Kategorier
Graviditeten

Jag kom på en sak…

Det finns faktiskt en sak jag älskar med att vara gravid; Sparkarna och böket. Men nu får h*n komma ut snart, jag står inte ut! Dessutom dör jag snart av nyfikenhet – vem är det därinne liksom?

Det finns faktiskt en sak jag älskar med att vara gravid; Sparkarna och böket.

Men nu får h*n komma ut snart, jag står inte ut! Dessutom dör jag snart av nyfikenhet – vem är det därinne liksom?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

17 svar på ”Jag kom på en sak…”

Vilken underbart fin mage! Och stor. Förstår om den är besvärlig att bära på nu. Och jag kan tänka mig att det är olidligt spännande att få veta vad det är för en liten person som bor där inne. 🙂

slog mig nu att du använder inte ordet "hen" när det gäller att beskriva någon man inte vet könet på. vad tycker du om det ordet? hen där inne, hens väska, vänta på henom… osv. själv älskar jag det 🙂 tycker det borde in i svenska akademiens ordlista…könsneutralt

Vår andra tjej föddes 6 maj! Och som jag väntade och undrade på slutet! Sen när hon väl var ute var tanken precis som förra gången: men, tänk att jag inte fattade att det var du!

Jag älskar sparkarna och böket i magen, jag älskar att vara gravid öht faktiskt!

Och jag håller med, när min son kom ut var det helt självklart att det var just han som hade legat i magen och ingen annan.

Hen är ett könseutralt personligt pronomen, som kan användas då man inte känner till könet på en person, eller i sammanhang då könet inte är viktigt att veta.

Du får gärna ta mina sparkar och bök, lillebror håller på större delen av dagen. Lägg till ca 4 timmars hickande varje dag….

Moderkakan i taket så här känner jag varenda liten rörelse och med stillasittande jobb blir det lagom kul… Fick en spark i njuren häromdagen, det minst trevliga jag råkat ut för. Förutom när 2:an satte fötterna i kroppspulsådern med jämna mellanrum så jag svimmade utan förvarning….

Jag älskar bebistiden, men graviditeterna har alltid varit en plåga mer eller mindre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *