Kategorier
Graviditeten

Idag gillar jag inte att vara gravid

Pattknapparna har blivit mörka, hårda och STORA igen. Eller ja, större iallafall. De är ju stora normalt om man jämför hur de såg ut innan Ninjan kom till världen. (typ små, rosa och platta) De står rakt ut som två blåröda gelehallon och Ninjan blir alldeles till sig så fort de råkar skymta. ”MORE! MORE!” säger hon […]

Pattknapparna har blivit mörka, hårda och STORA igen. Eller ja, större iallafall. De är ju stora normalt om man jämför hur de såg ut innan Ninjan kom till världen. (typ små, rosa och platta)

De står rakt ut som två blåröda gelehallon och Ninjan blir alldeles till sig så fort de råkar skymta. ”MORE! MORE!” säger hon och hugger tag. *aouuu!*

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

12 svar på ”Idag gillar jag inte att vara gravid”

Kommer du att försöka vänja Ninja av med att suga på bröstet nu när du är gravid eller får hon fortsätta som hon vill? Kommer i så fall båda barnen att få suga, sen när den lill* föds?

planen är ju att fortsätta som vanligt bara. Det kan ju vara skönt att kunna syskonamma, dels för anknytningen barnen emellan och för att Ninja inte ska känna sig utanför, men också för att det kan vara skönt med nån som kan tömma tutten när trycket blir jobbigt! :thumbup:

Hej! grattis till nya bebben! Tankte fraga….kommer du kopa nagra nya klader till lilln eller kommer lilln ha alla Ninjas?

Jag undrar mest foratt man kan ha en san skumm "detta var ***'s forsta outfit och den kommer jag spara ALLTID" grej for sig….

sen undrar jag var du koper mesta delen av ninjas underbara klader?

ar dom alla unisex?

anna — jag älskar att handla kläder. så jag kommer antagligen att köpa en hel del nytt. Fast jag kommer ju även använda en del av ninjas gamla kläder.

anonym — Vincents (ninjas kusin) mamma Christie är från Kanada. Vi umgås varje dag så Ninja hör nästan mer engelska än svenska till vardags.

Haha det där mörka kommer jag ihåg. Mina bröstvårtor kan fortfarande skifta till mörkare nyanser kring mens. Trots att jag var gravid för sju år sedan. Kan tom klämma fram mjölk fortfarande.

Grattis till graviditeten. Vad spännande att Ninja ska bli storesyster. Ska följa nu. Spännade att se hur du upplever att vara gravid nu. Min andra förlossning blev betydligt enklare än första.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *