Kategorier
Graviditeten

Flåsigt värre

Men asså är det normalt att, i vecka tio, bli anfådd av att ta på sig strumporna? Jag behöver fan en vila. Jag fattar inte hur jag kan bli så färdig och utmattad så tidigt i graviditeten. Jag är liksom klar för dagen nu. Vi ska på julfika hos Anaiah och karln hennes och jag […]

Men asså är det normalt att, i vecka tio, bli anfådd av att ta på sig strumporna? Jag behöver fan en vila. Jag fattar inte hur jag kan bli så färdig och utmattad så tidigt i graviditeten. Jag är liksom klar för dagen nu. Vi ska på julfika hos Anaiah och karln hennes och jag fattar inte hur jag ska palla GÅ till pendeln.

Och jag har ju inte ens fått på mig skorna! *vojne vojne*

Förra vändan var det likadant. Jag var liksom färdig för dagen lagom till jag hunnit fram till jobbet på morgonen. Flåsandes och svettandes.

Och jag minns min andra graviditet (som slutade i abort). Jag var ju övertygad om att jag fått cancer. När en dusch gjorde mig alldeles svettig och utmattad blev jag orolig. Oskars mamma ba när Oskar oroade sig i telefon; Amen hon är ju gravid!

/flås

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

13 svar på ”Flåsigt värre”

Hej! Har följt din blogg sedan start, och vill bara gratulera dig och maken till graviditeten! Du är en fantastisk duktig och cool mamma 🙂 Kram från Sandra

ja, det är nog dessvärre normalt. eller i alla fall vanligt. jag har varit sjukskriven & nästan totalt sängliggande pga extrem utmattning de första 25 veckorna båda graviditeterna. iofs har ju jag fibro, som förvärras, men hade jag inte haft det så skulle jag säkerligen flåsat på & varit rejält trött iaf.

Jag blir alltid andfådd när jag tar på mig strumporna ;D (är dock inte gravid eller "överviktig", bara jävligt dålig kondis)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *