öppna förskolan så är man med barnen HELA tiden. Men inte är man där för att dricka kaffe och läsa tidningen! Asså, shit… är det inte därför man går dit liksom? För att få vara ifred från parasiten en stund med kaffe och tidning?

Upprörd FL’are: Är man på öppna förskolan så är man med barnen HELA tiden. Men inte är man där för att dricka kaffe och läsa tidningen!

Asså, shit… är det inte därför man går dit liksom? För att få vara ifred från parasiten en stund med kaffe och tidning?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

11 svar på ”Vad man ska och inte som förälder”

2010-02-13 @ 10:52:43

Postat av: Johanna

Jag går dit för att kunna få prata med andra föräldrar, samtidigt som Harry får leka med andra barn. Detta betyder alltså att vi INTE sitter fastlimmade mot varandra, utan snarare försöker ha roligt på varsitt håll. 🙂 Vill man vara med sitt barn hela tiden så kan man likaväl stanna hemma själva.

Eh…varför skulle man inte kunna dricka kaffe o läsa tidning när man är på öppna förskolan? Om mitt barn leker med andra barn då vi är där varför i hela fridens namn skulle jag lägga mig i det i stället för att bara ta det lugnt och tex dricka kaffe???

Om jag ska/vill leka med mitt barn så behöver jag ju inte gå till öppna förskolan…öppna förskolan är väl till för att ens barn ska få träffa andra barn och leka/umgås med dem, eller har jag helt missuppfattat det hela?

Lägg gärna in länken till tråden

Jag går dit för att umgås med ANDRA, mitt barn kan jag ju umgås med lika bra hemma 🙂

Går jag med Elmer (bebis) så är det nästan helt för min egen skull, för att jag ska umgås med andra. Går jag med Alvin (2,5 år) så är det även för att han ska få umgås med andra.

Jag går INTE dit för att umgås med mitt barn, det är ju det jag gör hela dygnet annars.

Öppna förskolan går vi till för att sonen ska få möjlighet att umgås med andra barn och vuxna med stöd från sina föräldrar. Jag sätter mig sällan och läser en tidning men det handlar mer om att sonen är för vild för att lämnas ensam bland främmande oskyldiga barn 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *