Kategorier
Graviditeten

….får man gnälla lite också då rå?

Jag älskar faktiskt att vara gravid. Jag känner mig som en KVINNA. Ja med stora bokstäver. Gudinna. Moderlig. Fantastisk. Stark. Dessutom, i takt med att magen växer, så börjar jag älska min kropp. Efter att varit ovänner i över 30 år så blev jag för första gången vän med den när jag var gravid med […]

Jag älskar faktiskt att vara gravid. Jag känner mig som en KVINNA. Ja med stora bokstäver. Gudinna. Moderlig. Fantastisk. Stark.

Dessutom, i takt med att magen växer, så börjar jag älska min kropp. Efter att varit ovänner i över 30 år så blev jag för första gången vän med den när jag var gravid med Ninjan. Jag älskar kurvorna, magen, rörelserna. (fast det går över fort efter förlossningen då det bara hänger tre skinnlappar kvar. En fram och två över liksom)

Jag älskar att vara gravid.

Vad jag inte älskar är krämporna som medföljer. Jag har redan nu börjat känna ilningar i bäckenet och misstänker att foglossningen kommer tidigt. Förra vändan blev jag omkullsprungen av tanter med rollatorer i Stockholms morgonrusning. Så sakta gick jag. På riktigt. Jag fick liksom be om ursäkt till min höggravida svägerska för att jag drog ner tempot.

Fan vad ivägen man var hela tiden. Man hörde folk sucka bakom i trappen.

Hjärtklappningen och flåsandet har börjat tidigt den här gången också. Jag har svårt att andas men vad fan ska jag skylla på? Det är ju inte så att bebisen (frö’t) ligger och trycker på på lungorna. Snarare all ben&jerrys. Fast dieten nu är typ… te. Och… tja… ev. lite yoghurt. Jag försöker hålla mig borta från alltför mycket kolhydrater men man är ju begränsad när allt smakar skit. Inte ens glassen går ner.

Men som sagt; Jag älskar verkligen att vara gravid.

(Två veckor innan Ninjan kom)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

29 svar på ”….får man gnälla lite också då rå?”

du är ju verkligen symbolen för en urmoder, tycker jag. så otroligt vacker. ser fram emot fler bilder under denna graviditet o önskar dig massa massa lycka! :love:

Åh, jag blev så glad när jag läste att du var gravid igen! Jag tror knappast att man skulle kunna ha/vara en bättre mamma än dig. Du har så bra värderingar och du tar genus på allvar, vilket är så viktigt!

:thumbup::thumbup::thumbup:

Grattis till graviditeten 😀 Minns när du skrev det som ett aprilskämt. Blev helt förstörd då det bara var ett skämt. Yey! Känns kul att få följa dig genom graviditeten:) Lycka till!

Grattis till nästa lilla bebbe. Nu väntar en härlig (?) tid av illamående, foglossning och halsbränna. Jag har precis för bara en månad sedan blivit av med min foglossning i samband med att tvåan föddes. Jag blev också omkörd av rullatortanter. Om det är någon tröst. Jag måste säga att nu är det en ren fröjd att ta cykeln eller att gå ut en sväng, för nu kommer man framåt igen, förut kändes det som att maxfarten var på 10 meter i timmen på ett ungefär.

Jag håller alla tummar för att du inte drabbas av överjävliga gravidsymptom och att allt går bra. Lycka till!

Alltså det där är ju så så sjukt fin bild. Tänk om man såg ut så när man var gravid. Min kropp var inte värd att förevigas. 😛

Ännu en gång grattis och jag är så glad att vettiga människor skaffar barn, då känner man att det finns hopp för världen :-d

Din mage kan va den vackraste gravidmage jag någonsin sett! Underbar form och allt! Och hon som bär den är ju otroligt vacker också! :-d

Stort grattis!! Blev också otroligt glad när jag läste nyheten, du verkar vara en superbra morsa! :thumbup:

En liten fråga: Du verkar vara väldigt barnkär och ha en stark längtan efter många barn, hur hade du ställt dig till om Oskar absolut inte velat ha fler efter Ninja?

Stort grattis! Blev också otroligt glad när jag läste nyheten, du verkar vara en superbra morsa! :thumbup:

En fråga: Du verkar vara väldigt barnkär och ha en stark längtan efter många barn, hur hade du ställt dig till att Oskar inte velat ha fler barn efter Ninja?

Fan va jag älskar att läsa din blogg, du är ett lyckopiller, jag blir liksom skitsnygg och bäst i världen när jag läser!

Och det där måste ju vara den absolut vackraste gravidbilden jag någonsin sett!!

Grattis!

gravida kvinnor är de vackraste kvinnorna. jag längtar tills den dagen jag är vuxen nog och har tillräckligt stabila förhållanden (ekonomiska, boende, kärleksförhållanden och allt som jag vill ha innan jag sätter en liten varelse till världen!) för att själv skaffa mig en vacker, stor mage som sedan kommer resultera i ett litet pyre.

Grattis igen

På mig pirrar det till i magen när jag ser vissa gravida kvinnor…så vackert. Och man får en längtan eftar att få fler barn..och det gjorde det nu. Du är mycket vacker….dessutom väldigt vettiga åsikter-du verkar vara en bra mamma på alla sätt och vis…Många lyckönskningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *