Kategorier
Graviditeten

Är ungen nöjd (tyst) så är jag nöjd

Födelsedagen gick bra. Ungen svullade kakor för glatta livet. ”More-a kaka” sa hon med munnen full. Jag resonerar lite ”låt ungen äta tills hon spyr bara hon är tyst” när det gäller snask. Det serveras inte ofta, men när det väl gör det så pallar jag inte tjafs. /lat morsa In other news so tog […]

Födelsedagen gick bra. Ungen svullade kakor för glatta livet. ”More-a kaka” sa hon med munnen full. Jag resonerar lite ”låt ungen äta tills hon spyr bara hon är tyst” när det gäller snask. Det serveras inte ofta, men när det väl gör det så pallar jag inte tjafs.

/lat morsa

In other news so tog jag äntligen mod till mig och tog en graviditetsbild. Jag ser ut som ett mindre vattenlevande däggdjur denna vända och varje gång jag tagit kort så har jag drabbats av akut depression.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

44 svar på ”Är ungen nöjd (tyst) så är jag nöjd”

Jag har inte kommenterat här förut, men läst ett tag..men nu var jag tvungen att skriva..! ^^

Kan för mitt liv inte förstå varför du drabbas av depression, du är ju skitsnygg ju! 😀 Supermysig gravidmage! ^^

Du är otroligt vacker! Eller får man säga så för dig? Jag måste få säga så, och så ger jag blanka fan i om du tycker det är skit med utseendekomplimanger. Det bara lyser om dig ju. Och så har du vackert leende.

Du är hur fin som helst ju, dina ögon lyser verkligen på nedre bilden! La precis märke till att du håller Ninja i handen på övre bilden, ni är så härliga!

Kram!

Du är så otroligt vacker!

Din personlighet gör dig bara ännu vackrare, jag blir mållös faktiskt.

Jag måste säga att jag hyllar dig varje dag och du är en så bra förebild, alla borde läsa din blogg och bli inspirerade till att bli lika bra som du är.

Vad fruktansvärt vacker du är. Jag vet att gravida kvinnor är det vackraste i världen, men jag blir på något vis alltid lika förvånad varje gång. Den glittrande utstrålningen, helt fantastiskt.

Men WOW! Du ser riktigt bra ut, på alla bilder och din 'stil', dvs hur du skriver osv, är underbar. Och du är smoking hot på graviditetsbilderna O_O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *